Allah gönlüne göre hemencecik nasip etsin inşallah canım.
Amin inşaALLAH canım. 3gündür geciktim. Testler negatif ama
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre hemencecik nasip etsin inşallah canım.
Kan ver ya testleri bırak.Amin inşaALLAH canım. 3gündür geciktim. Testler negatif ama![]()
Bana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Oncelikle tebrik ediyorum canim, insallah sag salim kucagina alirsin. Seni cok iyi anliyorum, 2 hamileliyimde de tam 4 ay bulantim kusmam oldu, ne ilac ne serum hic bi sey yardim etmiyordu, bi tek 2 ci hamileliyimde olac iciyordum kusmani dayandirdi ama bulantini kesmedi yataktan kalkamiuordum. Allah sabir ve guc versin canim, kac ayliksin? 4 ayina gecince azalicak ve gecicek insallah.Bana bi dokunsan bin ah işiteceksin valla..
O kadar kötüyüm ki 20 gündür mide bulantıları beni mahvetti.
7 24 şiddetli devam ediyor.
Serumlar vs
Salı günü bu kadar aşırı olmasının sebebini de öğrendik tabi :/
İki kese gördü doktor son kontrolde şaka gibi hala şoktaym hayal gibi geliyor.
Ama ben tükendim ya yeme içme yok sürekli öğürme kusma .
Dünyaya bakamıyorum.
Sen nasılsın?
Teşekkür ediyorum sağolasın.Oncelikle tebrik ediyorum canim, insallah sag salim kucagina alirsin. Seni cok iyi anliyorum, 2 hamileliyimde de tam 4 ay bulantim kusmam oldu, ne ilac ne serum hic bi sey yardim etmiyordu, bi tek 2 ci hamileliyimde olac iciyordum kusmani dayandirdi ama bulantini kesmedi yataktan kalkamiuordum. Allah sabir ve guc versin canim, kac ayliksin? 4 ayina gecince azalicak ve gecicek insallah.
Kan ver ya testleri bırak.
Kafanı yorma öyle rahat et.
En kesini kan olduğu için varsa da yoksa da en azından kendini strese sokup zaman kaybetmezsin canım.Kanda mutlaka çıkar demi. Negatifse sonra pozitif olma ihtimali var mı?
En kesini kan olduğu için varsa da yoksa da en azından kendini strese sokup zaman kaybetmezsin canım.
Düzenli ise reglin varsa da yoksa da belli olur diye düşünüyorum.
Judy_K Merhaba canım iyiyiz biz biraz kasik ağrım var iki gündür onun haricinde büyüyüp gidiyoruz yazamasamda ara ara girip gelişmelere bakıyorum sen nasılsın
Normalmiş canim rahim büyüdükçe gerilen kaslar agri yapabilirmis ayrıca umarım en kisa sürede sende mucizene kavuşursun aminCanım niye var kasık ağrın? Yani normal mi? Bende hamd olsun. Sabırla mucizemi bekliyorum :)
Normalmiş canim rahim büyüdükçe gerilen kaslar agri yapabilirmis ayrıca umarım en kisa sürede sende mucizene kavuşursun amin![]()
İnşallah hepinize ediyorum inanin olmayan isteyen herkese nasip olsun inşaallahAmin inşaALLAH canım dua edin benim için annişsiniz siz :)
Iyiyiz cnm sen naslsn var mi hamilelik haberi:)Topiğimizin güzel hamişleri. Durumlar nasıl? Nasılsınız? Bebiş nasıl? Yoksunuz bayadır
@Mervetolgali
S sky19![]()
@Lati lokum![]()
@mavimilena_![]()
@kerem34gul![]()
@Minanur18![]()
Sezerbusra21
![]()
@Bikucukbalik
izm3506
![]()
A Albatross35![]()
@zanylife![]()
@Desperado25![]()
@Zuhal budak polat![]()
@Mrs black![]()
@Aleynanur41![]()
@Repse![]()
cadikiz0201
![]()
@Baloglusunannesiii![]()
@Nagggberrr![]()
perikanadi
![]()
![]()
Iyiyiz cnm sen naslsn var mi hamilelik haberi:)
Kan kesin cozum kan yap cnm bence☺:)İnşaALLAH varsa kısa zaman sonra öğreneceksiniz :) ben de beklemedeyim daha. Adetim gecikti ama idrar testleri negatif. Adet belirtim de yok
Topiğimizin güzel hamişleri. Durumlar nasıl? Nasılsınız?
İyi çok şükür bebişlerde iyi siz nasılsınız
Benim yüksek 37.50 kuzum bide anneliğini eşin ve sen hissedebiliyorsun eşin senin konundan anlıyormuş bugün ögrendim eşim itiraf ettiBide müsaitsen ateşini ölçer misin dil altından? Hamilelerde 37 üzeri oluyor diyorlar. Benim de 3gün gecikti adetim ve ateşim 37. Adete yakın iner derler ama
Çok iyiyiz canım şükür 18 haftalık olduk. Cinsiyetimizde erkek teyzesi :) anneyi yormakla tekmelemekle meşgüluz bu aralar büyüyoruzTopiğimizin güzel hamişleri. Durumlar nasıl? Nasılsınız? Bebiş nasıl? Yoksunuz bayadır
@Mervetolgali
S sky19![]()
@Lati lokum![]()
@mavimilena_![]()
@kerem34gul![]()
@Minanur18![]()
Sezerbusra21
![]()
@Bikucukbalik
izm3506
![]()
A Albatross35![]()
@zanylife![]()
@Desperado25![]()
@Zuhal budak polat![]()
@Mrs black![]()
@Aleynanur41![]()
@Repse![]()
cadikiz0201
![]()
@Baloglusunannesiii![]()
@Nagggberrr![]()
perikanadi
![]()
![]()
Bende öyle diyodum canım ama öyle olmuyo malesef. 4 ay hasta gibi yattim ben kusmadan açliktanValla inşaALLAH ben hamiş olayım da kusmalarına bile razıyım :)