Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben beklenen adet tarihini hep ileri bi tarih söylüyorum eşime ki hamile falan olursam sürpriz olsun diye:) inşaallah çift çizgiyi görür mutlu olursunuz :)

Canım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutma
Bekliyoruz canın hala, şuan da hiç idrar ihtiyacım yok sabah idrarıyla yaparım belki, tabi ki haber vericem, ilk kez erken gebelik testi yapıyorum. Güvenilmez diyenler de olmuş, pozitif alıp kanda negatif alan var, bakalım, hayırlısı.

Benimde eşim arasında hep böyle oluyor.sen yazınca canlandı gözümde
Canım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutma
Kızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradık ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.

Kızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradık ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.
Hemen üzülme canım adet geçmesini bekle hem kesin göstericek diye bişey yok şahsen ben erken testlere güvenemiyorum normal testler daha bana net geliyor

Sabahı bekleyemedim günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz diyordu yüzde 99.8 kesin sonuç verirmiş
Genelde idrar testleri sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir demişti benim hemşire arkadaş varda o yüzden dedim inşallah vardır valla ben neler çekiyorum yirmi günden fazla oldu Hayırlısı yla olsun insallah rabbim gercekten zamanı geldiğinde veriyor allah burdaki herkese tattirsin insallah

Sağol canım senin de bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah.

Canım belki testte çıkmamıştır belki geç döllenmedir yani inşallah öyledir kırmızılar gelene kadar umut var demektir

Ayy canım benim çok sevindim inşallah bırakmaz sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…