Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah ben de oyacıyım kız
Gerçi ben kadın dizisine de bayılıyorum ama salı günü o anki moduma göre 2sinden birini tercih edip diğerini youtubedan izliyorum

Ben kadın’ın ilk bölümlerini izledim canım da sonradan biraz sıktı beni o yüzden şimdi tamamen OYADAYIM bu arada senin adetin beni çok şüphelendiriyor inşallah altından hamileli k çıkar amin

Ben kadın’ın ilk bölümlerini izledim canım da sonradan biraz sıktı beni o yüzden şimdi tamamen OYADAYIM bu arada senin adetin beni çok şüphelendiriyor inşallah altından hamileli k çıkar amin

İnşaALLAH canım senin belirtilerin ne durumda?

İnşaALLAH canım senin belirtilerin ne durumda?

Kasıklarım ağrıyor ama bu bazen dönüşümlü oluyor. Mesela 1 gün sol kasık ağrıyor hafif şekilde, diğer gün sağ kasık ağrıyor. Ama bir de rahmimin tam yukarısı yani işte yumurtalığım ağrıyor aslında orası kasık ağrımdan daha şiddetli ve hissedilebilir. Göğüslerimin içleri ağrıyor. Bel ağrısı var her türlü Ağrı var şuanda E erdilara canım ben yumurtlama gününde beraber olduktan sonra doktora gittim şiddetli kasık ağrısı sebebiyle ve doktor yumurtalığımın çatlamak üzere olduğunu söyledi. Meğer yumurtalığım şişmiş çatlamak üzereymiş ağrı onun ağrısıymış. Ayın 4’ydü doktora gittiğim gün. Ve o günden beri bu kasık ağrım dinmedi. Bu şekilde de devam ediyor

Senin bat a 5 gün mğ kaldı? Niye erken yapılan testlerden yapmıyorsun canım?

Korkuyorum tatlım ya ne biliyim işte bi türlü ayağım gitmedi

Sen yenisin bilmiyorsun burda önceki yorumlara bakarsan polpol diye bi üye var o da 5 gün kala kan testi yaptırdı 60.74 çıktı yalnış hatırlamıyorsam

Sen yenisin bilmiyorsun burda önceki yorumlara bakarsan polpol diye bi üye var o da 5 gün kala kan testi yaptırdı 60.74 çıktı yalnış hatırlamıyorsam

Vayyyyy yani 60.74 gebe oluyor değil mi benim pek bilgim Yokki.. evet 5 gün kaldı 18 inde batım

Vayyyyy yani 60.74 gebe oluyor değil mi benim pek bilgim Yokki.. evet 5 gün kaldı 18 inde batım

Evet canım bazı yerlerde minimum 10 bazılarında 15. 60 bence 3 haftalık oluyor. Silik çift çizgiyi gördüm ama kan testi 1 kere yaptırdım oda 0.5 çıktı

Bu grubu çok seviyorum çok güzel denk geldik. Ben tam bütün umutlarımı kaybetmiş içimi karatmışken sizi buldum çok iyi geldiniz bana :) önümüzdeki ay için ovulasyon testi sipariş etmiştim internetten bugün geldi. Şu kırmızılar gitse de hemen başlasak önümüzdeki ay için çalışmalara yaaaaaa

Evet canım bazı yerlerde minimum 10 bazılarında 15. 60 bence 3 haftalık oluyor. Silik çift çizgiyi gördüm ama kan testi 1 kere yaptırdım oda 0.5 çıktı

Bakayım artık ben de adetimi bekliyim zaten az bi zaman kaldı :/ olsun canım deneye deneye olacak inşallah B babyonthego canım ben ovulasyon dönemine pepapp’den bakıyorum ama o dediğin testin doğruluğu daha mı Yüksek oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…