Ay ben gördüm valla
Ojelerin çok güzelmiş
Evet Cnm zaman su gibi akıp gidiyor gidende ömürden gidiyor çok şükür bu günlere :)
Senin hamilelik haberin dün gibi ya. Ne çabuk geçti 4 ay  ben şok
Cnm ortalama 1 buçuk ayda değer sıfırlanıyor bünyede. Bünyeye göre de değişiyor hemen sonraki ay hamile kalanlar var sen ara ara beta hcg takip et ölçtür sıfırlanana kadar kontrol et ben öyle yaptım sıfırlandığı ay da doktorun ile görüş herşey yolunda ise yumurta takibi yaptır hakkında hayırlısı Cnm .yok ben değildim o, ama 15. gün yaptım çift çizgi çıkmıştı benim.
kız korunsun diye 6 ayda sıfırlar mı dedi acaba?
Cnm bence sen hamilesin unutma bu sözümü de ::)))))Sagol kuzum
Resimde daha silik. Dunkuyle ayni ne koyu ne acik, ama 2 gun once daha koyuydu. Yarin 14 cu gunu ignenin kanda cikar mi ?
Aklimdan cikmiyorsub kuzum ne unutmasiCnm bence sen hamilesin unutma bu sözümü de ::)))))
Bat'a bir gün kala kan testiyle kesinleştirdim çok şükür..
Şimdi sağlıkla kalp atışını duymak var sırada..
Canımmm iyiyiz biz senden naberr??
Cinsiyet için beklemedeyiz doktora en son 3 hafta önce gittiğimde cinsiyetini gördüğünü ama yinede 2 hafta sonra gittiğimde kesin söyleyeceğini söylemişti. Ben de garanti olsun diye 16.haftamı bekliyorum nasipse o zaman belli olur inşallah. Onun dışında 2 li tarama testlerimizi yaptık allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sen napıyorsun nasıl gidiyor hayat güzellikkk
Oh oh çok şükür iyi olun canım çok sevindim. İkiniz de iyi olun. Bebiş nazlı çıktı. Bence kız oben doğumuma kadar göstermemiştim sürpriz yapmıştım annemlere gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun sağlıklı olsun önemli olan o
Hahahha doğana kadar da bekletmesin yaaaaaamin canım benim inşallah darısı senin de başına ve isteyen herkesin başına. Ben sürekli buraya girip yazmıyorum ama arada bir girip gidişatı kontrol ediyorum hep aklımdasınız ve duamdasınız
Kızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum sizlere. Sat 1 Haziran, 28 günde bir adet oluyorum. Geçen ay ovü testine başladım ve tam 14. Gün koyu olmuştu, bu 22. Günüme gelmeme rağmen hala iki çizgi aynı koyulukta olmadıyumurtlamamış olabilir miyim? Testlerime bakar mısınız, çok moralim bozuk.. Eki Görüntüle 2160166
Gunaydin canim, usutmussun belki.Günaydın kızlar.
Adetim dün bitti ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Neden olabilir? Böyle Bişey yaşayan var mı?
Yumurtluyor olabilirsin ardindan hemen egerki vajinal akintin var ise agriyla beraber doktora git altan muayane olGünaydın kızlar.
Adetim dün bitti ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Neden olabilir? Böyle Bişey yaşayan var mı?
Amin amin inşallah..Yaa ne diyorsun??? Gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh. Darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?