• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy nasil dayandin 7gün:) duzenli degilmi adetlerin
Aslında düzenliydi iki aydır değişiyor ondan bekledim aslında.Normalde 10 unda adet olurdum geçen ay 18 inde oldum çok heveslenmiştim o zaman kesin diye ama olmadı.acaba yine gecikiyor mu dedim bekledim bakalım hayırlısı artık

kızlarrr ben de beklemedeyim geçen ay ilk denememiz hüsranla sonuclandı....bu ay değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirdikk 12. gün itibariyle... bat 2 ağustos bakalım..:dondurma: ama yine de hiç umudum yok çünkü belirtim yok. erken gebelik testi yapmayı da düşünmüyorum.:110:

Bu süreçte negatifi gördükten sonra da foruma girmedim pek çok etkilenip psikolojik belirtiler yaşamamak için..

İnşaALLAH canım. Bu ay çok umutlanmıştım. Hiç bu kadar üzülmedim adet olduğuma. Yine de hayırlısını Rabbim bilir :KK43:
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kadar aynı ki canım ümitlenmemek elde değil hele de çok istiyorsak ve bekliyorsak üzülme napalım vakti var demek ki :KK43:

Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kadar aynı ki canım ümitlenmemek elde değil hele de çok istiyorsak ve bekliyorsak üzülme napalım vakti var demek ki :KK43:

Evet canım ya inşaALLAH uygun zamanı gelir de biz de tadarız artık şu sevinci heyecanı :)

Kızlar adetimden iki gün önce 17,97ydi adet günümde 120,13 4 gün sonra yani bugün 1173,6 çıktı iyi mi sonucum

Katlanıyor işte ne güzel gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkiz galiba. :) ailede ikiz var mı?

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Canim benim bende 1 temmuzda adet oldum 10-11nde uzayan akinti takibiyle yumurtam catladi(oncedende ovulasyon testiyle takip ettigimde 10ila 12.gunleri catladigi goruluyordu)benim döngüm 27 ve ben şahsen 14gün olayina pek inanmiyorum döngü önemli bence eğer döngün düzenliyse bikac gün daha bekle derim.ben cumayi bekliyorum:)

Back