• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iki gündür karnım ağrıyor iki gün gecikti ama bugün mü yapsam testi yarın sabaha bekleyemem muhtemelen. Hoş azönce de dediğim gibi önemli günlerde eşim yanımda değildi.

Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaş

Önemli günleri değerlendirmiş ve koca bir negatif görmüş biri olarak söylüyorum takılmayın ona. Olucaksa önemli güne falan bakmaz olur. İnşaALLAH hamilesinizdir canlar

Kızlar vücudun bazal sıcaklığının artması hamilelik belirtisi mi?

Pepapp bende kullanıyorum ama yeni indirdim. O nerde yazıyor
Anasayfada bacım hergün farklı şeyler yazıyor ben şuan yumurtlama dönemindeyim ya o yüzden yazmış yanı hergüne özel bişeyler yazıyo ben çok seviyorum bilgilendirici

Canım bata 1 gün kala test yapmıştım negatif çıktı ama 2 gündür kırmızılar da gelmiyor. Bi an önce gelseler gitseler de yeni çalışmalara başlasam diyorum :))
Sen nasılsın bat ne zamandı senin ?
ben 12 şubat yazmışım ama yanlış bakmışım programa 13 şubatmış yarın yani

Anasayfada bacım hergün farklı şeyler yazıyor ben şuan yumurtlama dönemindeyim ya o yüzden yazmış yanı hergüne özel bişeyler yazıyo ben çok seviyorum bilgilendirici

Evet gördüm tatlım gerçekten çok iyi bi uygulama beğendim. Yalnız şeyi anlaöadım. Pms ne demek

İçimden hiçibişey yapmak gelmiyor kızlar çok halsiz uykusuz bitkin hissediyorum kendimi :KK34:

Bende senin gibiyim canım önemli günleri kaçırdım ama umut dünyası işte benimde günüm bugün sayılır 28 günde oluyorum bugün 29. Günüm eşim test alıp gelirse bende dayanamam gibi duruyor muhtemelen yaparım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamişizdir ama senin günün geçmiş inşallah hamilesindir canım yaparsan testi burda paylaş
Malesef hamile değilim, tek çizgi. İnşallah senin güzel haberini alırız, sonraki ay da benim. Testten önce bir kahve yapayım dedim onu da bacağıma döktüm cankm yandı keyfim kaçtı, yapacak bir şey yok sağlık olsun, denemeye devam.

Malesef hamile değilim, tek çizgi. İnşallah senin güzel haberini alırız, sonraki ay da benim. Testten önce bir kahve yapayım dedim onu da bacağıma döktüm cankm yandı keyfim kaçtı, yapacak bir şey yok sağlık olsun, denemeye devam.
Üzülme canım Rabbim hayırlısını versin birazdan bende test yapacağım ama sanmıyorum bende hamile değilim gibi artık önümüzdeki aylara bakarız

Back