Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kurtaj olmustum kalp atisi alamadigimizdan 1. adetim dun geldi sukur daha koruncam yani 2 3 adet gecsin dedi dr. Hayirlisi bakalim.
Insallah canim, kisa zamanda bebisini alirsin kucagina. Gecen yaz benim de oyle oldu, 2 aylikken kalbi durmustu bebegin((
Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah

LeylaJ LeylaJ canımm onda 2idi ona göre silik çıxmışdı belke de artır indi ona göre tündleşir ve tez çıxır. İnşallah xestelenmezsen sabah qan ver mütleq Rebbim böyükdü inşaALLAH artar gözel xeberlerle gel :dua:

7+3 haftalık hamileyim kızlar bnm en belirgin belirtim gece yatmak için sağa veya sola döndüğümde kasıklarım acayip batıyordu diğerleri adet belirtileri gibi zaten

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canım.. Adetin gecikince mi öğrendin?

LeylaJ LeylaJ canımm onda 2idi ona göre silik çıxmışdı belke de artır indi ona göre tündleşir ve tez çıxır. İnşallah xestelenmezsen sabah qan ver mütleq Rebbim böyükdü inşaALLAH artar gözel xeberlerle gel :dua:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canım.. Adetin gecikince mi öğrendin?
Yok cqnm bn hep erken olurum son günümde olmqyınca test yaptım

Boş gebelik miydi seninki yoksa
Duyarsin insallah. Saglikli gebeliktir insallah.
ben de kotu dusundum, kotu oldu 6 haftada gittim keseyi gorduk, 2 hafta sonra gel dedi 8 haftada gittim kalp atisini goremedik erken olu fetus direk kurtaj dediler 5 gun bekledim belki atar diye alamadik kalp atisini canim. Atti da durdu mu yoksa hic mi atmadi onu bilmiyorum ama bebekle beraber kalp atisi gorulmeli diye biliyorum saglikli bir gebelik diyebilmek icin.
Onun icin iyi dusun iyi olsun, endise hepimizde oluyor tabiki. Keseydi kalp atisiydi Allah korusun Saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Canım hoşgeldin bu ayrıntılı yardımın için çok teşekkür ederim. Köpek pozisyonu ters rahimlerde daha etkili oluyor sanırım senin de ters rahim olduğu için köpek pozisyonunda tutmuştur. Benim düz rahim olduğu için klasik sırt üstü pozisyonunda yapmam gerek diye biliyorum :)
O pozisyonda tutanlarn ters mi oluyo rahmi :)

Kuzlar bata 6 gün var ovülasyon testim en sonu resmen kırmızı 216A0560-7591-4639-8731-13F71E38B7C1.jpeg

Arı sütü hazır satılıyor türkiyede nerde satıldığını bilmiyorum sen internette araştır bulabilirsin. Soğan kürü de şöyle. İki bardak su koyuyorsun tencereye. Kaynatıyorsun. Bit adet orta boy soğanın kabuğunu soyup 4e bölüyorsun sonra kaynayan suyun içine atıp 10dakka kaynatıyorsun. Sonra suyunu süzüp ılımaya bırakıyorsun. 10-15gün sabah(açkarına) akşam bir bardak içiyorsun.
Anladım canım teşekkür ederim

Back