Kızlar bunu müsait bi zamanda deneyeyim bakalım sonuç nasıl olacak sizlere de yazarım :)))
Evet yap. Bence cadikiz0201 da yapsın LeylaJ da yapsın sonra karşılaştırırız sonra da ben yapiimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bunu müsait bi zamanda deneyeyim bakalım sonuç nasıl olacak sizlere de yazarım :)))
Sağol Cnm Allah razı olsun insallah o günleri de görürüz :) olsun merak etme bak 13,14 haftaya kadar zor geciyor cunku önce keseyi görelim keseyi görüyoruz bu kez kalp atışı kalp atışını duyuyoruz bu kez cinsiyet böyle böyle zor geviyor ama sonrasını anlamiyorsun daha hızlı geciyor :))))))Yerim ben sizi, Masallah, saglikla kucagina alirsin insallah ve benim icin de koccaman opersin.
Evet ben daha beklicem, zaman gecmiyor gibi.
Olur Cnm ben su yoğunluğu atlatayım ilk fırsatta deneyeceğim :)
Olur Cnm ben su yoğunluğu atlatayım ilk fırsatta deneyeceğim :)
Canim sabah kasiklarimda agriyla uyandim, adet agrisi gibi, simdi de ara sira gelip gidiyor, adete 4-5 gun var, sende de oluyormuydu boyle?Sağol Cnm Allah razı olsun insallah o günleri de görürüz :) olsun merak etme bak 13,14 haftaya kadar zor geciyor cunku önce keseyi görelim keseyi görüyoruz bu kez kalp atışı kalp atışını duyuyoruz bu kez cinsiyet böyle böyle zor geviyor ama sonrasını anlamiyorsun daha hızlı geciyor :))))))
Tamam yaparım ben gün içerisinde
Canim sabah kasiklarimda agriyla uyandim, adet agrisi gibi, simdi de ara sira gelip gidiyor, adete 4-5 gun var, sende de oluyormuydu boyle?
Evet Cnm oluyor bi gebelikte normal ve gebeliğin ilerledikçe agrilar devam Edecek korkma ama dikkat et kendini yorma doktora gitmeden önceCanim sabah kasiklarimda agriyla uyandim, adet agrisi gibi, simdi de ara sira gelip gidiyor, adete 4-5 gun var, sende de oluyormuydu boyle?
Topiğimizin güzel hamişleri. Durumlar nasıl? Nasılsınız? Bebiş nasıl? Yoksunuz bayadır
Mervetolgali
S sky19
L Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
Minanur18
Sezerbusra21
Bikucukbalik
izm3506
@Gloke
zanylife
Desperado25
Zuhal budak polat
Mrs black
Aleynanur41
Repse
cadikiz0201
Baloglusunannesiii
N Nagggberrr
perikanadi
Bana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Evet benim ilk gebeliğimde de çok yüksekti hcg tek oğlum oldu.Kız senin başka birkonuda yazışmanı okudum tesadüfen. Hamile olduğınu öğrendiğin yazışmaları. Cuma günü kan testi yaptırmışsın 100çıkmış pazar günü 400 çıkmış hatta biri sana dedi ikiz olmasın? Sende yok bizde ailede ikiz yok dedin bide değer böyle olabiliyor dedin. Ha tabi bide ay inşaALLAH ikizdir dedin :)
İkiz bebişlerin cilveleri. Normal hamilenin yaşadığının iki katını yaşıyorsun :) Rabbim yardımcın olsun kusma falan atlatırsın inşaALLAH bebişler gelsin sağlıcakla :)
Evet benim ilk gebeliğimde de çok yüksekti hcg tek oğlum oldu.
Ay ne bilim canım ya.
İnan ki çok zorlanıyorum anlatamam yani.
Allah'ın gücüne gitmesin ondan gelen baş göz üstüne tabi ama mahvetti beni bu bebikler..
Amin sonumuz iyi olsun inşallah önemli olan o tabi.
Quzum yaxwiyam Wukur, arabir agrim olur adet agrisi kimi, narahat oldum. Sen necesen?Necesen can nece oldun?
Quzum yaxwiyam Wukur, arabir agrim olur adet agrisi kimi, narahat oldum. Sen necesen?
Tamam kuzum, cok sagol, dikkat etmeye calisiyorum, sabah kotu haber aldim agladim falan insallah bebis iyidir orda(((Evet Cnm oluyor bi gebelikte normal ve gebeliğin ilerledikçe agrilar devam Edecek korkma ama dikkat et kendini yorma doktora gitmeden önce
Allah gönlüne göre hemencecik nasip etsin inşallah canım.Valla inşaALLAH ben hamiş olayım da kusmalarına bile razıyım :)
Tamam kuzum, cok sagol, dikkat etmeye calisiyorum, sabah kotu haber aldim agladim falan insallah bebis iyidir orda(((