Canım bende ovülasyon testi aldım internetten sipariş verdim ama hala kullanmaya başlamadım çift çizgi aynı koyulukta olunca yumurtladığın günü gösteriyor silikleşmeye başlayıncada yumurtan çatlamış demek yani koyu olduğu günü ve silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmen lazımmış yani ben öyle duydum başkalarındanÖnümüzdeki ay ovulasyon testiyle denicem, yıpratıcı oluyor diğer türlü, hoş gerçi doktor üç gün içinde yumurtlama olacak, bu üç günü iyi değerlendirin dedi ve değerlendirdik biz de, nasipten ötesi yok.
Kızlar bu ovulasyon testleri güvenilir mi, deneyen varsa hangisini kullanmalıyım, iki net çizgi mi
çıkması gerekiyor, silik çizgi olunca ne anlama geliyor?
Çok teşekkür ederim canım, peki aynı koyulukta olduğunda başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak gerekiyormuş sanırım değil mi, sperm kalitesi düşmesin diye.Canım bende ovülasyon testi aldım internetten sipariş verdim ama hala kullanmaya başlamadım çift çizgi aynı koyulukta olunca yumurtladığın günü gösteriyor silikleşmeye başlayıncada yumurtan çatlamış demek yani koyu olduğu günü ve silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmen lazımmış yani ben öyle duydum başkalarından
Bendede öyle oldu önce kahverengi sora regl oldumBi kırmızı kart da bana
Gerçi bir damla kahverengi bişey ama devamı da gelir bence.
Cnm kürler bildiğim kadarı ile adet li iken başlanmıyormu bu ay ben biraz geç kaldımCanım ben bu böğürtlen kökünü denemeye başladım.sende dene yumurtayı yetişdiriyormuş.iyi olursun inşAllah
Evet canım adetin 5ci günüCnm kürler bildiğim kadarı ile adet li iken başlanmıyormu bu ay ben biraz geç kaldım
İste benim adetin 13 günüm yanı geç kaldımEvet canım adetin 5ci günü
Bence yinede yap.çünki rahmide güçlendiriyorİste benim adetin 13 günüm yanı geç kaldım
Menim pco.dan sonra ilk yumurta takibimde hekim dedi ki gel yumurtan böyümüşken iyneyle çatladaq. Gözlemedi yani çatlayacag yoxsa yox. Cunki pco teze qurtarmışdı. İyneni vurdurdum seher getdim uziye catlamışdı. Ama gelen aydan başladı ozu catlamaga. Ondan sonra da her ay catladı. Birdefe catlamamıwdı onda da yumurta balaca idi boyumemişdi. FiZioterapiya oldum. Ondan sonra yene qaydaya düşdüKızlar benim yumurtam çatlamıyor qaliba.arkadaşım kağıda bakdı dedi.bende internetde araşdırdım.ama eyer yumurta çatlamazsa yumurta kalıyor ve kist oluypr.ama ben her ay düzenli adet olurum ve hiç adetim geçikmez.benim yine yumurtamın çatlamamsı mümkünmü?
Canım sen her defe ay başı olurrunmu?çünki men her ay oluram geçikmir hemdeMenim pco.dan sonra ilk yumurta takibimde hekim dedi ki gel yumurtan böyümüşken iyneyle çatladaq. Gözlemedi yani çatlayacag yoxsa yox. Cunki pco teze qurtarmışdı. İyneni vurdurdum seher getdim uziye catlamışdı. Ama gelen aydan başladı ozu catlamaga. Ondan sonra da her ay catladı. Birdefe catlamamıwdı onda da yumurta balaca idi boyumemişdi. FiZioterapiya oldum. Ondan sonra yene qaydaya düşdü
Bu sabah ben bir test daha yaptım, koskoca bir kırmızı tek çizgi. 3 gün kaldı adetime, ah bu ay çok umutluydum Nisan ayında gelmesin o kırmızılar hiç birimize, ne olur yardım et Allahım.
Bendede öyle oldu önce kahverengi sora regl oldum
Canım öyle diyenlerde var o günlerin tamamını değerlendirin diyende varÇok teşekkür ederim canım, peki aynı koyulukta olduğunda başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak gerekiyormuş sanırım değil mi, sperm kalitesi düşmesin diye.
Canım sabahtandır kahverengi ise muhtemelen yerleşme kanamasıdır yanı inşallahAh canım ya kıyamam. yapma test kötü oluyosum sonra. Ben pek umutlu değildim öyle de oldu zaten. Sabahtan beri kahverengi akıntım var. Kan görmedim daha. Ama gelir ya eminim :) inşaALLAH hepimiz nisan hamişleri oluruz
En iyisi canım teslimiyet inşallah önümüzdeki aylar nasip eder RabbimKizlar kirmizi karti banada verinucuncu gun gecti ve ben oyun disi kaldim neyse ilk deneme idi allah nasip etsin ikinciye yapacak bisey yok en iyisini allah bilir diyip kendimi teselli ediorm uzulmemek icin
Canım eyer eşinin sperm kalitesi iyse 1her gün olur.diğilse gün aşırı.ama işi qarantiye almak için her gün.senin seçimin yaniÇok teşekkür ederim canım, peki aynı koyulukta olduğunda başlayıp gün aşırı ilişki yaşamak gerekiyormuş sanırım değil mi, sperm kalitesi düşmesin diye.
Son 1 ildir günü gününe oluram. Qabağa atır ama gecikmir. Pco vaxtlarımda ve soyuqdeyme vaxtlarımda gecikmelerim olub. Her ay olmuşam yene ama 1 hefte 10 gün gecikmeler olurdu. Çox şükür yoluna düşübC
Canım sen her defe ay başı olurrunmu?çünki men her ay oluram geçikmir hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?