• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar karnımda , kasıgımda agrilar oluyor ara ara ama biraz ozel olacak ama kusura bakmayin sormam lazim iliski esnasında karnım cok agridi nedenolabilr

Canım o bazen bende de oluyor. Nedenini ben de bilmiyorum. Belki ondan mı diyil mi bilmiyorum ama benim tek tüp kapalıydı. Aralıkta açtılar. Ondan öncesi bana ilişki ızdırap gibiydi. Ama son 2aydır ağrı falan yok. Bilmiyorum belki de ondan değildir ama ben böyle ilişkilendirdim. Sen tüplerini kontrol ettirdin mi?

Selam bayanlar nasılsınız bende yazmak istedim benimde adetim 3 gün oldu geçti hala olmadım. Bugğn gebelik testi yaptım negatif çıktı :KK43: sadece çok hafif bel ağrım var onun dışında hiç belirtim yok

Gecikmelerin oluyor mu hiç yoksa bu ilk mi canım

Kızlar bana da yardımcı olacak birileri var mı nolur bat 18 Şubat bugün ovulasyon testi yaptım sonuç bu bata 6 gün var 9 aydır istiyorum gebelik oluşmadı nolur bir fikir söyleyin

Hani derler ya adete yakın çift çıkarsagebeliketn şüphelenilebilir diye elimde hcg yok bende ovulasyon testiyle denedim

Eklentiler

• 390C019C-0E65-4414-A359-8AD7431415FA.jpeg
    390C019C-0E65-4414-A359-8AD7431415FA.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 122
İhtimal var mı yoksa boşa sevinmeyim mi 31 günde 1 adet oluyorum normalde 4 şubat yumurtlama dönemimdi

Kızlar her zaman yaptığım test değildi bu başkası. Erken gösterenlerden. Önce gördüm sandım 2.çizgiyi... O kadar sevindim ki anlatamam. Koşup kocama sölemek istedim. Aldım elime kocama göstermek için baktım tek çizgi. Çok üzüldüm hep yaparım ama hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Depresyonda gibiyim:ruh:
Yaaaa canım benim belki testte çıkmamıştır

Dün demeliye takıldık sormayı unuttum. Yumurtlamada lekelenme olduğunu nerden okudun tatlım?
Nette okudum canım bide takip ettiğim Pepapp diye bi program var ovülasyon takibi için orda yazdı şansıma dün

Tatlım hafta sonu çok takip edemedim sen test yaptın mı bat geçmiş
Canım bata 1 gün kala test yapmıştım negatif çıktı ama 2 gündür kırmızılar da gelmiyor. Bi an önce gelseler gitseler de yeni çalışmalara başlasam diyorum :))
Sen nasılsın bat ne zamandı senin ?

Kızlar her zaman yaptığım test değildi bu başkası. Erken gösterenlerden. Önce gördüm sandım 2.çizgiyi... O kadar sevindim ki anlatamam. Koşup kocama sölemek istedim. Aldım elime kocama göstermek için baktım tek çizgi. Çok üzüldüm hep yaparım ama hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Depresyonda gibiyim:ruh:
Hem bekle bakalım kırmızılar gelene kadar şansın var denektir canım

Back