Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende kullandım soğan suyunu çok sancılı bi adet geçirdim inşallah sen hamilesindir de o yüzdendir bu ağrıların soğan suyuyla hamile kalan çokSelam canlarım nasılsınız? Nerelerdesiniz?
Bişey sorucam soğam kürü kullanan arkadaşlar. 14gün yaptım soğan kürünü. Dün bitti. kaç gündür hafif hafif kasık ağrılarım vardı ama bugün sabahtan beri belim kopuyor kasığımda da adet gibi sancı gelip gidiyor. Adete 4gün var daha. Sizin de böyle oldu mu diye soracaktım kullanan arkadaşlar?
Canım bende kullandım soğan suyunu çok sancılı bi adet geçirdim inşallah sen hamilesindir de o yüzdendir bu ağrıların soğan suyuyla hamile kalan çok
Kızlar ben 9 temmuzda ovulasyon testinde pik oldum. Yani bat a son 8 gün :) heyecanlıyım
İnşallah canımYarın bat günüm. Kaç gündür sancılarım gelip gidiyor. Dediğin gibi inşaALLAH hamileliktendir canımm.
Test yaptin mi canim?Yarın bat günüm. Kaç gündür sancılarım gelip gidiyor. Dediğin gibi inşaALLAH hamileliktendir canımm.
Test yapsaydın keske :) bende bu ay ilk defa ovulasyonla deniyorum kısmet galiba bebiş işi :)Yarın bat günüm. Kaç gündür sancılarım gelip gidiyor. Dediğin gibi inşaALLAH hamileliktendir canımm.
Geçen aydan beri canımHoşgeldin :) ne zamandır deniyorsunuz?
Test yaptin mi canim?
Test yapsaydın keske :) bende bu ay ilk defa ovulasyonla deniyorum kısmet galiba bebiş işi :)
Geçen aydan beri canım
Aynen bende de son 3 ay ogle oldu canim. Son gune kadar silik 2 ci cizgi oluyordu psikolojim bozuluuordu. Ama catlatma ignesi oluyordum. Bu ay olmadim, ve dayanamadim adete 8 gun var test yaptim yine silik cizgi.Her ay yapıyordum silik çizgi sonra adet oluyordum. Son 3aydır söz verdim kendime adetimden 3gün geçmeden test yapmıycam diye. Ondan tutuyorum kendimi. Bende bu ay soğan kürü denedim. Sabırsızlanıyorum inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız :)
İnşallah geçen ay zırt pırt gebelik testi yaptım acemilik bu ay bende tutucam kendimi. İnşallah bebişin seninledirHer ay yapıyordum silik çizgi sonra adet oluyordum. Son 3aydır söz verdim kendime adetimden 3gün geçmeden test yapmıycam diye. Ondan tutuyorum kendimi. Bende bu ay soğan kürü denedim. Sabırsızlanıyorum inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız :)
Amin canım benim belirtilerim kasıklarım ağrıyo öyle dayanılmayacak bir ağrı değil, çişe çok çıkıyorum ve dün gece mide bulantısı oldu birden bire nedenini anlamadım:) ovulasyonda pik oldugum günü ve sonraki günü de değerlendirdim pik olduktan sonraki sabah test yaptım t, c'den daha silik bir şekilde çıktıDaha yeniymişsiniz. İnşaALLAH bizler gibi çok beklemezsin tatlım hemen oluverir![]()
İnşallah geçen ay zırt pırt gebelik testi yaptım acemilik bu ay bende tutucam kendimi. İnşallah bebişin seninledir![]()
Amin canım benim belirtilerim kasıklarım ağrıyo öyle dayanılmayacak bir ağrı değil, çişe çok çıkıyorum ve dün gece mide bulantısı oldu birden bire nedenini anlamadım:) ovulasyonda pik oldugum günü ve sonraki günü de değerlendirdim pik olduktan sonraki sabah test yaptım t, c'den daha silik bir şekilde çıktı
Amin canım benim belirtilerim kasıklarım ağrıyo öyle dayanılmayacak bir ağrı değil, çişe çok çıkıyorum ve dün gece mide bulantısı oldu birden bire nedenini anlamadım:) ovulasyonda pik oldugum günü ve sonraki günü de değerlendirdim pik olduktan sonraki sabah test yaptım t, c'den daha silik bir şekilde çıktı