• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
. Çok üzüldüm o kadar çok umut etmişim ki ama bildiğim kadarı ile hala adet olmadın degilmi belki yaramaz saklıyordur kendini hakkında hayırlısı öncelikle sanki benimde umudum kalmadı neden se :KK43:

Evet canım adet günüm yarın. Ama çok hissediyordum bu sefer oldu diyordum malesef. Ama sağlık olsun Rabbimin takdiri. Sen umudunu niye kaybediyorsun? Yorulmak falan yok. Güçlü ol. Varsa annem zayıf karakterli biri mi desin çocuk? :eek:

Canım o bazen bende de oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum. Belki ondan mı diyil mi bilmiyorum ama benim tek tüp kapalıydı. Aralıkta açtılar. Ondan öncesi bana ilişki ızdırap gibiydi. Ama son 2aydır ağrı falan yok. Bilmiyorum belki de ondan değildir ama ben böyle ilişkilendirdim. Sen tüplerini kontrol ettirdin mi?
6 7 ay once hsg cekildi acikti ya cok siddetli agridi karin agrisi gbi orda bsey vr sanki engel acidan baska bsy hissedmyrm

6 7 ay once hsg cekildi acikti ya cok siddetli agridi karin agrisi gbi orda bsey vr sanki engel acidan baska bsy hissedmyrm

Tatlım 6-7ay önce açtıktı ama ALLAH korusun kapanabilir. Ben aralıkta açtırdım ama acaba yeniden kapandı mı diye düşünmeden edemiyorum

Çok silik bir çizgi görmek için dakikalarca baktım ama yoktu, hamilesin tebrikler, darısı başımıza.

Şekerim silik çizgiyi ben 2 kere gördüm. Birinde çok silikti ışığa tuttuğunda gözüküyordu ama öbüründe koyudan bi iki tık silikti ikisinde de adet oldu malesef( o yğzden kopkoyuyu görmeden inanmıyorum. Bugün silik bile çıkmadı:mad:

Evet canım adet günüm yarın. Ama çok hissediyordum bu sefer oldu diyordum malesef. Ama sağlık olsun Rabbimin takdiri. Sen umudunu niye kaybediyorsun? Yorulmak falan yok. Güçlü ol. Varsa annem zayıf karakterli biri mi desin çocuk? :eek:
Öyle bir duruma geldik ki artık birbirimizle umud edip seviniyoru belki senden etkilendim bilmiyorum :( insallah hamilesindir test yanlıştır Cnm :(

Şekerim silik çizgiyi ben 2 kere gördüm. Birinde çok silikti ışığa tuttuğunda gözüküyordu ama öbüründe koyudan bi iki tık silikti ikisinde de adet oldu malesef( o yğzden kopkoyuyu görmeden inanmıyorum. Bugün silik bile çıkmadı:mad:
Çok ilginç silik çizgi çıkan herkes hamileydi bugüne kadar gözlemlediğim, hatta arkadaşım gösterdi bana, yok canım hamile fln değilsin silik bu dedim, silik de olsa hamile olduğumu gösteriyor dedi ve gerçekten hamileymiş. E nasıl güvenicez o zaman biz bu testlere. Ben de silik çıksaydı ortalığı ayağa kaldırmıştım şimdiye :110:

Çok ilginç silik çizgi çıkan herkes hamileydi bugüne kadar gözlemlediğim, hatta arkadaşım gösterdi bana, yok canım hamile fln değilsin silik bu dedim, silik de olsa hamile olduğumu gösteriyor dedi ve gerçekten hamileymiş. E nasıl güvenicez o zaman biz bu testlere. Ben de silik çıksaydı ortalığı ayağa kaldırmıştım şimdiye :110:
Silik çizgi hamilelik var demek ancak iki durum oluyo. Ya testi hamileliğin çok erken döneminde yapıyosun ya da sağlıklı gelişmediği için kimyasal gebelik yaşıyosun demek. Ben de bunu bilmediğim için kimyasal gebelikte silik çizgi görüp havalara uçanlardanım :) Yani silik çizgi görüyorsak biraz beklememiz gerekiyo durumun kesinleşmesi için.

Judy_K Judy_K canım konunun ilk sayfasına bilgilerimizi yazıp ordan takip edelim mi bizde? İstersen sana özel mesaj atalım ya da buraya yazalım ne dersin güzel olur diye düşündüm :)
Bence güzel fikir:KK5:
Her gün merak edip bakıyorum.Kim hamile kim değil diye:-)
Pembe dizi izlemekten daha iyi bu konular.Daha heyecanlı ve daha meraklı oluyor bu konular:-):KK53:

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
2 katı çıkması demek hamileliğin düzgün ilerliyo demektir.umarım 200leri geçerrrr de güzel haberle sende bizde seviniriz.

Eğer günün geçtikten sonra yapıpta silik görürsen mutlu olabilirsin
öncesinde test yapmak her anlamda gereksiz kısacası

Back