• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs :KK43:
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Bana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs :KK43:
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Oncelikle tebrik ediyorum canim, insallah sag salim kucagina alirsin. Seni cok iyi anliyorum, 2 hamileliyimde de tam 4 ay bulantim kusmam oldu, ne ilac ne serum hic bi sey yardim etmiyordu, bi tek 2 ci hamileliyimde olac iciyordum kusmani dayandirdi ama bulantini kesmedi yataktan kalkamiuordum. Allah sabir ve guc versin canim, kac ayliksin? 4 ayina gecince azalicak ve gecicek insallah.

Oncelikle tebrik ediyorum canim, insallah sag salim kucagina alirsin. Seni cok iyi anliyorum, 2 hamileliyimde de tam 4 ay bulantim kusmam oldu, ne ilac ne serum hic bi sey yardim etmiyordu, bi tek 2 ci hamileliyimde olac iciyordum kusmani dayandirdi ama bulantini kesmedi yataktan kalkamiuordum. Allah sabir ve guc versin canim, kac ayliksin? 4 ayina gecince azalicak ve gecicek insallah.
Teşekkür ediyorum sağolasın.
Yarın daha 8 haftalık oluyoruz tam.
Günler gözümde büyüyor.
Ruhen çöktüm inan ki.

Judy_K Judy_K Merhaba canım iyiyiz biz biraz kasik ağrım var iki gündür onun haricinde büyüyüp gidiyoruz yazamasamda ara ara girip gelişmelere bakıyorum sen nasılsın

Judy_K Judy_K Merhaba canım iyiyiz biz biraz kasik ağrım var iki gündür onun haricinde büyüyüp gidiyoruz yazamasamda ara ara girip gelişmelere bakıyorum sen nasılsın

Canım niye var kasık ağrın? Yani normal mi? Bende hamd olsun. Sabırla mucizemi bekliyorum :)

Bide müsaitsen ateşini ölçer misin dil altından? Hamilelerde 37 üzeri oluyor diyorlar. Benim de 3gün gecikti adetim ve ateşim 37. Adete yakın iner derler ama
Benim yüksek 37.50 kuzum bide anneliğini eşin ve sen hissedebiliyorsun eşin senin konundan anlıyormuş bugün ögrendim eşim itiraf etti :KK45:

Çok iyiyiz canım şükür 18 haftalık olduk. Cinsiyetimizde erkek teyzesi :) anneyi yormakla tekmelemekle meşgüluz bu aralar büyüyoruz

Back