Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy cim canım benim inşallah onu da görürüz, hepimizinkini görürüz inşallah. Benim için yumurtluyor olmak bile sevindiriciydi doktorun o konuşmasından sonra. Az önce yine yaptım, yine iki koyu çizgi çıktı. Eşime de sabah bal yedirdim hiç sevmez kızdın mı dedim, yooo içime katasın geldi sevgiden dedi. :dondurma:

Canım boşuna çıkmaz o çizgi demekki yumurtlama oluyo çok şükür. İnşallah güzel haberlerininin devamı gelir şekerim. Bal ben de sevmem kocanı anlıyorum :)

Onların nasıl bir etkisi var canım

Arı sütü hem erkekte sperm sayısını arttırıyor, bu yüzden kocam da kullanacak. Hemde kadının gebe kalmasını kolaylaştırıyor, embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor.
Soğan kürü de rahmi temizliyor. Şimdi düşündüm de önce soğan kürü yapıp sonra arı sütü yapcam :) soğan kürünü kullanan tüm tanıdıklarım hamile kalmış sonrasında. Adetim bitsin 10gün soğan kürü yaparım inşaALLAH sonrasında da arı sütüyle devam ederim

Arı sütü hem erkekte sperm sayısını arttırıyor, bu yüzden kocam da kullanacak. Hemde kadının gebe kalmasını kolaylaştırıyor, embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor.
Soğan kürü de rahmi temizliyor. Şimdi düşündüm de önce soğan kürü yapıp sonra arı sütü yapcam :) soğan kürünü kullanan tüm tanıdıklarım hamile kalmış sonrasında. Adetim bitsin 10gün soğan kürü yaparım inşaALLAH sonrasında da arı sütüyle devam ederim
Onları nasıl yapılıyor canım bende yaparım belki

IMG_9255.JPG
can09e can09e Judy_K Judy_K ve topikteki bütün kızlar :halay: bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama ağrımı hissedince, çift çizgili günleri değerlendirdik, az önce 3. testi yaptım ve tek çizgi, yani yumurtam çatlamış mıdır? Bugün de ilişkiye gerek var mı :bicak:

Eki Görüntüle 2158995 can09e can09e Judy_K Judy_K ve topikteki bütün kızlar :halay: bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama ağrımı hissedince, çift çizgili günleri değerlendirdik, az önce 3. testi yaptım ve tek çizgi, yani yumurtam çatlamış mıdır? Bugün de ilişkiye gerek var mı :bicak:
çatlamış oluyor silikleşmeye başladıkça
direk tek çizgi mi hafif var mı ? bence bugün ya da yarın da olsa iyi olur gibi hani dedim ya önceki iki gün sonraki iki gün çok değerli
iyi değerlendirmişsin canım inşallah tutunur:)) :halay::KK76:

Eki Görüntüle 2158995 can09e can09e Judy_K Judy_K ve topikteki bütün kızlar :halay: bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım yumurtlama ağrımı hissedince, çift çizgili günleri değerlendirdik, az önce 3. testi yaptım ve tek çizgi, yani yumurtam çatlamış mıdır? Bugün de ilişkiye gerek var mı :bicak:
Bir de belki neden böyle heyecanlı olduğumu düşünenler olabilir. Heyecanlıyım çünkü son gittiğim dr bana sende pko var yumurtlamıyor olabilirsin demişti. Ben de klomene başlamadan bir kaç ay ovulasyon testiyle duruma bakayım demiştim.

çatlamış oluyor silikleşmeye başladıkça
direk tek çizgi mi hafif var mı ? bence bugün ya da yarın da olsa iyi olur gibi hani dedim ya önceki iki gün sonraki iki gün çok değerli
iyi değerlendirmişsin canım inşallah tutunur:)) :halay::KK76:
Çok çok hafif bi çizgi var canım ama zar zor belli oluyor, inşallah çatlamıştır, dün incir kürü yaptım sırf çatlasın diye, haklısın bugün de önemli, ben hep yumurtlama dönemimde değerlendirip bırakıyordum, belki de burda yapıyorum hatayı.

Kızlar ben de kürtajdan sonra 1. adetimi bekliyorum ya, gelemedi bir türlü 30. gün bugün. 17. günde gerçi koruma yöntemi değil ama geri çekilmeli bir birleşme oldu, 2 3 adet korunmam gerekti, umarım bir şey yoktur, öyle de hamile kalan çok değil mi? afedersiniz idrarda gebeliğimi öğrendiğimdeki gibi bir değişiklik gördüm, koku hassasiyetim de var dün 2 3 damla kan da vardı... yok değilimdir demi:/ adetim geliyordur.

Kızlar ben de kürtajdan sonra 1. adetimi bekliyorum ya, gelemedi bir türlü 30. gün bugün. 17. günde gerçi koruma yöntemi değil ama geri çekilmeli bir birleşme oldu, 2 3 adet korunmam gerekti, umarım bir şey yoktur, öyle de hamile kalan çok değil mi? afedersiniz idrarda gebeliğimi öğrendiğimdeki gibi bir değişiklik gördüm, koku hassasiyetim de var dün 2 3 damla kan da vardı... yok değilimdir demi:/ adetim geliyordur.
Sanmıyorum canım adetin geliyordur herhalde. ilk gebelikten sonra ikinciye kolay diye biliyorum ama pek ihtimal vermiyorum ben. Çok kafana takılırsa test yaparsın. Kürtajdan sonra belli bir günü var sanırım testin de.

yani birden tek çizgi deyince sen nasıl yani oldum da..
evet evet bırakmamak gerekli tabi:KK66: yumurtluyorsun demek ki ?
dr yumurtanı gördü mü kalitesi için bir şey dedi mi?
Yumurta rezervin iyi ama yumurtlamıyor olabilirsin demişti adetimin 2. mi 3. günü mü neydi gitmiştim hormon baktırmak için, hormon tahliline gerek yok ultrasondan bakalım dedi, pko var dediler, hiç yumurta takibi yapmadan da klomen başlamak istedi benim içime sinmedi ilacı aldım ama kullanmadım, iyi bir doktor arayışındayım İzmir'de.

Yumurta rezervin iyi ama yumurtlamıyor olabilirsin demişti adetimin 2. mi 3. günü mü neydi gitmiştim hormon baktırmak için, hormon tahliline gerek yok ultrasondan bakalım dedi, pko var dediler, hiç yumurta takibi yapmadan da klomen başlamak istedi benim içime sinmedi ilacı aldım ama kullanmadım, iyi bir doktor arayışındayım İzmir'de.
iyi yapmışsın neler okuyoruz görüyoruz, bir arkadaşımızın da zar varmış kalp rahim dedikleri, dr klomenle büyütmüş hamile de kalmış, ama o da kürtaj olmuş, iyi bir dr gitmiş, o da böyle nasıl verirler demiş, bebeğin de onun için gelişemediğini düşünüyor
onun için iyi dr. çok önemli umarım istediğin gibi bir doktor bulursun..

iyi yapmışsın neler okuyoruz görüyoruz, bir arkadaşımızın da zar varmış kalp rahim dedikleri, dr klomenle büyütmüş hamile de kalmış, ama o da kürtaj olmuş, iyi bir dr gitmiş, o da böyle nasıl verirler demiş, bebeğin de onun için gelişemediğini düşünüyor
onun için iyi dr. çok önemli umarım istediğin gibi bir doktor bulursun..
İnşallah iyi bir doktora denk gelirim canım aslında Allah insanları doktorların eline düşürmesin derim hep ama yapacak bi şey yok yaş ilerliyor.

Onları nasıl yapılıyor canım bende yaparım belki

Arı sütü hazır satılıyor türkiyede nerde satıldığını bilmiyorum sen internette araştır bulabilirsin. Soğan kürü de şöyle. İki bardak su koyuyorsun tencereye. Kaynatıyorsun. Bit adet orta boy soğanın kabuğunu soyup 4e bölüyorsun sonra kaynayan suyun içine atıp 10dakka kaynatıyorsun. Sonra suyunu süzüp ılımaya bırakıyorsun. 10-15gün sabah(açkarına) akşam bir bardak içiyorsun.

Arı sütü hazır satılıyor türkiyede nerde satıldığını bilmiyorum sen internette araştır bulabilirsin. Soğan kürü de şöyle. İki bardak su koyuyorsun tencereye. Kaynatıyorsun. Bit adet orta boy soğanın kabuğunu soyup 4e bölüyorsun sonra kaynayan suyun içine atıp 10dakka kaynatıyorsun. Sonra suyunu süzüp ılımaya bırakıyorsun. 10-15gün sabah(açkarına) akşam bir bardak içiyorsun.
Canım bu küre de adetin 2. günü mü başlanıyordu?

Lemoncuğum, valla ben hiç ovü testi yapmadım bilmiyorum o konuda bişey :(

Canım bu küre de adetin 2. günü mü başlanıyordu?

Şöyle bişey yazıyor: Bu kürü hamile kalmak isteyen kişiler regl dönemi bittikten sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Soğan kürü uygulandıktan 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün yahut 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

Back