- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Judy_K naptin Cnm test yaptın mi yada test yapsana merak ediyorum :)
aa test mi yapacaktı merak ettim bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gerek varki çamaşır suyuna :)Onu ben ilk kızkardeşime yaptım onda çıkmadı hamile kızkardeşimde ablamda yaptım çıktı eşime anneme yaptım çıkmadı en son kendime yaptım çıktı
sen dogal yolla deniyosun dimiÇıkmadı canım bişey![]()
sen dogal yolla deniyosun dimi
Evet canım bu ay sadece soğan kürü yaptım. Onda. Heyecanlandım. Ablamla aynı zamanda yaptık soğan kürünü. Adetlerimiz de aynı gündü. O battan 4gün önce adet oldu. Benim artık 2gün geçiyor. Ondan umutlandım
8-9aydır deniyoruz canımhayırlısı canım kac ay oldu sımdı deneyeli
Arkadaslar merhaba benim adetime 1 hafta kala gecen pazar gunu bel agrisiyla birlikte lekelenme seklinde kahverengi akintim oldu hala da devam ediyor bende strese girdim acaba bu yerlesme kanamasimi daha adet gunum gelmedigi icin tahlil de yapmak istemiorum bu sekilde basina gelip hamile oldugunu ogrenen var mi ?ne zaman kan versem bilemedim?
Bide calistigim yerde bi kadin sen hamilemisin gozlerin bugulanmis dedi iyice tribe girdim.hayal kirikligina ugramak istemiyorum
Kızlar benimde 6 gün var adetime kan testi yaptırsam çıkarım acaba ?
Var işde kuzum pıhtılaşma var bende clexane kullanmam gerek .bence biraz bekle tatlım eğer ilaç falan kullanma zorunlulugun yokssa
Var işde kuzum pıhtılaşma var bende clexane kullanmam gerek .![]()
Çıkarmıki acaba ya . Yumurtam çatlayalı 8 gün oldu internette araştırdım döllenmeden 8-10 gün sonra kanda çıkıyormuşo zaman sen bi baktır bence![]()
Çıkarmıki acaba ya . Yumurtam çatlayalı 8 gün oldu internette araştırdım döllenmeden 8-10 gün sonra kanda çıkıyormuş
Çıkmadı canım bişey![]()
Benim catlamanin 11 ci gununde idrarda, 13 cu gununde kanda cikti canim.Çıkarmıki acaba ya . Yumurtam çatlayalı 8 gün oldu internette araştırdım döllenmeden 8-10 gün sonra kanda çıkıyormuş
Yok canım ovulasyon testi kullandım bu ayçatlatma iğnesi mi oldun cnm
Yumurtan hangi gün çatlamıştı senin kuzum . Kan testini salı yapmıştın demi senBenim catlamanin 11 ci gununde idrarda, 13 cu gununde kanda cikti canim.