- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol ilgin için hcg şu anda Yok en erken Çarşamba alabilirim evde ovulasyon testi vardı 2 adet merak ettim birini yaptım böyle çıkınca umut etmedim desem yalan olurCanım ovulasyon testinde koyu çizgi çıkmalı bildiğim kadarıyla. Sen bir gebelik testiyle dene.
Hem bekle bakalım kırmızılar gelene kadar şansın var denektir canım
Bir de takvimim diye program var ben onu da kullaniyorum çok güzel
Kaç gün olmuştu canım tam olarak cook üzüldüm
konuyu açan arkadaş hiç test yapabildinmi
Evet size
Benim eşim bugün test alırsa bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım adet günüm de bugün sayılır gelen giden yok belirti de yokKısmet. Benden geçti kızlar Rabbim sizi sevindirsin inşaALLAH. Test yapacak olanlar kimler?
Ben hiç birşey göremedim canım ya.Kizlar bu ay catlatma ignesi kullanmistim. Bugun ignenin 14. Gunu. Cuma gunu test yapmistim. Silik bile yoktu. Bunu da bu sabah yaptim. Sizce bisi varmi
Burdan belli olmuyor canım silik de olsa sen görürsün, ben de bugün eve gidince test yapıcam, adetim iki gün gecikti ama bu ay yumurtlama döneminde eşim yanımda değildi, umut dünyası işte.Kizlar bu ay catlatma ignesi kullanmistim. Bugun ignenin 14. Gunu. Cuma gunu test yapmistim. Silik bile yoktu. Bunu da bu sabah yaptim. Sizce bisi varmi
Benim iki gündür karnım ağrıyor iki gün gecikti ama bugün mü yapsam testi yarın sabaha bekleyemem muhtemelen. Hoş azönce de dediğim gibi önemli günlerde eşim yanımda değildi.Benim eşim bugün test alırsa bende yarın yapmayı düşünüyorum bakalım adet günüm de bugün sayılır gelen giden yok belirti de yok
Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaşBenim iki gündür karnım ağrıyor iki gün gecikti ama bugün mü yapsam testi yarın sabaha bekleyemem muhtemelen. Hoş azönce de dediğim gibi önemli günlerde eşim yanımda değildi.
Paylaşırım canım eve gitmeye sabırsızlanıyorum, ilk kez geçiyor günüm ama ağrılarım da var bakalım, en son test yaptığımda adet günümdü ve negatifi gördükten 1 saat sonra adet olmuştum.Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaş
Kizlar bu ay catlatma ignesi kullanmistim. Bugun ignenin 14. Gunu. Cuma gunu test yapmistim. Silik bile yoktu. Bunu da bu sabah yaptim. Sizce bisi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?