O zaman bugunu degerlendir canim.Bugün de silik çıktı belkide dün yumurtlama oldu çünkü kasıklarımda batmalar vardı
![KK8 :KK8: :KK8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bugunu degerlendir canim.Bugün de silik çıktı belkide dün yumurtlama oldu çünkü kasıklarımda batmalar vardı
O pozisyonda tutanlarn ters mi oluyo rahmi :)
Ay hadi inş rabbim ümitlerini boşa çıkarmasınBugün de silik çıktı belkide dün yumurtlama oldu çünkü kasıklarımda batmalar vardı
Canım benim de öne dönük rahim demişti dr, düz demek mi oluyor bu?Evet güzelim eğer ultrason kağıtların varsa onlardan bakıp anlaya bilirsin. Retrofleksiyon yazılıyor ters rahmi olanlarda ablama da doktoru söylemiş senin söylediğin pozisyonu. Rahmin ters demiş. Benim antifleksiyon yazılmış düz rahim yani.
Canım benim de öne dönük rahim demişti dr, düz demek mi oluyor bu?
Günaydın canım ilk kez duyuyorum böyle bir şeyEvet canım öne dönükse düz rahim oluyor yani bize sırt üstü ilişki öneriliyor. Bak resimdeki geriye dönük olan yani ters rahim. Ondan köpek pozisyonu öneriliyor onlara
Günaydın canım ilk kez duyuyorum böyle bir şey
Kızlar adetime 4 gün var ama hiç belirtim yok ovülasyon testim pozitif kırmızı cıkıyor normal gebelik testi negatifiki ay önce kimyasal geçirdim oZamanda adetim geçmesine rağmen kanda negatif çıkmıstı geç döllenme olmus Acaba her zaman mı geç döllenme olur
Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz
Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz
geldi geldi 34.günde geldi.. Sen ama hiç ilgilenmiyorsun benleHiç canım benim aynı. Bi iki güne soğan kürüne başlıycam adetten 1hafta sonra başlamak lazımmış. Sıcaklar çok fena. 3gündür halsizim sıcaklardan.
Ablamın da kendi çevresi var takmıyor artık beni
Sen nasılsın güzelim 1. adetin geldi mi senin?
ben olsam kullanmazdım erken gebelik testini.. hem gerek yok o kadar paraya, hem de o beğenmediğin normal testler 2 gün kala bile gösteriyor...Kizlar adetime daha 12 gun falan var ama ben gun geciremiyorum6.denememiz. erken gebelik testi hic yapmadm ama bu ay yapicam galiba. Bata 4 5 gun kala falan yapim diyrm hangi markayi onerirsiniz
nazar değdi zaten peş peşe çıkmıştı haberlerr ...Hadi inşaALLAH güzel haberler ver. Bayadır hamiş haberi çıkmadı bu topikten :)
Eskiden vardım bu topikte canım. Yani konuşuyordum. Ama cok duşunmeye stres yapmaya başlayınca girmek istemedim buraya. Çevrem falan da yok.
Eskiden vardım bu topikte canım. Yani konuşuyordum. Ama cok duşunmeye stres yapmaya başlayınca girmek istemedim buraya. Çevrem falan da yok.Judy_K işte)) uyduruyo))
geldi geldi 34.günde geldi.. Sen ama hiç ilgilenmiyorsun benleyazmıştımm
kaç gün sürüyor adet senin 7 ve 9 okudum ben 1 hafta sonra geç gibi geldi bana sen bilirsin de yine. oralar da mı sıcak? bol su iç tatlım..