Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde bata 5 gün var. Geçen ay kimyasal geçirmiştim :( dün test yaptım fakat negatifmiş.. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. Rabbim hepimize nasio etsin inşallah güzel haberler alırız

Kafama hiç takmayacağım diyordum ama öyle olmuyormuş.. Denemelere bir başladi mı insan ister istemez stres yapıyor sabırsızlanıyor o_O

Vallahi öyle. İnsan çok takıyor. Ben de çok taktım ama olmayınca bıraktım artık takmıyorum kafama. Ne zaman olursa olur inşallah. Sende çok takma canım insan stres yapınca olucağı varsa da olmuyor.

Vallahi öyle. İnsan çok takıyor. Ben de çok taktım ama olmayınca bıraktım artık takmıyorum kafama. Ne zaman olursa olur inşallah. Sende çok takma canım insan stres yapınca olucağı varsa da olmuyor.

Tabi canim herşeyin bir zamanı var Rabbim ne zaman uygun görürse artık

Cnm çok şükür iyi gidiyor bulantılarım baya azaldı artık :) bebis yaramaz be yapsın tekmeleyip duruyor şimdiden :)rabbim isteyen herkese yaşatır insallah bu duyguyu :)

2aylık oldunuz mu? 2.ayda artık tekmelemeye başlıyor mu minnoş? :rolleyes:

Merhaba adetim 4 gün geçti. Normalde hiç boyle olmaz bugun 34. Gün
Normalde 28_30 arası adet olurum
Kendımı kandırmak ıstemıyorum evde 2 kez ıdrar testi yaptım ikisi de negatif cıktı
Hıc belirtim yok adet olcakmısım gıbı belim kasıklarım arıyor.
5 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var. 1 kez düşük yasadım
Ben hamilelikten çok, bır problem mi var olmadı dıye kafaya taktım normalde adetlerim düzenli. Tamamen sorun mu oldu dıye odaklandım çünkü hamilelik 5 yıldır sadece hayalimde var

Back