• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulyasyon testim 6 sinda pik oldu, 7 si catlamis dedi dr. Adete son 8 gunum kaldi.prolaktinim yuksek cikmisti dostinex iciyorum haftada 2 kere. Allah hepimizi sevindirsin bu ay insallah.

Selam cnm seninde benim gbi proloktinin yüksekmiş benim sana tavsiyem o dostinexsi içme onun yerine karabaş otunu iç çünkü dostinexde korunmamn laxım gebelik için ben 2 yıl içtim bir ile yaramadı onun yerine karabaş otu içtim degerlerim düzeldi şimdi 3 aylık hamileyim

Selam cnm seninde benim gbi proloktinin yüksekmiş benim sana tavsiyem o dostinexsi içme onun yerine karabaş otunu iç çünkü dostinexde korunmamn laxım gebelik için ben 2 yıl içtim bir ile yaramadı onun yerine karabaş otu içtim degerlerim düzeldi şimdi 3 aylık hamileyim
Masallah canim, sag salim kucagina alirsin insallah. Ilk defa duydum nerden ala bilirim? Simdi testim 2 cizgi kan verdim aksama cevap cikacak.

Bata son 4 gün kızlar test böyle çıktı ikinci çizgi silik hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_1602.JPG
    IMG_1602.JPG
    28,7 KB · Görüntüleme: 64
Kız benim bata 4 gün kala test yaptım hamileyim idrarda çıkar test yapabilirsin
Oylemi husrana ugramak var .bide esime soyleyecegim isten gelince aliyor cok umutlaniyor o yuzden beklemek istiyorum adetim gelmezse oyle denerim ama bi yanimda hadi yap diyor.bu ay sogan kuru denedim biraz umutluyum o yuzden

Oylemi husrana ugramak var .bide esime soyleyecegim isten gelince aliyor cok umutlaniyor o yuzden beklemek istiyorum adetim gelmezse oyle denerim ama bi yanimda hadi yap diyor.bu ay sogan kuru denedim biraz umutluyum o yuzden
Bende cok mide bulantısı vardı bide bitmeyen kasık ağrısı ama ağrı dayanılmayacak gibi değildi sadece bu kadardı benim belirtilerim

Back