Ben beklenen adet tarihini hep ileri bi tarih söylüyorum eşime ki hamile falan olursam sürpriz olsun diye:) inşaallah çift çizgiyi görür mutlu olursunuz :)Benim bat'a beş gün kaldı, days comfort diye bi erken gebelik testi aldım daha yapmadım bakalım eşimi bekliyorum, neden hep kendin yapıyorsun bu testleri tek başına dedisen de umutlanıp üzülme diye tabi ki dedim ama bu ay önemli bizim için, yumurtlamayı değerlendirdik elimizden geldiğince, akşamı bekliyorum bakalım, yemek fln yapıyorum oyalanmak için. Sen de hamilesindir inşallah, bekleyen herkes hamile olsun bu ay. Her şeyin hayırlısı.
Ne yaxşı.bacılar ikinizde burda))).yeqin senin uşağın olar.
Allah razı oldun Cnm aminnnnAyy inşallah büyümüştür canım ya Rabbim ne muradın varda nasip etsin inşallah
Eşim geldi ama şimdi de idrar ihtiyacım yokBenimde eşim arasında hep böyle oluyor.sen yazınca canlandı gözümde
Bekliyoruz canın hala, şuan da hiç idrar ihtiyacım yokCanım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutma
Benimde eşim arasında hep böyle oluyor.sen yazınca canlandı gözümde
Kızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradıkCanım benim inşallah mutlu haberler alırsınız akşam bizlerede haber vermeyi unutma
Hemen üzülme canım adet geçmesini bekle hem kesin göstericek diye bişey yok şahsen ben erken testlere güvenemiyorum normal testler daha bana net geliyorKızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradıkben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.
KeşkeNe yaxşı.bacılar ikinizde burda))).yeqin senin uşağın olar.
Bu testleri sabahki ilk idrarla yapsanız daha net sonuç alırsınız hayırlısı olsun ama idrar testine pek güvenmiyorum bendeKızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradıkben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.
Ben de bi umut aynı şeyleri düşünüyorum canım, beklicem.Hemen üzülme canım adet geçmesini bekle hem kesin göstericek diye bişey yok şahsen ben erken testlere güvenemiyorum normal testler daha bana net geliyor
Sabahı bekleyemedim günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz diyordu yüzde 99.8 kesin sonuç verirmişBu testleri sabahki ilk idrarla yapsanız daha net sonuç alırsınız hayırlısı olsun ama idrar testine pek güvenmiyorum bende
Genelde idrar testleri sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir demişti benim hemşire arkadaş varda o yüzden dedim inşallah vardır valla ben neler çekiyorum yirmi günden fazla oldu Hayırlısı yla olsun insallah rabbim gercekten zamanı geldiğinde veriyor allah burdaki herkese tattirsin insallahSabahı bekleyemedim günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz diyordu yüzde 99.8 kesin sonuç verirmiş
Sağol canım senin de bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah.Genelde idrar testleri sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verir demişti benim hemşire arkadaş varda o yüzden dedim inşallah vardır valla ben neler çekiyorum yirmi günden fazla oldu Hayırlısı yla olsun insallah rabbim gercekten zamanı geldiğinde veriyor allah burdaki herkese tattirsin insallah
Canım belki testte çıkmamıştır belki geç döllenmedir yani inşallah öyledir kırmızılar gelene kadar umut var demektirKızlar erken gebelik testim malesef tek çizgi, ikimiz de hayal kırıklığına uğradıkben kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama nedense, ilk kez bu ay böyle oldu.
Herşeyin bi zamanı var demek ki canımm üzülme inşallah En kısa sürede Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı bi evlatKeşkeama yok. Men ondan evvel evlenmişem. Yoxdu hele ki. ALLAHdan xeyirlisi
Ayy canım benim çok sevindim inşallah bırakmaz sağlıkla alırsın kucağınaKızlar bugün Dr gittim minik bebis vardı kese de ama Dr bi hafta on gün bekleyelim dedi kalp atışı için bilmiyorum sanki çok güçlü bir bebek var içimde o kadar şeyden sonra hala bırakmadı beni ınsallah ta birakmaz
Hep ayni hayel kırıklığı kan vermekten negatif gormekten yoruldumBazen testlerde negatif çıkabiliyor canım en iyisi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?