Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım inşallah darısı sana ve diğer bekleyen arkadaslara insallah tabi sağlıklı bir sekilde

İnşaALLAH CANIM. senin kist tedavisi ne durumda? Çok ağrın var mı?
Yok canım hiç ağrım Yok birazdan randevum var başka doktora gdecem daha ilaç kullanmadım bakayım bu doktorda aynı şeyi der o ilacı tavsiye ederse kullanırım

İnşaALLAH hamilesindir tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
Dün erken gebelik testi yaptım canım malesef tek çizgi, day's comfort testin adı, güvenilir değil diyenler olmuş malesef ben aldıktan sonra okudum yorumları, adeti bekliyorum canım 4 gün kaldı.

Canım yazdıklarını çat pat anladım tamamını değil ama sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz banada hafif pco dedi başta ilaç verdi adet düzene sokulsun diye sonra kist oluştu o ilaçlar yüzünden sonra hafifi bıraktı sen pco hastasısın dedi artık kime güveneceğimizi şaşırdık Rabbim kimseye muhtaç etmeden nasip eder şnşallah hamile kalmayı hepimize

Pco bende 2 aya geçti ama o kadar güçlü ilaçlar yazmış ki doktor hepsi birarada beni bitirmiş artık. Göğüslerimde iyi huylu kitle kist var. Doktor çok büyümüş diye iğneyle içindeki sıvıyı alalım diyor. Ama cok kararsızım ya bişey olursa diye. Sen duydunmu hiç? Yaptırayımmı acaba? İnşAllah ALLAH kısmet etsin de hepimizin yüzü gülsün

Canım göğsünde iyi huylu kist olan arkadaşım vardı ama birşey yapmadı doktorlar, iğne ile almayı ilk kez duydum, başka doktorlara danışmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Çok geçmiş olsun.

Canım göğsünde iyi huylu kist olan arkadaşım vardı ama birşey yapmadı doktorlar, iğne ile almayı ilk kez duydum, başka doktorlara danışmadan yapmanı tavsiye etmiyorum. Çok geçmiş olsun.
Bende her iki göğsümde var. Sağ göğsümdeki küçük küçük. Sol göğsümdeki biraz daha büyük. Tedaviyle ve ya kendi kendine geçicek gibi değil. Doktor iyi aslında. Sizde nasıl soyleniyor bilmiyorum ama bizde momoloq söyleniyor. Ona gittim. Yani göğüs doktoru. Dedi ki sol göğsündekine bişey yapamayız sadece 15 dakikalık bişey. İyneyle içindeki sıvıyı alıcaz ve o da yok olup gidicek. Arkadaşınızınki nasıl oldu? Geçip gitti mi?

Kızlar günaydın adetime 4 gün kaldı dün idrar yaptım ama çıkmadı kan versem çıkar mı doğru şekilde

Canım tekce 1 hekime görünme.başqalarınada görün mence

Canım tekce 1 hekime görünme.başqalarınada görün mence
Ginekoloq var idi mamam onun yanına gedende kağızımı da aparıb. Deyib ki başqa hekime gostermey istiyirem. Hekim deyib ki o getdiyiniz hekim cox yaxşıdı o ne deyibse odu. Ama belke getdim başqa hekime. İş orasıdı ki ondan başqa yaxşı momoloq tanımıram.

Benm adete de 4 gğn kaldı da ben hamilelik beklemiyorum sütten kestim 18 aylık oğlum göğsüm çok doldu ağrıyor nasıl ne zaman geçer ağrılar konuyyu bi türlü açamadım buraya yazdım

Benm adete de 4 gğn kaldı da ben hamilelik beklemiyorum sütten kestim 18 aylık oğlum göğsüm çok doldu ağrıyor nasıl ne zaman geçer ağrılar konuyyu bi türlü açamadım buraya yazdım
Göğsünde ki sütü sağsan rahatlarsin bnm ogluma tek göğsünü bebekten emmeden ve o göğsümde çok ağrımişti sagdimda rahatladım

Kızlar bugun çok kötü bi şey oldu.ben daha önce doktora göründüm.bana hiç bi şeyin yok demişti.bugun arkadaşım bana söylemişdi kağıdıma bakdı dedi yumurtan çatlamıyor.benimde böyle yazılmış kağıtda.bu durumu yaşıyan varmı hiç?

Sen ne kadar güçlü olursan bebeğinde o kadar güçlü olur canım.sen ne hiss edersen oda onu hiss eder.o yüzden güçlü ol inşAllah güzel günler sizi bekler

Arkadaşımı uzun zamandır görmüyorum canım, aynı konuda uzman bir doktora daha görün derim, inşallah iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…