- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Kız razıyım ya yeterki gelsinn :)
Yunurtlamaya göre takip ediyomusun aslında saglikda sorun yoksa olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız razıyım ya yeterki gelsinn :)
Amim canim insallah valla kayra buğra Tuğra üçünden biri olcakAy teyzesi kurban olsun ona. Canım yaaa :) sağ salim doğsun inşaALLAH. İsim düşündünüz mü?)
Kaç aydır deniyorsun cnmBen adet oldum kızlar. Olmadı çok üzgünüm![]()
Amin inşallah canımAmin canım rabbim isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın
Üzülme canım vardır bunda da bi hayır bu ay olmadı bi daha ki aya denemeye devamEvet cnm![]()
Benim bugün biras belirti var ama hastalık vs. De olabilir merak ettigim benim gögüslerim geçen aylara göre küçüldü ve acayip yumuşak anlamadım gitti![]()
Hayirli uğurlu olsun.sagsalim kucaginiza kavustursun Rabbim.belirtiler nelerdu.benim yumurtlama gununden beridir kasik agrim gecmedi ama goguslerim yumusak hicbir sertlik ve acima yok.sizde bahsedermisiniz biraz?bata 3gun var benim
İnşallah canım. Ümidim Ağustos’aKaç aydır deniyorsun cnm
Eğer bir sorunun yoksa üzülme bu ay olmazsa bir sonraki ay olur üzülme hiç[/QUOTE
Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim allah bizlere de nasip etsin Rabbim amin.
Tabi canım hemen söyliyim benim 3 ay önce kist vardı 2 ay yasmin doğum kontrol hapı ile kist tamamen giitti bu ayda adetime 1 hafta kala inanılmaz adet agrısı çektim adetimin başlaması gereken tarihten 4 gün sonra gögüslerimde mavi damarlar belirdi ama öyle çok agrım yok adetim geçtikten 2 gün sonra test yapmıştım çıkmamıştı bugünde eşimin zoru ile yaptım anında ikinci çizgi çıktı bu sabah mutfagıma girememiştim en belirgin buydu kokusu çok tuhaf geldi Ama inanki en olmaz dedigim ay bu aydı rabbim herkese versin inşallah daha hissedemesemde düşüncesi bile çok güzelHayirli uğurlu olsun.sagsalim kucaginiza kavustursun Rabbim.belirtiler nelerdu.benim yumurtlama gununden beridir kasik agrim gecmedi ama goguslerim yumusak hicbir sertlik ve acima yok.sizde bahsedermisiniz biraz?bata 3gun var benim
Yaaa kıyamam üzülme lütfen buda bizim imtihanımız demek ki zamanı var Rabbim sabrımızı arttırsın inşallah ta tez vakitte nasip etsin hepimizeEvet cnm![]()
Yaaa kıyamam üzülme lütfen buda bizim imtihanımız demek ki zamanı var Rabbim sabrımızı arttırsın inşallah ta tez vakitte nasip etsin hepimize
Ayyy kuzum benim ne guzel duygular...Rabbim bana ve isteyen herkesede tattirsin bu duygulari.ben ocaktaa yasamistim ama malesef dusukle sonlandi.guzel duygulari tekrar yasatir umarim Rabbim.benimde 2gun kaldi bata ama hic umidim yok nedense.yumurtlamadan beri agriyan kasik agrilarimda durdu gogusler zaten yumusak ve normal... bakalim artk hayirlisiTabi canım hemen söyliyim benim 3 ay önce kist vardı 2 ay yasmin doğum kontrol hapı ile kist tamamen giitti bu ayda adetime 1 hafta kala inanılmaz adet agrısı çektim adetimin başlaması gereken tarihten 4 gün sonra gögüslerimde mavi damarlar belirdi ama öyle çok agrım yok adetim geçtikten 2 gün sonra test yapmıştım çıkmamıştı bugünde eşimin zoru ile yaptım anında ikinci çizgi çıktı bu sabah mutfagıma girememiştim en belirgin buydu kokusu çok tuhaf geldi Ama inanki en olmaz dedigim ay bu aydı rabbim herkese versin inşallah daha hissedemesemde düşüncesi bile çok güzel![]()
Ben öyle bisey hissetmedim. Sen ne hissettin kiKizlar özellikle gebe olanlar bir yardımcı olabilir mi gebeliğini öğrenmeden önce göz bebeklerinde değişlik farkeden oldu mu?
Evet var öyleYaa ben bide bisey duydum dün bi ablamdan.hamileyken adetmis karin agrisiyla doktora gidiyor doktor bilemiyor gebeligini antibiyotik veriyor 2.kullaniminda asiri derece karni agriyinca kanamasi basliyor ve dusuk yasiyor.megerse 3.5aylik hamileymis hatta elleri kollari belirgin bi erkek bebekti nasil canim yandi diye anlatti.adet gore gore hamile olanlar varmis..cok sasirdim
Amin rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkese hayırlı evlat versin inşallahAyyy kuzum benim ne guzel duygular...Rabbim bana ve isteyen herkesede tattirsin bu duygulari.ben ocaktaa yasamistim ama malesef dusukle sonlandi.guzel duygulari tekrar yasatir umarim Rabbim.benimde 2gun kaldi bata ama hic umidim yok nedense.yumurtlamadan beri agriyan kasik agrilarimda durdu gogusler zaten yumusak ve normal... bakalim artk hayirlisi
Hala adet olmadım tam 7.günüm bugün umarım hamileyimdir ama ikisinin de hiçbir belirtisi yok eğer bugün de olmazsam yarın test alıp denicemBiz iki aydır deniyoruz ama sonuç negatif bu ay adetim gecikti 4 gün.Adet belirtilerim de yok gibi ama Bilmiyoeum bende kendimi heyecanlandırmıyorum umutlanmıyorum da hayal kırıklığına uğramamak için