Amin canımBenim de sadece kasig agrisi var qaliba adet olacagim.Sag salim kucagina alirsin insallah :*
Unuturmuşum Cnm aklımda ve takip ediyorum çok yazmasam da aaa ciddimisin çok sevindim Cnm bebis geliyor çok şükür :) değerin çok güzelNasilsin canim? Hatirliyorsan gecen ay test aldatmisti beni, adetim baslamisti. Bu ay hic bi sey yapmadim ovulyasyon testini denedim, bu gun kan verdim bata 6 gun var ve sonuc 53.29.
Hoş bulduk balım : )hoş geldin canım:)
Canım hayırlı olsun allah bize de nasip etsinBata son 4 gün kızlar test böyle çıktı ikinci çizgi silik hamilemiyim
Evet yaptım gecen pazar negatif ben cuma kan tahlili verecem bakalım ne çıkacakOnce gebelik testi yaptirmayi dusunuyorum kendime hakim ola bilirsen 3 gun bekleyim adet gelmezse ertesi gun yapacagim bakalim ama zaman gecmiyorki.sen test yaptinmi hic?
Kızlar çamaşır suyunda da çıkıyor ben denedim oldu
OHA dedi diye sanırım:/ aslında görünüyordu baya baya da neden konu açma gereği duydu acaba? sen de gördü müydün testini?Tebrikler canım. Niye banlandın?
OHA dedi diye sanırım:/ aslında görünüyordu baya baya da neden konu açma gereği duydu acaba? sen de gördü müydün testini?
yanii aşağı yukarı hepimizin kullandığı argo... evet dediğin gibi tanımadığı birine dediği için olmadı tabi.Evet gördüm şikayet etmiş iki kişi. Onun üzerine banlanmış.
Evet silik çizgiyi ben de gördüm. Galiba sevindiği için yapmış herkes tebrik etsin falan diye ama oha demesi biraz şey olmuş. Gerçi onu da şakacıktan demiş ama bazıları şakayı şaka olarak algılamaya bilir. Tanımadığı için öyle dememeliydi. Mesela ben şimdi bi konuşma içinde sana desem sen kalkıp beni şikayet etmezsin ama tanımadığın biri durup dururken sana oha dese tabiki noluyoruz dersin
yanii aşağı yukarı hepimizin kullandığı argo... evet dediğin gibi tanımadığı birine dediği için olmadı tabi.
Hevesi kursağında kaldı .. Neyse çabuk açılır inşallah.
Cnm öncelikle hakkında hayırlısı ama doktorun saatler konusunda bilgi vermedi mi şaşkınım ama yumurtanın boyutu çok güzel doktorun birşey demedi ise senle saatleri bire bir konuşuruz ozelden istersenkızlar bide size sorayım klomen kullandım bu ay yumurtam 19 mm olmuş şimdide ovitrelle iğnesi verdiler.
1 - ovitrelle gece saat 11 demi vuruluyor
2 - ovitrelle vurulduktan sonra ne zaman ilişkiye girmemiz lazım. en son dun gece ilişkiye girdik
3 - hemşire komsumuz var o da vurabilir mi hastaneye gitmeden karından mı vurulması lazım
4 - eczaneye 89 tl ödedik ssk lıyamı bu fiyat acaba
Ayrıca iğneyi evde biz kendimiz yaptık göbekten ve koldan yapilabiliyormus biz göbekten yaptık göbekten daha iyi sonuç diye okumuştum birkaç yerde . İğneyi ister arkadaşına istersen Eşine yaptır hic fark etmez küçük bi iğnesi var insülin gibi ama saatleri asla kaçırma. Ayrıca iğneyi uyguna almışsın biz daha pahalıya almıştık Cnmkızlar bide size sorayım klomen kullandım bu ay yumurtam 19 mm olmuş şimdide ovitrelle iğnesi verdiler.
1 - ovitrelle gece saat 11 demi vuruluyor
2 - ovitrelle vurulduktan sonra ne zaman ilişkiye girmemiz lazım. en son dun gece ilişkiye girdik
3 - hemşire komsumuz var o da vurabilir mi hastaneye gitmeden karından mı vurulması lazım
4 - eczaneye 89 tl ödedik ssk lıyamı bu fiyat acaba
Cnm öncelikle hakkında hayırlısı ama doktorun saatler konusunda bilgi vermedi mi şaşkınım ama yumurtanın boyutu çok güzel doktorun birşey demedi ise senle saatleri bire bir konuşuruz ozelden istersen
Ohoo canım ben onu çok denedim her seferinde de köpürüyor
Onu ben ilk kızkardeşime yaptım onda çıkmadı hamile kızkardeşimde ablamda yaptım çıktı eşime anneme yaptım çıkmadı en son kendime yaptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?