• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 11 ci gununde catladi (ayin 6si) dun kanda cikti, 16 sinda idrar testinde cikmisti. 16 sina kadar idrar testi yapiyordum cikmiyordu.
Eğer 16 sında idrarda çıktıysa ayın 14/15 kan testi verseydin yine çıkardı :) yani yumurtan çatladıktan 8-9 gün sonra kanda artmış betaHCG hormonun. Benimde bugün yumurtam çatlayalı 8 . Günüm çıkarmı acaba :110:

Eğer 16 sında idrarda çıktıysa ayın 14/15 kan testi verseydin yine çıkardı :) yani yumurtan çatladıktan 8-9 gün sonra kanda artmış betaHCG hormonun. Benimde bugün yumurtam çatlayalı 8 . Günüm çıkarmı acaba :110:
Evet canim, ama bilememistim , testte cikinca da zaten inanamadim cok silikti adete de 8 gun vardi daha) idrar yap sen de

Cok sagol kuzum, olurmu ogle sey, ben de bazen unutuyorum kizlar cok Mashallah)))
Eee doktora ne zaman gideceksin inss 1,2 haftaya kese ve kalp atışını duyarsın Cnm sağ salım kucağına alirsin :) nasıl hissediyorsun anlat biraz geçen ay çok strese girmiştin rabbim çok şükür unutturdu o günleri :)

Eee doktora ne zaman gideceksin inss 1,2 haftaya kese ve kalp atışını duyarsın Cnm sağ salım kucağına alirsin :) nasıl hissediyorsun anlat biraz geçen ay çok strese girmiştin rabbim çok şükür unutturdu o günleri :)
Daha adetime 5 gun var doktor bekle dedi daha cok erken, keseyi gorene kdar rahatlamak yok ki) daha hic bi sey hissetmiyorum, benim onceki hamileliklerde de adeti 1 hafta gece baslamisti bulantilar kusmalar istah acilmasi falan)) sen nasilsin, nasil gidiyor, cinsiyyeti belli miydi sende?

Daha adetime 5 gun var doktor bekle dedi daha cok erken, keseyi gorene kdar rahatlamak yok ki) daha hic bi sey hissetmiyorum, benim onceki hamileliklerde de adeti 1 hafta gece baslamisti bulantilar kusmalar istah acilmasi falan)) sen nasilsin, nasil gidiyor, cinsiyyeti belli miydi sende?
Anladım Cnm o zaman baya beklemen lazım keseyi görmek icin sende benim gibi erken öğrenmişsin kötü yanı bekle bekle zaman geçmiyor . Evet Cnm cinsiyeti öğrendik kız dedi doktor çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrason yapılacak teyzesi kocaman olduk biz artık dışardan da hamile olduğum anlaşılıyor :)

Anladım Cnm o zaman baya beklemen lazım keseyi görmek icin sende benim gibi erken öğrenmişsin kötü yanı bekle bekle zaman geçmiyor . Evet Cnm cinsiyeti öğrendik kız dedi doktor çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrason yapılacak teyzesi kocaman olduk biz artık dışardan da hamile olduğum anlaşılıyor :)
Yerim ben sizi, Masallah, saglikla kucagina alirsin insallah ve benim icin de koccaman opersin.:anne:
Evet ben daha beklicem, zaman gecmiyor gibi.

benim de 5 gün gecikmem var bende 2 kez idrar testi yaptım çıkmadı.
bi arkadaşımın adeti 10 gün gecikince çıkmış idrarda.
kişiden kişiye değişiyo sanırım.
sen yine de fazla umutlanma adet olunca üzülüyo insan .,
geçen ay 2 gün gecikmişti
bu ay 5 gün gecikti

Benim hiç gecikmez. Bi martta gecikti 1hafta kadar. Galiba düşük yaptım o zaman. Ya da kimyasaldı tam emin değilim. O zamandan sonra 1-2gün gecikmelerim oldu. Bugün benim de 3gün gecikti. İnşaALLAH gelmez de 1hafta sonra test yapıp 2.kıpkırmızıyı görürüz :)

Normal çamaşır suyu marka fark etmiyor çamaşır suyunu koydığun zaman küçük baloncuklar yapıyorve idrar rengi baya koyılaşıyor sonra köpürüyor

Ben bi ara her ay yapıyordum canım her ay da aynı şekilde köpürüyordu kabarcıklar çıkıyordu bi keresinde üstü bira köpüğü kadar köpürmüştü hatta. Ama hep sonrasında regl oldum :(

Back