• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben youtube'dan takip ediyorum bazen. Kelime kelime okumaya basladim. Kursa giderim belki nasip olursa. Ondan sonra yardim almaya baslarim insallah :)
İnşAllah Canım. Bende Alfabesi var. Ve harfler önde sonda ortada nasıl yazılıyor onun şekli var. İstersen onu atarım sana bakarsın.

Aynısı kullanılıyor canım 'toydan sonra nağara' ama ben onu 'nara' sanıyordum :KK48: annem çok kullanır, onun dışında pek duymadım, azerilik de yok soyumuzda.

ALLAH ALLAH. Çok şaşırdım ayrıca çok da sevindim. Bizim deyimlerimizi kullandığınız için :KK68:

Evet çok güzel programlar var. Ben de yazın indirmiştim bi kaçını. Hamile triplerine gidip hepsine bakıyordum. Meğersem değilmişim :KK70: Rabbim korusun canım seni de bebişini de. İnşaALLAH o meleğin kalp atışlarını da duyarsın tatlım :KK68:
amin canım Allah razi olsun .rabbim herkese nasip etsin

Kızlar adetine 4 gün var ve ben dayanamaıp bugün normal idrar testlerinden aldım ve sonuç bu inşllah Rabbim sizlere de nasip eder :)
thlWIF.jpg

Back