Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O pozisyonda tutanlarn ters mi oluyo rahmi :)

Evet güzelim eğer ultrason kağıtların varsa onlardan bakıp anlaya bilirsin. Retrofleksiyon yazılıyor ters rahmi olanlarda ablama da doktoru söylemiş senin söylediğin pozisyonu. Rahmin ters demiş. Benim antifleksiyon yazılmış düz rahim yani.

Evet güzelim eğer ultrason kağıtların varsa onlardan bakıp anlaya bilirsin. Retrofleksiyon yazılıyor ters rahmi olanlarda ablama da doktoru söylemiş senin söylediğin pozisyonu. Rahmin ters demiş. Benim antifleksiyon yazılmış düz rahim yani.
Canım benim de öne dönük rahim demişti dr, düz demek mi oluyor bu?

Canım benim de öne dönük rahim demişti dr, düz demek mi oluyor bu?

Evet canım öne dönükse düz rahim oluyor yani bize sırt üstü ilişki öneriliyor. Bak resimdeki geriye dönük olan yani ters rahim. Ondan köpek pozisyonu öneriliyor onlara

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-27-15-05-03-058_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-06-27-15-05-03-058_com.android.chrome.png
    138,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ovülasyon testim pozitif kırmızı cıkıyor normal gebelik testi negatif:( iki ay önce kimyasal geçirdim oZamanda adetim geçmesine rağmen kanda negatif çıkmıstı geç döllenme olmus Acaba her zaman mı geç döllenme olur

Kızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ovülasyon testim pozitif kırmızı cıkıyor normal gebelik testi negatif:KK43: iki ay önce kimyasal geçirdim oZamanda adetim geçmesine rağmen kanda negatif çıkmıstı geç döllenme olmus Acaba her zaman mı geç döllenme olur

Kimyasal geçirdiğine göre bebiş yakın demektir inşaALLAH :anneadayı: geç döllenmeyle ilgili bi bilgim yok canım bilgili arkadaşlar cevaplar umarım

Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum :D 6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz

Kuzuu naber naptın sende ne var ne yokk? MirAy92 MirAy92 ı burada göremiyorum pek sana takılmıyor mu?:KK8::KK6:

Hiç canım benim aynı. Bi iki güne soğan kürüne başlıycam adetten 1hafta sonra başlamak lazımmış. Sıcaklar çok fena. 3gündür halsizim sıcaklardan.
Ablamın da kendi çevresi var takmıyor artık beni :63:
Sen nasılsın güzelim 1. adetin geldi mi senin?

Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum :KK70: 6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz

Valla marka bilmiyorum ama çubuk gibi olanlardan al. Daha iyi oluyor

Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum :KK70: 6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz

Hadi inşaALLAH güzel haberler ver. Bayadır hamiş haberi çıkmadı bu topikten :)

Hiç canım benim aynı. Bi iki güne soğan kürüne başlıycam adetten 1hafta sonra başlamak lazımmış. Sıcaklar çok fena. 3gündür halsizim sıcaklardan.
Ablamın da kendi çevresi var takmıyor artık beni :63:
Sen nasılsın güzelim 1. adetin geldi mi senin?
geldi geldi 34.günde geldi.. Sen ama hiç ilgilenmiyorsun benle :KK8: yazmıştımm :KK20::KK71::KK67::KK70:
kaç gün sürüyor adet senin 7 ve 9 okudum ben 1 hafta sonra geç gibi geldi bana sen bilirsin de yine. oralar da mı sıcak? bol su iç tatlım..

ben olsam kullanmazdım erken gebelik testini.. hem gerek yok o kadar paraya, hem de o beğenmediğin normal testler 2 gün kala bile gösteriyor...
Başka şeyler yap zamanını geçirecek bence kafanı buna verme bak o zaman hemen kalacaksın demedi deme :KK68:

Eskiden vardım bu topikte canım. Yani konuşuyordum. Ama cok duşunmeye stres yapmaya başlayınca girmek istemedim buraya. Çevrem falan da yok. Judy_K Judy_K işte)) uyduruyo))
:D uyduruyor demekk kızz Judyy bana bak çevresi yokmuş bak:)
Sen de arada gel o vakit buraya da yaz..:KK55:
daha çok nerelerde geçiriyorsun BDV zaten 1 numara galiba:)

geldi geldi 34.günde geldi.. Sen ama hiç ilgilenmiyorsun benle :KK8: yazmıştımm :KK20::KK71::KK67::KK70:
kaç gün sürüyor adet senin 7 ve 9 okudum ben 1 hafta sonra geç gibi geldi bana sen bilirsin de yine. oralar da mı sıcak? bol su iç tatlım..

Canım adetin geldiyini biliyordum ama sanki sökülmedi diye kaldı aklımda. Benim 4gün sürüyor 5.gün lekelenme oluyor sonra bitiyor :) içiyorum canım karnım şişti sudan artık :)

Back