Bende katıldım aranıza kızlar benim bat 28 haziraninşallah hayırlısı olur hakkımızda
Hoşgeldin aramıza
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Yaş kaç canım? Yeni evli misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende katıldım aranıza kızlar benim bat 28 haziraninşallah hayırlısı olur hakkımızda
Hoşgeldin aramızainşaALLAH çok bekletmeden güzel haberlerini verirsin
Yaş kaç canım? Yeni evli misin?
Hoşbuldum canim, 24 yaşinda ve 1 senelik evliyim ya sen![]()
Ben de 25 yaşında 1,5 senelik evliyimyeni mi denemelere başladınız yoksa hiç korunmadınız mı?
![]()
Ben de 25 yaşında 1,5 senelik evliyimyeni mi denemelere başladınız yoksa hiç korunmadınız mı?
![]()
Kafama hiç takmayacağım diyordum ama öyle olmuyormuş.. Denemelere bir başladi mı insan ister istemez stres yapıyor sabırsızlanıyor![]()
Slm kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Vallahi öyle. İnsan çok takıyor. Ben de çok taktım ama olmayınca bıraktım artık takmıyorum kafama. Ne zaman olursa olur inşallah. Sende çok takma canım insan stres yapınca olucağı varsa da olmuyor.
Cnm çok şükür iyi gidiyor bulantılarım baya azaldı artık :) bebis yaramaz be yapsın tekmeleyip duruyor şimdiden :)rabbim isteyen herkese yaşatır insallah bu duyguyu :)Canım nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl
Cnm çok şükür iyi gidiyor bulantılarım baya azaldı artık :) bebis yaramaz be yapsın tekmeleyip duruyor şimdiden :)rabbim isteyen herkese yaşatır insallah bu duyguyu :)
ahahaha kuzumm nerdeyse 4 aylık oldular2aylık oldunuz mu? 2.ayda artık tekmelemeye başlıyor mu minnoş?![]()
Test yaptim 5 dk once, negatiff(((Nedir durum? Belirti var mı?![]()
17 haftaya geçtik Cnm ne iki aylığı :)))2aylık oldunuz mu? 2.ayda artık tekmelemeye başlıyor mu minnoş?![]()
Aynen Cnm :) sen napıyorsun nasılsın :) inss herşey yolunda gider de önümüzdeki ay gün sayarız senin icin de :)ahahaha kuzumm nerdeyse 4 aylık oldular![]()