- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Duydunmu kızJudy_K hadi goş. Dilimizi geliştirek.
Ben rusça, türkce bide Arapca biliyorum. (Arapca okuya biliyorum manasını bilmiyorum )
Fragmanı görmüştüm ama baxmamışam.ama marğlıdıSerAy12 yanlış anlamaya baxmısan?
Yumurta büyürken de sancı vardı unuttum doktora sormayı şimdi olsa belki yumurta catlayacak diyedir ama önce birde üşütsem her iki tarafa da sancı olmaz mi sadece yumurta nin oluştuğu taraf agiriyor bazen uykumdan uyanıyorum
Yabanci dil egitimi bölümüne topik acin . Ben de gelirim
Bende rusça türkçe fransızca bide arapça biliyorum. (Arapca okuya biliyorum manasını bilmiyorum )Duydunmu kızJudy_K hadi goş. Dilimizi geliştirek.
Ben rusça, türkce bide Arapca biliyorum. (Arapca okuya biliyorum manasını bilmiyorum )
Fragmanı görmüştüm ama baxmamışam.ama marğlıdı
Yabancı dil derken hangi dilleri kastediyorsun canım?
Bende rusça türkçe fransızca bide arapça biliyorum. (Arapca okuya biliyorum manasını bilmiyorum )[/QUOTE
Arabca okuma ögrenmeye calisiyorum. Fransizca Je ne parle pas trés bien Français. Unuttum cok
Ahahaha iyi bağlamışım hakikatenSerAy12 ciğimin de dediği gibi herşey karıştı
O öyle değil tatlım ama çok iyi bağlamışsın Valla taktir ettim
Şimdi o deyim şöyle. "Toydan sonra nağara" nara diyil yani. Nağara da müzik aleti. Davul var ya sizde. Onun gibi. Yani düğünden sonra çalınan davul. İş işten geçtikten sonra yani. Seni taktir etmem de şundan. Deyimi doğru anlamasan da manayı tam tamına kavramışsın.
Öyleymiş, biz de kullanıyoruz işte anlamını tam bilmeden
Azeri Türkcesi :) yabanci dil degil ama o bölüm dil bölümü oldugu icin.
Ahahaha iyi bağlamışım hakikatensağol canım aydınlandım sayenizde
Canım bende yumurta takibi yapıyorum.benim 7ci gün bakdık 8mm.sence normalmi?Kızlar bana bilgisi olan fikir versin hayatımda ilk kez bu ay adetten sonra yumurta büyürken agri yasıyorum şiddetli nedeni ne olabilir kist vs yok sağda oluşmuş yumurta aynen sancı sağda
Moi aussi. J'ai oublié parler français
Aynısı kullanılıyor canım 'toydan sonra nağara' ama ben onu 'nara' sanıyordumSizde bunun tam dengi hangi deyim kullanılıyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?