- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Valla canım çok sıkıldı canım ya. Test var idrar yok. Annemle konuştum az önce, o da çıkmaz dedi canımı iyice sıktıhayırrr yaaa senin yazdıgını görünce bende evett hayırlı haber geldi ama yokkkkk
Sakın kötü düşünme güzel düşün güzel olsun
Akşama anca yaparım herhalde gidişata bakarsak. Beni kimse beklemesin bence akşama kadarHaydaaa “şimdi naz yapma sırası değil” desene sen onaaa
tesekkur ederim aslinda bu dan 2 ay oncesine kadar cok istiyordum ama hayirlisi diyorum artik kafama takmiyorim hic bazi gereksiz insanlar patavatsizlik yapiyor o zmn takiyorum o kadar.o da onlara sinirlendigim icin kendimi uzuyorum salak gibi.Ayyyy umarım hamilesindir aşılama sürecini yaşayan bi akrabam var çok uzun ve yorucu bi süreç
Akşama anca yaparım herhalde gidişata bakarsak. Beni kimse beklemesin bence akşama kadar
2-3 güne bir anca su içen biri olarak bu çok zor olacak dostumsu iç suuuu dostummmm hehehehe heycanlandık yahuuuu
Hamilelikte de çıkıyor yüzünde öyle şeylerr. Bu adetle hamilelik belirtilerinin benzerlikleri beni deli ediyor
Gel canım başla göz üstünememleketimin her yeri güzellll kuzum bigün gelir dürüm yeriz İNŞAALLAH
ya bende hamile degilsem gorsem sevincem
2 yasla büyüksün kuzum
Damacana lazım bana! Tutmayın beniEvetttttt saldır su şisesine
tesekkur ederim aslinda bu dan 2 ay oncesine kadar cok istiyordum ama hayirlisi diyorum artik kafama takmiyorim hic bazi gereksiz insanlar patavatsizlik yapiyor o zmn takiyorum o kadar.o da onlara sinirlendigim icin kendimi uzuyorum salak gibi.
her neyse bu arada belirtim hic yok yazmisim ama belimin agrisinj yazmayi unutmusum belim agriyor acikcasi hamilelik oldugunu sanmiyorum ama 2 gun gecikince acaba dedim ignelerin etkisi bitti de yine adetim gec mi baslicak benim gibi olan var mi merak ettim :)
aynen cnm cok uzun bi surec hic ara vermeden ar arda asilama yaptirinca bjnaldim artik ben 3 kere asilama yaptirdim olmadi bunaldim ara verdim
2-3 güne bir anca su içen biri olarak bu çok zor olacak dostumnegatifi görebilmek için su içeceğim artık.
Hahahah aynı ben aslında tek belirti göbeğimin olması desem yeridirya kızlar bugün aynaya baktım 5 aylık hamile gibiyim .ya kilo aldım ya psikolojik yada acilen spora baslamaliyim
Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.Kız stress yapma bekliyoruz diye. Geç olsun güç olmasın en önemlisi güzel haberler vermen canım
Benim test akşama kaldı ablam. Haber veririm sana :)sağlık olsun canım ya allah düşmanıma bile vermesinsenin testini bekliyorum hadi
Ay yuh artık şoklardayımbu da mı aynı yani! Artık hiçbir yerime bakmayacağım gına geldi
Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.
Eve gelmiş karnımı seviyor elinde dünki pişrdiğim börekle. Bebek için getirmiş ki yiyeyimnegatif çıkacak canım hissediyorum.
Kusura bakmayın kızlar stres yaptım şimdi. Gidip birşeyler içeyim ben en iyisi.Halaaaa senden bi haberrr
ayyy nasıl heycanla bekliyorum anlatamam
Canım bence sen hamilesinBAT'tan önce de 'yerleşme' döneminde 4 gün boyunca rahim ve yumurtalık bölgemde geçmek bilmeyen bir ağrı vardı. Kabızlıkta vardı. O geçti, 2 gün süren alt bel kısmı ağrısı yaşadım, kuruk sokumuma kadar agrıyordu. En son baldırlarıma geçti ve bitti ağrılar. Çok ağır grip oldum, bunlar gribin belirtileri diye düşündüm çünkü eşimde de vardı.
Şimdi birde göğüs uçlarım nasıl sızlıyor dokununca. Normalde âdetten önce sadece şişerlerdi, ağrırlardı ama uçlarına birşey olmazdı. Dolgunlaştılar bugün ama akıntım değişti anlamadım. 1 hafta bembeyaz bir akıntım vardı ama şimdi su gibi akıcı, damlıyor. Hamile olunca krem gibi beyaz akıntı olurmuş diyorlar ama su gibisini hiç duymadım.
Bakma kız bakma ben de her şeye takılıyordum araştırp aynı belirtiler olsuğunu öğreniyordum. Tıp o kadar ilerledi bir buna çare bulamadılar arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?