Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben değildim o, ama 15. gün yaptım çift çizgi çıkmıştı benim.
kız korunsun diye 6 ayda sıfırlar mı dedi acaba?:KK8::halay:
Cnm ortalama 1 buçuk ayda değer sıfırlanıyor bünyede. Bünyeye göre de değişiyor hemen sonraki ay hamile kalanlar var sen ara ara beta hcg takip et ölçtür sıfırlanana kadar kontrol et ben öyle yaptım sıfırlandığı ay da doktorun ile görüş herşey yolunda ise yumurta takibi yaptır hakkında hayırlısı Cnm .

Bikucukbalik Bikucukbalik kız minik balık nerelerdesin? Minnoşun nasıl? :KK3:

Canımmm iyiyiz biz senden naberr??:halay:
Cinsiyet için beklemedeyiz doktora en son 3 hafta önce gittiğimde cinsiyetini gördüğünü ama yinede 2 hafta sonra gittiğimde kesin söyleyeceğini söylemişti. Ben de garanti olsun diye 16.haftamı bekliyorum nasipse o zaman belli olur inşallah. Onun dışında 2 li tarama testlerimizi yaptık allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sen napıyorsun nasıl gidiyor hayat güzellikkk:dondurma:

Canımmm iyiyiz biz senden naberr??:halay:
Cinsiyet için beklemedeyiz doktora en son 3 hafta önce gittiğimde cinsiyetini gördüğünü ama yinede 2 hafta sonra gittiğimde kesin söyleyeceğini söylemişti. Ben de garanti olsun diye 16.haftamı bekliyorum nasipse o zaman belli olur inşallah. Onun dışında 2 li tarama testlerimizi yaptık allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sen napıyorsun nasıl gidiyor hayat güzellikkk:dondurma:

Oh oh çok şükür iyi olun canım çok sevindim. İkiniz de iyi olun. Bebiş nazlı çıktı. Bence kız o :KK54: ben doğumuma kadar göstermemiştim sürpriz yapmıştım annemlere :KK30: gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun sağlıklı olsun önemli olan o :anneadayı:

Oh oh çok şükür iyi olun canım çok sevindim. İkiniz de iyi olun. Bebiş nazlı çıktı. Bence kız o :KK54: ben doğumuma kadar göstermemiştim sürpriz yapmıştım annemlere :KK30: gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun sağlıklı olsun önemli olan o :anneadayı:

Hahahha doğana kadar da bekletmesin yaaaaa :D amin canım benim inşallah darısı senin de başına ve isteyen herkesin başına. Ben sürekli buraya girip yazmıyorum ama arada bir girip gidişatı kontrol ediyorum hep aklımdasınız ve duamdasınız:KK51:

Kızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum sizlere. Sat 1 Haziran, 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay ovü testine başladım ve tam 14. Gün koyu olmuştu, bu 22. Günüme gelmeme rağmen hala iki çizgi aynı koyulukta olmadı :( yumurtlamamış olabilir miyim? Testlerime bakar mısınız, çok moralim bozuk.. :( 2A45E917-BC88-4F55-A523-8F618E93EE7C.jpeg

Hahahha doğana kadar da bekletmesin yaaaaa :KK70: amin canım benim inşallah darısı senin de başına ve isteyen herkesin başına. Ben sürekli buraya girip yazmıyorum ama arada bir girip gidişatı kontrol ediyorum hep aklımdasınız ve duamdasınız:KK51:

Allah razı olsun şeker kız :KK74: inşaALLAH canım yaa darısı başımıza artık :dua:

Kızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum sizlere. Sat 1 Haziran, 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay ovü testine başladım ve tam 14. Gün koyu olmuştu, bu 22. Günüme gelmeme rağmen hala iki çizgi aynı koyulukta olmadı :KK43: yumurtlamamış olabilir miyim? Testlerime bakar mısınız, çok moralim bozuk.. :KK43: Eki Görüntüle 2160166

Canım ben ovu testi yapmadım hiç o yüzden bilmiyorum umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

Günaydın kızlar. :KK3:
Adetim dün bitti ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Neden olabilir? Böyle Bişey yaşayan var mı? :110:

Kizlar yeniden ben merhaba ben kendimden ornek vererek size tavsiyede bulunayim artik bilgi sahibi oluyorsun çunku yasadklarin ile ilk oncelikle ben hamile kalmadan once ilk uç ay kullandim folik asiti tabi o sira deniyorum da cocuk yapmayi iki ay olmadi iliski sirasinda stres yapiordum cok ve pozisyon hatasina bagliorm cok onemli .. Ucuncu denememde yani nisan 11 en son adet tarihm oldu gebeyim 11 haftalik nasil basardigimi anlatayim size. Kafaya takmadim adetim bitti 14 uncu gune yakin bi tarihte akintim cogaldi doktora gittim yumurtalarin catlamamis halen kucuk ama sivi goruyorum bitanesi catlamis olabilir dedi gun asiri iliski onerdi bat geldi catti ve 5 gun gecti idrar testi aldim iki adet yaptim biri sabah biri aksam cifti gordum ertesi gun doktora gittigimde gebelik kesesini gordum . sizin hastaliginiz yok ise tek sorun yumurtlama gunu ve pozisyon pozisyon ise kopek durusu olmali bence :)

Kizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi. :halay: Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim? :KK64:

Back