Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SerAy12 ciğimin de dediği gibi herşey karıştı
O öyle değil tatlım ama çok iyi bağlamışsın Valla taktir ettim
Şimdi o deyim şöyle. "Toydan sonra nağara" nara diyil yani. Nağara da müzik aleti. Davul var ya sizde. Onun gibi. Yani düğünden sonra çalınan davul. İş işten geçtikten sonra yani. Seni taktir etmem de şundan. Deyimi doğru anlamasan da manayı tam tamına kavramışsın.

Gözel baia saldın

Kızlar varmısınız bi topik daha açalım burda adet bat takibi yapanlara rahatsızlık vermeyelim. Diğer topikte de deyimlerimiz arasındaki benzerlikleri falan konuşalım

Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda

Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda

Yumurtlama zamani sanci olabilir. Ama siddetliyse üsütmüs de olabilirsin. Doktor ultrasonla bakmissa kist yoktur. Olsa söylerdi

Yumurtlama zamani sanci olabilir. Ama siddetliyse üsütmüs de olabilirsin. Doktor ultrasonla bakmissa kist yoktur. Olsa söylerdi
Yumurta büyürken de sancı vardı unuttum doktora sormayı şimdi olsa belki yumurta catlayacak diyedir ama önce birde üşütsem her iki tarafa da sancı olmaz mi sadece yumurta nin oluştuğu taraf agiriyor bazen uykumdan uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…