Judy_K tatlım kardesimizi ekle listeye
Dile kolay :) hayırlısı olsunBendeönümüzdeki ayları değerlendiririz sağlık olsun
Testte çıkmayabiliyormuş bazen canım bekle bakalım kırmızılar gelene kadar şansımız var olmadı önümüzdeki ay hep beraber hamile kalınması gerekenler neyse onları yaparız ona göre beklerizEşimi maça yolladım kızlar k.bakmayın beklettim. Sürpriz hayalleri suya düştü. Test bembeyaz ama hâlâ kalbim ağzımdan çıkacak gibi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Tek başına evde rahat rahat ağlayabilirim
Daha ilk ayımdı. Negatifi hissediyordum ama yinede içimde biraz umut vardı. Yıkıldım resmen.Canm sanirim senin daha yeni denemelerin benm gbi. Ben takmadim kafama ya hemen olcak die bisey yok her seyin hayirlisi olsun kuzum
Cnm ne yapayım İnan burada pozitif görmek bile beni mutlu ediyor :)Hahah test lafını duyunca hemen ortaya çıkıyor bu kız
Daha ilk ayımdı. Negatifi hissediyordum ama yinede içimde biraz umut vardı. Yıkıldım resmen.
Allahın bir bildiği vardır tabi, sonra ki aylara daha hayırlı olacaktır. Üzülmeyeceğim diyordum, halime bakya ağlama daha dur bakalım bu ay için 3 gün gecikme var 15-20 günde daha gelmezse geç döllenme deriz en kötü öbür ay bidaha denersiniz umut kırmak ağlamak yok fabrika biziz biz
Allahın bir bildiği vardır tabi, sonra ki aylara daha hayırlı olacaktır. Üzülmeyeceğim diyordum, halime bak
Daha ilk ayımdı. Negatifi hissediyordum ama yinede içimde biraz umut vardı. Yıkıldım resmen.
Âdetimi bekleyeceğim artık. Annem erkendir çıkmaz demişti ama 3 gün geçti. Kan vermeyeceğimAy-n ilk Hali ya canım senin adetin 3 gün geçmedi mi? Anlamıyorum şuan bunu yani bak bende sinirlendim
Benm de ilk ayimdi. Onumizdeki maclara bakiyorum canm. Polip aldirdim ben bu arada. Rahimden yana vs problem yok. Prolaktinim birazck yuksek su anda 30. Sen de tum degerlerine baktr canmDaha ilk ayımdı. Negatifi hissediyordum ama yinede içimde biraz umut vardı. Yıkıldım resmen.
Benm de ilk ayimdi. Onumizdeki maclara bakiyorum canm. Polip aldirdim ben bu arada. Rahimden yana vs problem yok. Prolaktinim birazck yuksek su anda 30. Sen de tum degerlerine baktr canm
Allahın bir bildiği vardır tabi, sonra ki aylara daha hayırlı olacaktır. Üzülmeyeceğim diyordum, halime bak
Tamam canım. Önümüzdeki ayı iyiye değerlendirelim inşaAllah. Yiyip içtiğimize de dikkat edelim. Ben Folik Asit sipariş etmiştim. Bugün kullanmaya başlayacağım. Gebelikten en az 1 ay önce başlanmalıymış zaten, canımı sıkmayacağım.Yapma ama canım üzülmek yok demedik mi ağlamak da neyin nesi canım? Toparlar daha önümüzde büssürü maçlarımız var
Tesekkur ederim :)Adını ekledim şekerim
Ben o çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım varrabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah bu gün ve dün ki negatif testlere çok üzüldüm
Tamam canım. Önümüzdeki ayı iyiye değerlendirelim inşaAllah. Yiyip içtiğimize de dikkat edelim. Ben Folik Asit sipariş etmiştim. Bugün kullanmaya başlayacağım. Gebelikten en az 1 ay önce başlanmalıymış zaten, canımı sıkmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?