• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardım edin lütfen :KK43: biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? :110: Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Ne kadar var adete canım?

Selam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?

Selam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?
Bence 1 ay normal deneyin.hsgden sonra bende hamile kalmistim ama dusuk oldu malesef.dna hasarini bilmiyrm ama diger tahlilleri nasil yaptirdinizmi?esimdede varikosel cikti ameliyat oldu bakalim bizde beklemedeyiz

Kızlar hamileyim heran adet olcak gibiyim bu nasıl bir kasık ağrısıdır
Aynisi bendede var.bgn doktora gittim yumurta rezervlerin cok iyi ama henuz catlamamis bgn ve yarin birliktelik olsun dedi.nasil olur uzayan akintim geldi adetimin 12.gununde ve adetime 4gun var dedim.ozaman catlamayip kiste donusmus olabilir adet olunca gel hormon testi yapalim dedi.hicbisey anlamadim ben bu islerden...

Back