- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Hahahah ben de oyacıyım kız
Gerçi ben kadın dizisine de bayılıyorum ama salı günü o anki moduma göre 2sinden birini tercih edip diğerini youtubedan izliyorum
Benim bat 17 Şubat inş güzel haberler alırız artık bu ay.
Yok canım yanlış anlamadım :) Sizi boş yere bekletmeyeceğimi bildirmek istedim.Kız kötü niyetle demedim yanlış anlama
Jinekologa falan sordun mu canım niye böyle oluyor ki? Sol kasığımda şiddetli batmalar var
Ben kadın’ın ilk bölümlerini izledim canım da sonradan biraz sıktı beni o yüzden şimdi tamamen OYADAYIMbu arada senin adetin beni çok şüphelendiriyor inşallah altından hamileli k çıkar amin
Hoşgeldin canım inşaALLAH
İnşallah canım hayırlısı olsun
Kızlar çok tesekkürler. 1 yıldır bebek istiyoruz. 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay farklı olarak göğüslerim çok sızlıyo.Sizde belirti olarak ne var?Hoşgeldin canimm benimde 15 ila 17 arasi
İnşaALLAH canım senin belirtilerin ne durumda?
Kasıklarım ağrıyor ama bu bazen dönüşümlü oluyor. Mesela 1 gün sol kasık ağrıyor hafif şekilde, diğer gün sağ kasık ağrıyor. Ama bir de rahmimin tam yukarısı yani işte yumurtalığım ağrıyor aslında orası kasık ağrımdan daha şiddetli ve hissedilebilir. Göğüslerimin içleri ağrıyor. Bel ağrısı var her türlü Ağrı var şuandaE erdilara canım ben yumurtlama gününde beraber olduktan sonra doktora gittim şiddetli kasık ağrısı sebebiyle ve doktor yumurtalığımın çatlamak üzere olduğunu söyledi. Meğer yumurtalığım şişmiş çatlamak üzereymiş ağrı onun ağrısıymış. Ayın 4’ydü doktora gittiğim gün. Ve o günden beri bu kasık ağrım dinmedi. Bu şekilde de devam ediyor
Ben bennnKızlaarr ufak tefek cinayetler izleyecek olanlar burda mıııı?
Senin bat a 5 gün mğ kaldı? Niye erken yapılan testlerden yapmıyorsun canım?
Korkuyorum tatlım ya ne biliyim işte bi türlü ayağım gitmedi
Korkuyorum tatlım ya ne biliyim işte bi türlü ayağım gitmedi
Sen yenisin bilmiyorsun burda önceki yorumlara bakarsan polpol diye bi üye var o da 5 gün kala kan testi yaptırdı 60.74 çıktı yalnış hatırlamıyorsam
Canm acilde hormonlarina bakamazlar ama gebe olup olmadigina bakabilirlerGeçmis olsun canım. Normal acile gitsem bakarlar mı kandan? Geçen gebelik için kan verecektim yapmadılar. Sevkim gerekiyormuş...
Vayyyyy yani 60.74 gebe oluyor değil mi benim pek bilgim Yokki.. evet 5 gün kaldı 18 inde batım
Teşekkürler bilgi için canım.Canm acilde hormonlarina bakamazlar ama gebe olup olmadigina bakabilirler
Rica ederim canm.Teşekkürler bilgi için canım.
Evet canım bazı yerlerde minimum 10 bazılarında 15. 60 bence 3 haftalık oluyor. Silik çift çizgiyi gördüm ama kan testi 1 kere yaptırdım oda 0.5 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?