• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu grubu çok seviyorum çok güzel denk geldik. Ben tam bütün umutlarımı kaybetmiş içimi karatmışken sizi buldum çok iyi geldiniz bana :) önümüzdeki ay için ovulasyon testi sipariş etmiştim internetten bugün geldi. Şu kırmızılar gitse de hemen başlasak önümüzdeki ay için çalışmalara yaaaaaa
Bende sipariş verdim canım önümüzde ki ay başlayacam inşallah

Bu grubu çok seviyorum çok güzel denk geldik. Ben tam bütün umutlarımı kaybetmiş içimi karatmışken sizi buldum çok iyi geldiniz bana :) önümüzdeki ay için ovulasyon testi sipariş etmiştim internetten bugün geldi. Şu kırmızılar gitse de hemen başlasak önümüzdeki ay için çalışmalara yaaaaaa

Evet canımm ben de çok sevdim hepiniz çok şekersiniz iyiki geldiniZ. Bana da çok iyi geldi. Gelecek ay batlarımızı beraber bekleriz birbirimize faydalı bilgilerde bulunuruZ çok sevdim hepinizi :21::KK68:

Galiba Azerbaycanda ovulasyon testleri yok. Ya da ben rastlamadım bilmiyorum ama ben de çok isterim ovu testlerini yapmayı :110:

Kızlar âdette sonra yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriliyor değil mi? Bu ilişkiyi tüm ay boyunca mı gün aşırı yapmak iyidir yoksa sadece ovulasyon haftasında mı?

Acaba ilişkiyi tam yumurtladığımız güne mi denk getirsek daha iyi olur merak ediyorum yoksa 1 gün öncesine mi? Yumurta çatladıktan sonra bir işe yaramıyor herhalde ilişki.

Kızlar âdette sonra yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriliyor değil mi? Bu ilişkiyi tüm ay boyunca mı gün aşırı yapmak iyidir yoksa sadece ovulasyon haftasında mı?

Acaba ilişkiyi tam yumurtladığımız güne mi denk getirsek daha iyi olur merak ediyorum yoksa 1 gün öncesine mi? Yumurta çatladıktan sonra bir işe yaramıyor herhalde ilişki.
Cnm yumurtlama gününü evde tam anlamı ile bilemeyeceğimiz icin O günü kacirmamak icin gün aşırı öneriliyor ama eğer yumurtlama takibi yaptırırsan ovulasyon olduğunda ve 3 gün daha iliski öneriyor doktor

Ben yumurta takibi yaptırdım bir yumurtam oluştu iğne vuruldum erken catlasin diye bazi sebeplerden iğneden 36 saat sonra iliski mutlaka olacak dedi birde ertesi gün oldu sadece bakalım kısmet bekliyorum sonuç ne oalacak ama yumurta catladigi anda iliski denk gelirse sansin çok çok yüksek oluyor

Yok canım çatladıktan sonra da yarıyor niyesini bilmiyorum ama. Şöyle düşün her uygulamada ovulasyonu 1 hafta veriyor ama çatlamayı o bir haftanın son 3.gününe koyuyor.. Yanı yumurtlamadan sonraki 2 günü de hamilelik şansı yüksek diye yazıyor. Çatlama günü ilişki olursa daha iyi olur tabi. O yüzden öyle denk getirmek gerekiyorki o gün aşırılarda yaptığımız ilişkilerden biri yumurtlama gününe denk gelsin. Bence tabi. Yoksa yani henüz hamile kalmışlığım yok. Kel derman bilse kendi kafasına sürermiş misali olmasın yani. :KK70:

ÇOK UZUN YAZI :D

Canım ben bu konuyu ilişkiye girmeden araştırdım. Şöyle ki yumurtlama dönemi hariç ilişkiye girilen günlerde hamilelik olasılığı çok düşük. Tabiiki ilişkiye girilebilir ama yumurta o zamana kadar çatlamış olursa senin pek işine yaramaz. Gördüğün fotoğrafta mavi ve mor renkli olanlar benim yumurtlama dönemim ve en yüksek hamile kalma olasılığım ayın 4ü. Sarı renkliler PMS dönemi,pembeler adet. Biz yumurtlama döneminin en yüksek olduğu günün(yani ayın 4ü) önceki 2 günü ve sonraki 1 günü beraber olduk. Çatlayan yumurtlama hücresinin yaşama süresi 24 saatken spermin yaşam süresi en fazla 76 saat. Yani mantık olarak hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu günün ya 1 gün öncesi ya da 1 gün sonrasında ilişkiye gireceksin ki yaşam süreleri denk gelsin. Ben bu şekilde bilgiler okudum,Videolar izledim durum bundan ibaret

Eklentiler

• C62CD56A-D935-4E30-B123-4B568C45240A.png
    C62CD56A-D935-4E30-B123-4B568C45240A.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 116
ÇOK UZUN YAZI :KK70:

Canım ben bu konuyu ilişkiye girmeden araştırdım. Şöyle ki yumurtlama dönemi hariç ilişkiye girilen günlerde hamilelik olasılığı çok düşük. Tabiiki ilişkiye girilebilir ama yumurta o zamana kadar çatlamış olursa senin pek işine yaramaz. Gördüğün fotoğrafta mavi ve mor renkli olanlar benim yumurtlama dönemim ve en yüksek hamile kalma olasılığım ayın 4ü. Sarı renkliler PMS dönemi,pembeler adet. Biz yumurtlama döneminin en yüksek olduğu günün(yani ayın 4ü) önceki 2 günü ve sonraki 1 günü beraber olduk. Çatlayan yumurtlama hücresinin yaşama süresi 24 saatken spermin yaşam süresi en fazla 76 saat. Yani mantık olarak hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu günün ya 1 gün öncesi ya da 1 gün sonrasında ilişkiye gireceksin ki yaşam süreleri denk gelsin. Ben bu şekilde bilgiler okudum,Videolar izledim durum bundan ibaret

Çatladığında girmedin mi?

Çatladığında girmedin mi?

Ayın 4ü olarak gösterdiği gün de girmedim. O gün çok şiddetli kasık ağrısı oldu önceki günki ilişkiden kaynaklanan. Beni zorlayacağını düşündüm. Zaten sonraki gün doktora gittiğimde de doktor yumurtan çatlamak üzere dedi. Ayın 5iydi. Ve ben 5inde ilişkiye girdim büyük ihtimalle geceye kadar zaten çatlamış oluyor

bu soruyu bende cok merak ediyorum

Ayın 4ü olarak gösterdiği gün de girmedim. O gün çok şiddetli kasık ağrısı oldu önceki günki ilişkiden kaynaklanan. Beni zorlayacağını düşündüm. Zaten sonraki gün doktora gittiğimde de doktor yumurtan çatlamak üzere dedi. Ayın 5iydi. Ve ben 5inde ilişkiye girdim büyük ihtimalle geceye kadar zaten çatlamış oluyor

Evet bu uygulamalara da pek güvenmemek lazım. En iyi yanları ne zaman ilişkiye girdin ne zaman regl oldun belirtilerin nelerdi onları kaydetmesi

Evet bu uygulamalara da pek güvenmemek lazım. En iyi yanları ne zaman ilişkiye girdin ne zaman regl oldun belirtilerin nelerdi onları kaydetmesi

Evet canım nasip kısmet artık. Aklınıza takılan birşey olursa YouTube’da Op.Dr. Banu çiftçi diye bi doktor var detaylı video anlatımları yapıyor onları izleyebilirsiniz Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali cennetyarim cennetyarim

Merhaba arkadaşlar bat 17 şubat
Belirtiler olarak sadece arada karnımda batmalar oynamalar oluyor sanki hafif kasık ağrıları ve göğüs ucum da beyaz kabarcıklar var bir kimyasal gebelik geçirmiştim onda göğüslerim çok şişti dokunamıyordum bile şuan öyle bişey yok sizce saydıklarım hamilelik belirtisi olur mu?

Merhaba arkadaşlar bat 17 şubat
Belirtiler olarak sadece arada karnımda batmalar oynamalar oluyor sanki hafif kasık ağrıları ve göğüs ucum da beyaz kabarcıklar var bir kimyasal gebelik geçirmiştim onda göğüslerim çok şişti dokunamıyordum bile şuan öyle bişey yok sizce saydıklarım hamilelik belirtisi olur mu?

Hoşgeldin tatlım seni de kaydediyorum. Batmalar hamilelik belirtisi olabiliyor ama beya kabarcıkları hiç duymadım

Back