Insallah canim, kisa zamanda bebisini alirsin kucagina. Gecen yaz benim de oyle oldu, 2 aylikken kalbi durmustu bebegin((Ben kurtaj olmustum kalp atisi alamadigimizdan 1. adetim dun geldi sukur daha koruncam yani 2 3 adet gecsin dedi dr. Hayirlisi bakalim.
Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucaklarini bos birakmasin. Amin.Insallah canim, kisa zamanda bebisini alirsin kucagina. Gecen yaz benim de oyle oldu, 2 aylikken kalbi durmustu bebegin((
Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah
7+3 haftalık hamileyim kızlar bnm en belirgin belirtim gece yatmak için sağa veya sola döndüğümde kasıklarım acayip batıyordu diğerleri adet belirtileri gibi zaten
Hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin.7+3 haftalık hamileyim kızlar bnm en belirgin belirtim gece yatmak için sağa veya sola döndüğümde kasıklarım acayip batıyordu diğerleri adet belirtileri gibi zaten
LeylaJ canımm onda 2idi ona göre silik çıxmışdı belke de artır indi ona göre tündleşir ve tez çıxır. İnşallah xestelenmezsen sabah qan ver mütleq Rebbim böyükdü inşaALLAH artar gözel xeberlerle gel
Yok cqnm bn hep erken olurum son günümde olmqyınca test yaptımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canım.. Adetin gecikince mi öğrendin?
Sağol canm rabbim sanada nasip etsinHayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin.
Amin canim sagol. Hayirlisiyla insallah. Yasasaydi 13+5 olacakmis simdi baktim da yine.. siz duydunuz mu kalp atisini canim?Sağol canm rabbim sanada nasip etsin
Yok cnm bi hafta sonra gidecmAmin canim sagol. Hayirlisiyla insallah. Yasasaydi 13+5 olacakmis simdi baktim da yine.. siz duydunuz mu kalp atisini canim?
Boş gebelik miydi seninki yoksaAmin canim sagol. Hayirlisiyla insallah. Yasasaydi 13+5 olacakmis simdi baktim da yine.. siz duydunuz mu kalp atisini canim?
Duyarsin insallah. Saglikli gebeliktir insallah.Boş gebelik miydi seninki yoksa
O pozisyonda tutanlarn ters mi oluyo rahmi :)Canım hoşgeldin bu ayrıntılı yardımın için çok teşekkür ederim. Köpek pozisyonu ters rahimlerde daha etkili oluyor sanırım senin de ters rahim olduğu için köpek pozisyonunda tutmuştur. Benim düz rahim olduğu için klasik sırt üstü pozisyonunda yapmam gerek diye biliyorum :)
Anladım canım teşekkür ederimArı sütü hazır satılıyor türkiyede nerde satıldığını bilmiyorum sen internette araştır bulabilirsin. Soğan kürü de şöyle. İki bardak su koyuyorsun tencereye. Kaynatıyorsun. Bit adet orta boy soğanın kabuğunu soyup 4e bölüyorsun sonra kaynayan suyun içine atıp 10dakka kaynatıyorsun. Sonra suyunu süzüp ılımaya bırakıyorsun. 10-15gün sabah(açkarına) akşam bir bardak içiyorsun.
Ama bnim bildiğim tam renginde olması lazımKuzlar bata 6 gün var ovülasyon testim en sonu resmen kırmızı Eki Görüntüle 2161683
o zaman hamile misin ki ayy hadi inşallah..Kuzlar bata 6 gün var ovülasyon testim en sonu resmen kırmızı Eki Görüntüle 2161683
Bugün de silik çıktı belkide dün yumurtlama oldu çünkü kasıklarımda batmalar vardıo zaman hamile misin ki ayy hadi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?