Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yeniden ben merhaba ben kendimden ornek vererek size tavsiyede bulunayim artik bilgi sahibi oluyorsun çunku yasadklarin ile ilk oncelikle ben hamile kalmadan once ilk uç ay kullandim folik asiti tabi o sira deniyorum da cocuk yapmayi iki ay olmadi iliski sirasinda stres yapiordum cok ve pozisyon hatasina bagliorm cok onemli .. Ucuncu denememde yani nisan 11 en son adet tarihm oldu gebeyim 11 haftalik nasil basardigimi anlatayim size. Kafaya takmadim adetim bitti 14 uncu gune yakin bi tarihte akintim cogaldi doktora gittim yumurtalarin catlamamis halen kucuk ama sivi goruyorum bitanesi catlamis olabilir dedi gun asiri iliski onerdi bat geldi catti ve 5 gun gecti idrar testi aldim iki adet yaptim biri sabah biri aksam cifti gordum ertesi gun doktora gittigimde gebelik kesesini gordum . sizin hastaliginiz yok ise tek sorun yumurtlama gunu ve pozisyon pozisyon ise kopek durusu olmali bence :)

Canım hoşgeldin bu ayrıntılı yardımın için çok teşekkür ederim. Köpek pozisyonu ters rahimlerde daha etkili oluyor sanırım senin de ters rahim olduğu için köpek pozisyonunda tutmuştur. Benim düz rahim olduğu için klasik sırt üstü pozisyonunda yapmam gerek diye biliyorum :)

Aşılama mı yükseltmiş beta hcg yi?
Bilemedim canim. Catlatma ignesi de olmustum, kan verdigim gun 14 cu gunuydu. Ben anlamiyorum bu rakamlardan doktorum sadece nagetif oldugunu soyledi sonucun. O gunden ben de test bile yapmiyorum adetimi bekliyorum. Bu gun olmazsan yarin yine kan versemmi ki?

Bilemedim canim. Catlatma ignesi de olmustum, kan verdigim gun 14 cu gunuydu. Ben anlamiyorum bu rakamlardan doktorum sadece nagetif oldugunu soyledi sonucun. O gunden ben de test bile yapmiyorum adetimi bekliyorum. Bu gun olmazsan yarin yine kan versemmi ki?

İmkanın varsa ver can. Bax gör artır yoxsa azalır. Artırsa gec döllenme olabiler. Azalırsa da kimyasal gebelik keçirirsen yeqin tutunmadı. Ama inşallah artar xoş xeberlerle gel :)

Azerisen?)) bilmirem anlamiram men bu reqemlerden. Ne demekdi ki 2 ?

Yani uşaq olmasaydı 0 çıxardı. 2 olmazdı. Ya artmışdı düşür ya da indi indi artmaq istiyir. Sen hekimlerin neqativ demeyine baxma. Ya da aşılama qaldırıb qandaki deyeri. Bunu bilmenin tek yolu tekrar qan testidi.

Yani uşaq olmasaydı 0 çıxardı. 2 olmazdı. Ya artmışdı düşür ya da indi indi artmaq istiyir. Sen hekimlerin neqativ demeyine baxma. Ya da aşılama qaldırıb qandaki deyeri. Bunu bilmenin tek yolu tekrar qan testidi.
Quzum indice test eledim ve hemen deq 2 ci xett oldu, wokdayam. Sevinim mi bilmirem.

Kizlar test yaptim, ignemin 16 ci gunu, hemen kizardu... 2 gun once kan testim 2.39 cikmisti

Eklentiler

• B6B7B39C-06DA-496B-AA3B-7A4489ED205C.jpeg
    B6B7B39C-06DA-496B-AA3B-7A4489ED205C.jpeg
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Aslinda hep 3-4 gun one atar bende, gecen ay 25 i olmustu. Agrilarim var olucakmis gibi. Ama test boyle gosterince sastim. Yarin test veririm olmazsam.
ben aşılama olmadım hiç hani testlerde nasıl çıkar bilmiyorum, arkadaşlar iğnenin etkisi dedilerdi o sen miydin canım?

ben aşılama olmadım hiç hani testlerde nasıl çıkar bilmiyorum, arkadaşlar iğnenin etkisi dedilerdi o sen miydin canım?
Bilmiyorum canim. En son 14 cu gunu yaptim cokkk silik cikti ve 10 dk sonra cikmisti. Simdi hemen cikti. Yarin kan vericem artik.

Back