Hmm kan ver o zaman canim aklında kalmasın bazen testte çikmayabiliyor insallah hamilesindir
Kahverengi lekelenmem var canım( sanırım adet oluyorum(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm kan ver o zaman canim aklında kalmasın bazen testte çikmayabiliyor insallah hamilesindir
Judy_K iyiyiz canim kizim oluyor sıkıntı yaşamadım şükür hamilelikte ikili test sonucu da cok güzel sen nasilsin
Kızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
tabıkı paylasırım canım :)))Ay ne güzel bizimle de paylaşırsın inşaALLAH :)
2 gün canımNe kadar var adete canım?
Bence 1 ay normal deneyin.hsgden sonra bende hamile kalmistim ama dusuk oldu malesef.dna hasarini bilmiyrm ama diger tahlilleri nasil yaptirdinizmi?esimdede varikosel cikti ameliyat oldu bakalim bizde beklemedeyizSelam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?
Aynisi bendede var.bgn doktora gittim yumurta rezervlerin cok iyi ama henuz catlamamis bgn ve yarin birliktelik olsun dedi.nasil olur uzayan akintim geldi adetimin 12.gununde ve adetime 4gun var dedim.ozaman catlamayip kiste donusmus olabilir adet olunca gel hormon testi yapalim dedi.hicbisey anlamadim ben bu islerden...Kızlar hamileyim heran adet olcak gibiyim bu nasıl bir kasık ağrısıdır
Tum tahlilleri yaptirdik normal herseyBence 1 ay normal deneyin.hsgden sonra bende hamile kalmistim ama dusuk oldu malesef.dna hasarini bilmiyrm ama diger tahlilleri nasil yaptirdinizmi?esimdede varikosel cikti ameliyat oldu bakalim bizde beklemedeyiz
Evet canim ve koyu oluyor.Kızlar hamile olunca ovuslayon testi de pozitif mi oluyor?
Malesef öyle oluyor canım her ay da o adet sancısını yaşıcak mışız sanırımKızlar hamileyim heran adet olcak gibiyim bu nasıl bir kasık ağrısıdır
Yaaa anladım canım inşallah bizde hissederiz inşallah bizde anne isteyen herkes anne olurEşim tarif edemem dedi tarifi yokmuş sen hissediyorsun ben hissetim sürekli bişey konışurken bende anneyim diyordum rabbim kalbine veriyor o hissi
Canım adet mi oldun
Yaaa anladım canım inşallah bizde hissederiz inşallah bizde anne isteyen herkes anne olur
Canım adet mi oldun