Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adeti 2 gün geçe yumurtlama mı?

cnm ben duzenli giremiyorum kpss var malum 4 ay kaldi derslerle ugrasiyorum cnm ama arada suphelendigimde burdan yardim aliyorum
benim adet baslangicina 5 gun kaldi her zmnki gibi beklemiyorum cnm

Hoş geldin canım bol şans sana derslerde. Arada gel yine de

Selam kızlar..benim batta 16 sı.. Arada ce diyen kasık ağrısındam başka belirtim yok..Allahım herbiriciğimizi sevindirsin inşallah :)

Hoşgeldin canım inşaALLAH seviniriz hepimiz. Benim belirtilerde ne ararsan var

Çok şükür Cnm yeni ay yeni umud dedik gün sayıyorum yarın kontrolüm var yumurta takibi yapıyor doktor adetin 3 cu günü sağdan oluşuyor demişti bilmiyorum yarın ne diyecek

Adetin 3 cu günü derken? Oluyo mu ki öyle?

İnşaALLAH hamilesindir tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

Ben beklenen adet tarihini hep ileri bi tarih söylüyorum eşime ki hamile falan olursam sürpriz olsun diye:) inşaallah çift çizgiyi görür mutlu olursunuz :)

Vaayyyy güzek fikirmiş benn de öyle yapiim :)

Canım yaaa ne kadar çok sevindim. MaşaALLAH güçlü bebişmiş inşaALLAH bundan sonra da sıkı sıkı tutar annişini. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın canım. O miniğin kalp atışlarını da duyarsın inşaALLAH

Allahdan ümid kesilmez.hekime getmisen heç?problem nedi
Var idi bezi şeyler. Pco var idi evlendiyimin 5ci ayı oyrendim. 2 aylıq müaliceynen pco getdi. Ama içdiyim dermanlar üzünden başqa problemler yarandı.hormonlar deyişdi. Memede kista yarandı xoşxasseli. Yoldaşımın faizi aşağı idi müalice eledik düzeldi. En son boruları yoxlatdım yoxlayan hekim acıqdı dedi oz hekimim ele deyil dedi. Başımı itirdim müaliceni saxladım. 6-7 aydı hekime getmirem. İnşAllah Allahın möcüzesini gözdiyirem. Hec bir hekime guvenim qalmıyıb. Hamı pul dalınca düşür

He Allah yetirer inşAllah.bizimkileri bilirsende hamı eledi

Benimde yumurtam yetişmirmiş.hekime gedecem hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…