Benim iki gündür karnım ağrıyor iki gün gecikti ama bugün mü yapsam testi yarın sabaha bekleyemem muhtemelen. Hoş azönce de dediğim gibi önemli günlerde eşim yanımda değildi.
Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaş
Daha 8 gun varTatlım ben görmedim ama muhtemelen fotoda öyledir sen görüyorsundur. Kaç gün geçti adetinden?
Anasayfada bacım hergün farklı şeyler yazıyor ben şuan yumurtlama dönemindeyim ya o yüzden yazmış yanı hergüne özel bişeyler yazıyo ben çok seviyorum bilgilendiriciPepapp bende kullanıyorum ama yeni indirdim. O nerde yazıyor
Daha 8 gun var
ben 12 şubat yazmışım ama yanlış bakmışım programa 13 şubatmış yarın yaniCanım bata 1 gün kala test yapmıştım negatif çıktı ama 2 gündür kırmızılar da gelmiyor. Bi an önce gelseler gitseler de yeni çalışmalara başlasam diyorum :))
Sen nasılsın bat ne zamandı senin ?
Anasayfada bacım hergün farklı şeyler yazıyor ben şuan yumurtlama dönemindeyim ya o yüzden yazmış yanı hergüne özel bişeyler yazıyo ben çok seviyorum bilgilendirici
ben 12 şubat yazmışım ama yanlış bakmışım programa 13 şubatmış yarın yani
Keşke öyle olsa kuzum ama gelicek bence :) o yüzden bir an önce gelsin gitsin diye bekliyorum.İnşallahda gelmez canım inşallah hepimiz hamile haberleri alabiliriz
hadi güzel haberler getir bize :)ben 12 şubat yazmışım ama yanlış bakmışım programa 13 şubatmış yarın yani
Benim tek çizgi malesef, hayırlısı diyelim, herkesin için en doğru zamanda...Önemli günleri değerlendirmiş ve koca bir negatif görmüş biri olarak söylüyorum takılmayın ona. Olucaksa önemli güne falan bakmaz olur. İnşaALLAH hamilesinizdir canlar
Malesef hamile değilim, tek çizgi. İnşallah senin güzel haberini alırız, sonraki ay da benim. Testten önce bir kahve yapayım dedim onu da bacağıma döktüm cankm yandı keyfim kaçtı, yapacak bir şey yok sağlık olsun, denemeye devam.Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaş
Üzülme canım Rabbim hayırlısını versin birazdan bende test yapacağım ama sanmıyorum bende hamile değilim gibi artık önümüzdeki aylara bakarızMalesef hamile değilim, tek çizgi. İnşallah senin güzel haberini alırız, sonraki ay da benim. Testten önce bir kahve yapayım dedim onu da bacağıma döktüm cankm yandı keyfim kaçtı, yapacak bir şey yok sağlık olsun, denemeye devam.
İnşallah hamilesindir canım, değilsen de önümüzdeki ay bizim ayımız olsunÜzülme canım Rabbim hayırlısını versin birazdan bende test yapacağım ama sanmıyorum bende hamile değilim gibi artık önümüzdeki aylara bakarız
. Çok üzüldüm o kadar çok umut etmişim ki ama bildiğim kadarı ile hala adet olmadın degilmi belki yaramaz saklıyordur kendini hakkında hayırlısı öncelikle sanki benimde umudum kalmadı neden seBen göremedim tatlım sen görürsün inşaALLAH
Malesef canım bende yaptım şimdi kocaman bi tek çizgi negatif hakkımızda hayırlısı canım önümüzdeki ay olur inşallahİnşallah hamilesindir canım, değilsen de önümüzdeki ay bizim ayımız olsun
Çok silik bir çizgi görmek için dakikalarca baktım ama yoktu, hamilesin tebrikler, darısı başımıza.Benim adet gününden önce kahve renk akıntı var yerleşme mi diye sabah test yaptım ama çok silik bir çizgi
İnşallah canım, önümüzdeki ay önemli günleri kaçırmayalımMalesef canım bende yaptım şimdi kocaman bi tek çizgi negatif hakkımızda hayırlısı canım önümüzdeki ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?