- 3 Mart 2018
- 384
- 647
- 53
- 36
Ah inşallah canım, adetim 30 günde oluyor, bat'a kaldı 4 gün, bekliyoruz :)Canım belki testte çıkmamıştır belki geç döllenmedir yani inşallah öyledir kırmızılar gelene kadar umut var demektir
Allahdan ümid kesilmez.hekime getmisen heç?problem nediKeşkeama yok. Men ondan evvel evlenmişem. Yoxdu hele ki. ALLAHdan xeyirlisi
Adeti bekle canım.bu testler hep para tuzağıKızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradıkben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.
Canım aslında 2 aydır klomen kullanıyorum ve o tam günü gününde adet getiriyordu.Şu an gelen giden bişey yok bilmiyorun=( Ovulasyon testine göre adetimi 2 gün geçe ben yumurtladım.Kafalar karışık yani
cnm ben duzenli giremiyorum kpss var malum 4 ay kaldi derslerle ugrasiyorum cnm ama arada suphelendigimde burdan yardim aliyorum
benim adet baslangicina 5 gun kaldi her zmnki gibi beklemiyorum cnm
Selam kızlar..benim batta 16 sı.. Arada ce diyen kasık ağrısındam başka belirtim yok..Allahım herbiriciğimizi sevindirsin inşallah :)
Çok şükür Cnm yeni ay yeni umud dedik gün sayıyorum yarın kontrolüm var yumurta takibi yapıyor doktoradetin 3 cu günü sağdan oluşuyor demişti bilmiyorum yarın ne diyecek
Benim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dedisen de umutlanıp üzülme diye tabi ki dedim ama bu ay önemli bizim için, yumurtlamayı değerlendirdik elimizden geldiğince, akşamı bekliyorum bakalım, yemek fln yapıyorum oyalanmak için. Sen de hamilesindir inşallah, bekleyen herkes hamile olsun bu ay. Her şeyin hayırlısı.
Ben beklenen adet tarihini hep ileri bi tarih söylüyorum eşime ki hamile falan olursam sürpriz olsun diye:) inşaallah çift çizgiyi görür mutlu olursunuz :)
Keşkeama yok. Men ondan evvel evlenmişem. Yoxdu hele ki. ALLAHdan xeyirlisi
Kızlar bugün Dr gittim minik bebis vardı kese de ama Dr bi hafta on gün bekleyelim dedi kalp atışı için bilmiyorum sanki çok güçlü bir bebek var içimde o kadar şeyden sonra hala bırakmadı beni ınsallah ta birakmaz
Herşeyin bi zamanı var demek ki canımm üzülme inşallah En kısa sürede Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı bi evlat
Var idi bezi şeyler. Pco var idi evlendiyimin 5ci ayı oyrendim. 2 aylıq müaliceynen pco getdi. Ama içdiyim dermanlar üzünden başqa problemler yarandı.hormonlar deyişdi. Memede kista yarandı xoşxasseli. Yoldaşımın faizi aşağı idi müalice eledik düzeldi. En son boruları yoxlatdım yoxlayan hekim acıqdı dedi oz hekimim ele deyil dedi. Başımı itirdim müaliceni saxladım. 6-7 aydı hekime getmirem. İnşAllah Allahın möcüzesini gözdiyirem. Hec bir hekime guvenim qalmıyıb. Hamı pul dalınca düşürAllahdan ümid kesilmez.hekime getmisen heç?problem nedi
İnşAllah ikimiz de sevineriy canısıCaaan bitanem benim. İnşaALLAH olucak
He Allah yetirer inşAllah.bizimkileri bilirsende hamı elediVar idi bezi şeyler. Pco var idi evlendiyimin 5ci ayı oyrendim. 2 aylıq müaliceynen pco getdi. Ama içdiyim dermanlar üzünden başqa problemler yarandı.hormonlar deyişdi. Memede kista yarandı xoşxasseli. Yoldaşımın faizi aşağı idi müalice eledik düzeldi. En son boruları yoxlatdım yoxlayan hekim acıqdı dedi oz hekimim ele deyil dedi. Başımı itirdim müaliceni saxladım. 6-7 aydı hekime getmirem. İnşAllah Allahın möcüzesini gözdiyirem. Hec bir hekime guvenim qalmıyıb. Hamı pul dalınca düşür
Benimde yumurtam yetişmirmiş.hekime gedecem heleVar idi bezi şeyler. Pco var idi evlendiyimin 5ci ayı oyrendim. 2 aylıq müaliceynen pco getdi. Ama içdiyim dermanlar üzünden başqa problemler yarandı.hormonlar deyişdi. Memede kista yarandı xoşxasseli. Yoldaşımın faizi aşağı idi müalice eledik düzeldi. En son boruları yoxlatdım yoxlayan hekim acıqdı dedi oz hekimim ele deyil dedi. Başımı itirdim müaliceni saxladım. 6-7 aydı hekime getmirem. İnşAllah Allahın möcüzesini gözdiyirem. Hec bir hekime guvenim qalmıyıb. Hamı pul dalınca düşür
Buda bizim imtihanımız demek ki canım sabredelim inşallah sonunda güzel haberler alırızHep ayni hayel kırıklığı kan vermekten negatif gormekten yoruldum
İnşallah canım hoşgeldinBenim de 2 nisan Bat’ım :) inşallah gelmez de muhtemel Doğum tarihini hesaplarız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?