Adetin 11 ci gununde catladi (ayin 6si) dun kanda cikti, 16 sinda idrar testinde cikmisti. 16 sina kadar idrar testi yapiyordum cikmiyordu.Yumurtan hangi gün çatlamıştı senin kuzum . Kan testini salı yapmıştın demi sen
Eğer 16 sında idrarda çıktıysa ayın 14/15 kan testi verseydin yine çıkardı :) yani yumurtan çatladıktan 8-9 gün sonra kanda artmış betaHCG hormonun. Benimde bugün yumurtam çatlayalı 8 . Günüm çıkarmı acabaAdetin 11 ci gununde catladi (ayin 6si) dun kanda cikti, 16 sinda idrar testinde cikmisti. 16 sina kadar idrar testi yapiyordum cikmiyordu.
Naptin Cnm kan verdin miBenim catlamanin 11 ci gununde idrarda, 13 cu gununde kanda cikti canim.
Evet canim, ama bilememistim , testte cikinca da zaten inanamadim cok silikti adete de 8 gun vardi daha) idrar yap sen deEğer 16 sında idrarda çıktıysa ayın 14/15 kan testi verseydin yine çıkardı :) yani yumurtan çatladıktan 8-9 gün sonra kanda artmış betaHCG hormonun. Benimde bugün yumurtam çatlayalı 8 . Günüm çıkarmı acaba
Evet canim, dun verdim 53,29 cikti adete 6 gun kala.Naptin Cnm kan verdin mi
Benim idrarda çıkmaz kuzum senin bende önce çatlamış yumurtan ondan öyle erken çıkmış seninkiEvet canim, ama bilememistim , testte cikinca da zaten inanamadim cok silikti adete de 8 gun vardi daha) idrar yap sen de
Aaaa hayırlı olsun Cnm çok sevindim galiba söylemiştin sen bunu kafam dolu çok yoğunum kusura bakma ama çok sevindim :)Evet canim, dun verdim 53,29 cikti adete 6 gun kala.
Cok sagol kuzum, olurmu ogle sey, ben de bazen unutuyorum kizlar cok Mashallah)))Aaaa hayırlı olsun Cnm çok sevindim galiba söylemiştin sen bunu kafam dolu çok yoğunum kusura bakma ama çok sevindim :)
Eee doktora ne zaman gideceksin inss 1,2 haftaya kese ve kalp atışını duyarsın Cnm sağ salım kucağına alirsin :) nasıl hissediyorsun anlat biraz geçen ay çok strese girmiştin rabbim çok şükür unutturdu o günleri :)Cok sagol kuzum, olurmu ogle sey, ben de bazen unutuyorum kizlar cok Mashallah)))
Daha adetime 5 gun var doktor bekle dedi daha cok erken, keseyi gorene kdar rahatlamak yok ki) daha hic bi sey hissetmiyorum, benim onceki hamileliklerde de adeti 1 hafta gece baslamisti bulantilar kusmalar istah acilmasi falan)) sen nasilsin, nasil gidiyor, cinsiyyeti belli miydi sende?Eee doktora ne zaman gideceksin inss 1,2 haftaya kese ve kalp atışını duyarsın Cnm sağ salım kucağına alirsin :) nasıl hissediyorsun anlat biraz geçen ay çok strese girmiştin rabbim çok şükür unutturdu o günleri :)
Test yapmaya korkanlar için dedim bedavaNe gerek varki çamaşır suyuna :)
Hangi çamaşır suyuyla yaptın?
Bide nasıl olması lazım tam olarak?
O nasıl oluyor canım nasıl yaptın yaniKızlar çamaşır suyunda da çıkıyor ben denedim oldu
O nasıl oluyor canım nasıl yaptın yani
Anladım Cnm o zaman baya beklemen lazım keseyi görmek icin sende benim gibi erken öğrenmişsin kötü yanı bekle bekle zaman geçmiyor . Evet Cnm cinsiyeti öğrendik kız dedi doktor çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrason yapılacak teyzesi kocaman olduk biz artık dışardan da hamile olduğum anlaşılıyor :)Daha adetime 5 gun var doktor bekle dedi daha cok erken, keseyi gorene kdar rahatlamak yok ki) daha hic bi sey hissetmiyorum, benim onceki hamileliklerde de adeti 1 hafta gece baslamisti bulantilar kusmalar istah acilmasi falan)) sen nasilsin, nasil gidiyor, cinsiyyeti belli miydi sende?
Kızlar bunu müsait bi zamanda deneyeyim bakalım sonuç nasıl olacak sizlere de yazarım :)))Normal çamaşır suyu marka fark etmiyor çamaşır suyunu koydığun zaman küçük baloncuklar yapıyorve idrar rengi baya koyılaşıyor sonra köpürüyor
Yerim ben sizi, Masallah, saglikla kucagina alirsin insallah ve benim icin de koccaman opersin.Anladım Cnm o zaman baya beklemen lazım keseyi görmek icin sende benim gibi erken öğrenmişsin kötü yanı bekle bekle zaman geçmiyor . Evet Cnm cinsiyeti öğrendik kız dedi doktor çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrason yapılacak teyzesi kocaman olduk biz artık dışardan da hamile olduğum anlaşılıyor :)
Teşekkür ederim canım anladımSabah kalktı küçük bardağa idrarını yapıyorsun biryarım fincan camaşır suyu koyuyorsun 5 dakika bekliyorsun kola asiti gbi yukarı doğru kabarcıklar oluşuyor ve köpürüyor idrar baya koyu sarı oluyor
benim de 5 gün gecikmem var bende 2 kez idrar testi yaptım çıkmadı.
bi arkadaşımın adeti 10 gün gecikince çıkmış idrarda.
kişiden kişiye değişiyo sanırım.
sen yine de fazla umutlanma adet olunca üzülüyo insan .,
geçen ay 2 gün gecikmişti
bu ay 5 gün gecikti
Normal çamaşır suyu marka fark etmiyor çamaşır suyunu koydığun zaman küçük baloncuklar yapıyorve idrar rengi baya koyılaşıyor sonra köpürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?