Ayy canım inşallah da daha 1. adetim gelemedi ya:/ sıkılıyorum o yüzden 32.gün bugün de.. Acaba bir daha mı gitsem kontrole? 21. gün gitmiştim, sıkıntı yok her şey yolunda görünüyor demişlerdi.Aynen Cnm :) sen napıyorsun nasılsın :) inss herşey yolunda gider de önümüzdeki ay gün sayarız senin icin de :)
Yaptim 5 dk gecti nehatif, bir az gecti yine baktim hayalet gibi 2 ci cizgi. Ignenin tesirimi ne anlamadimNedir durum? Belirti var mı?
17 haftaya geçtik Cnm ne iki aylığı :)))
Yaptim 5 dk gecti nehatif, bir az gecti yine baktim hayalet gibi 2 ci cizgi. Ignenin tesirimi ne anlamadim
Evet canim, ignemin 13 cu gunu. Son 2 ignemde boyle olmamisti, 1 saat sonra 2 ci cizgi gozukuyordu, simdi 5-10 dk arasinda cikiyor.Çatlama iğnesi mi? Olabiliyor öyle. Adet gününde bir daha yaparsın
Evet canim, ignemin 13 cu gunu. Son 2 ignemde boyle olmamisti, 1 saat sonra 2 ci cizgi gozukuyordu, simdi 5-10 dk arasinda cikiyor.
Ney gebelik testinde mi 5-10dkda çıkıyor ?
iyidir kuzum uğraşıyoruz iş güç çalışmaca..Pişt burçtaşım nabersin
iyidir kuzum uğraşıyoruz iş güç çalışmaca..
işte adetimi bekliyorum gelmedi bir arkadaş da gelmez olamaz mı deyince iyice kafama takıldı
ay olmasın yaa! sadece 1 defa birliktelik oldu 20.günde o da geri çekilmeli, ondan da olmaz yani daha rahim toparlanmadan.. Allah büyük ne diyim bilemedim canım? 15. gündü galiba test yaptım hala çizgi çıkıyordu.. e ben nasıl ayırt edicem acaba, kürtajdan dolayı mı gelmiyor, yoksa hamile olabileceğim için mi? ne kadar beklemem gerek?
yazmıştım onu da buraya kopyaladım kuzum.. daha önce burda da yazmıştım ama sen kaçırdın sanırım?
hayırlısı bakalım bekliyoruz bakalım?
Sen nasılsın sende ne var ne yok kuzumm?
iyidir kuzum uğraşıyoruz iş güç çalışmaca..
işte adetimi bekliyorum gelmedi bir arkadaş da gelmez olamaz mı deyince iyice kafama takıldı
ay olmasın yaa! sadece 1 defa birliktelik oldu 20.günde o da geri çekilmeli, ondan da olmaz yani daha rahim toparlanmadan.. Allah büyük ne diyim bilemedim canım? 15. gündü galiba test yaptım hala çizgi çıkıyordu.. e ben nasıl ayırt edicem acaba, kürtajdan dolayı mı gelmiyor, yoksa hamile olabileceğim için mi? ne kadar beklemem gerek?
yazmıştım onu da buraya kopyaladım kuzum.. daha önce burda da yazmıştım ama sen kaçırdın sanırım?
hayırlısı bakalım bekliyoruz bakalım?
Sen nasılsın sende ne var ne yok kuzumm?
Kan mı veriyim.. Ama diğeri sıfırlandı mı ki?Evet tatlım kaçırmışım kusura bakma. Canım çok basit onu öğrenmenin yolu beta hcg. Rabbim dilerse tek ilişkide bile olur. Geçen burda okudum bi kız vardı bebişi yeni olmuş 1-2aylık daha. Kız hem spiral taktırmış hem tüplerini kapattırmış hemde korunarak ilişkiye girmişler hamile kalmış kız. Bak biz günleri kovalıyoruz yok yumurtlamaydı çatladı mı çatlamadımı geç mi döllendi o belirti şu belirti. Elde var sıfır. İnsanlar o kadar korunuyor bebiş istemiyor ama onların oluyor. Vardır Rabbimin bir bildiği.
Kan mı veriyim.. Ama diğeri sıfırlandı mı ki?
Evet tabi ki Rabbimin bir bildiği var her nasip vaktine esir kuzum.. Relax takılmaya devam.. Elbet olacak inşallah.
Başla tabi ki ben de çok okudum onla hamile kalan umarım faydası olur kuzum.Benim adetim bitsin soğan kürüne başlıycam inşaALLAH
Başla tabi ki ben de çok okudum onla hamile kalan umarım faydası olur kuzum.
yok ben değildim o, ama 15. gün yaptım çift çizgi çıkmıştı benim.Geçen sendin galiba dedin değer 6ayda mı sıfırlanıyor demiş doktor. Saçmalamış ya öyle şey mi olur. Bence sıfırlanmıştır. Sıfırlanmasa bile 2gün arayla kan verip katlanıyor mu düşüyor mu ordan bilebilirsin
Cok silik resimde gozukmuyor qaliba5-10dakkada çıkıyorsa gebelik vardır bence. Resmini koysan mı?
2 ci cizgi 5-10 dk da cikiyor, ignenin tesiri diye dusunuyorum, cunki ilk hamileliklerimde hemen 2 side kizariyordu.Ney gebelik testinde mi 5-10dkda çıkıyor ?
yok ben değildim o, ama 15. gün yaptım çift çizgi çıkmıştı benim.
kız korunsun diye 6 ayda sıfırlar mı dedi acaba?
Cok silik resimde gozukmuyor qaliba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?