Her şey bir birine karıştıBizde "Toydan sonra nara" diye bir deyim var, iş işten geçtikten sonra anlamında. Anlamını çook sonra idrak edebilmiştim, yani düğün bittikten sonra atılan nara (bağırma) boşuna demek diye düşündüm, doğru mu acaba :))))
Zaten az kalmis biraz daha bekle. Yarin da gelmezse bir iki gün sonra tekrarlarsin.Kızlar benim bat yarın, ama iki tane testim negatif çıkmıştı bir kaç gün önce
Her şey bir birine karıştı
Çocuk menasında değil ee o. Naşı sözü var ee bizde. O menadadı.
Bizde "Toydan sonra nara" diye bir deyim var, iş işten geçtikten sonra anlamında. Anlamını çook sonra idrak edebilmiştim, yani düğün bittikten sonra atılan nara (bağırma) boşuna demek diye düşündüm, doğru mu acaba :))))
Alem deydi bir birineAy qız hedee toy çocuk. Toy insan. Sıfat yani. O anlamda dimey istedim
Gözel baia saldınSerAy12 ciğimin de dediği gibi herşey karıştı
O öyle değil tatlım ama çok iyi bağlamışsın Valla taktir ettim
Şimdi o deyim şöyle. "Toydan sonra nağara" nara diyil yani. Nağara da müzik aleti. Davul var ya sizde. Onun gibi. Yani düğünden sonra çalınan davul. İş işten geçtikten sonra yani. Seni taktir etmem de şundan. Deyimi doğru anlamasan da manayı tam tamına kavramışsın.
Bana uyarKızlar varmısınız bi topik daha açalım burda adet bat takibi yapanlara rahatsızlık vermeyelim. Diğer topikte de deyimlerimiz arasındaki benzerlikleri falan konuşalım
Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda
Yumurta büyürken de sancı vardı unuttum doktora sormayı şimdi olsa belki yumurta catlayacak diyedir ama önce birde üşütsem her iki tarafa da sancı olmaz mi sadece yumurta nin oluştuğu taraf agiriyor bazen uykumdan uyanıyorumYumurtlama zamani sanci olabilir. Ama siddetliyse üsütmüs de olabilirsin. Doktor ultrasonla bakmissa kist yoktur. Olsa söylerdi
Yabanci dil egitimi bölümüne topik acin . Ben de gelirimBana uyar
Duydunmu kızYabanci dil egitimi bölümüne topik acin . Ben de gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?