• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katlanıyor işte ne güzel gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İkiz galiba. :) ailede ikiz var mı?

günaydınn kızlarr
ikiz galiba diyorsun da 120 den 4 gün sonra 1173 olmuş canım;)
Yine hayırlısı değere göre değil de belki olabilir :)

Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa :(

günaydınn kızlarr
ikiz galiba diyorsun da 120 den 4 gün sonra 1173 olmuş canım:KK66:
Yine hayırlısı değere göre değil de belki olabilir :)

Kız 17den 2gün sonra 120 demiş diye dedim :) 120,13 4 demiş bende onu 120,134 diye okudum ondan dedim ikiz diye))))

Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa :KK43:

Selam canım hoş geldin. Test falan yaptırsaydın ya. Ben ihmal vermiyorum hamile olduğuna ama içinin rahatlamasını istiyorsan kan testi yaptır canım. Rahim filmini adetin 8.günü çekiyorlar diye biliyorum sende niye geç oldu?

İkiz olması için illa ki rakamların büyük olması gerekmiyor canım iki katından fazla katlanıyosa bile küçük rakamlarla dahi ikiz olabiliyor
canım ben değerin 120 de 4 gün sonra 1000li rakama geldiği için dedim 4 kat artmamış diye, tamamen rakamlarla ilgili değil tabi ki, değeri düşük olup ultrasonda ikiz görünen de var, değer yükselip kat kat artıp ikiz olan da var, yüksek olup tek kese olan da var canım.. Rabbim hayırlısını versin dedim o yüzden..

Selam canım hoş geldin. Test falan yaptırsaydın ya. Ben ihmal vermiyorum hamile olduğuna ama içinin rahatlamasını istiyorsan kan testi yaptır canım. Rahim filmini adetin 8.günü çekiyorlar diye biliyorum sende niye geç oldu?
3 Temmuz’da regl oldum 19 Temmuz’da çwktirdim :( bimiyorum

Korkuyorum
Çünkü hamile olsam bile çocuğa zarar gelicek
Yapamam test
Belirti var evet şişkinlik gerginlik
selam canım
rahim filmini bilmiyorum çekilmedim
neden zarar verirmiş?
varsa buna rağmen durduysa sağlıklıdır merak etme
istiyor muydun istemiyor muydun orasını da anlamadım
Allah içini ferahlatsın canım..

Korkuyorum
Çünkü hamile olsam bile çocuğa zarar gelicek
Yapamam test
Belirti var evet şişkinlik gerginlik

Korkarak bi yere varamazsın en azından test yapıp nedir ne değildir anlarsın canım sıkma canını. Herşey gönlüne göre olsun inşaALLAH

Back