Çok güzel olmus tüm bekleyenler annis olsun insallah pek duygulandim benKızlaar bakarmısınız? Nasıl olmuş ilk sayfamız?
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlilla gelsin insallahKizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.
Amin insallah bu sefer saglicakla kucagima alirimHayırlı olsun canım gözün aydın sağlilla gelsin insallah
Elbette dua ederim rabbim tüm isteyen herkeze evlat nasip etsin insallahM Megatron20 hayırlısı olsun canım benim, inşallah çok güzel bir hamileliğin ve sağlıklı bir evladın olur, bizim için de dua et.
Harika olmuş canım ellerine sağlık, hamişlerimiz çoğalmışonları öpüyorum buradan, çok sevindim onlar için, darısı başımıza
Amin, inşallah. Canım bir şey sormak istiyorum, belirtiler herkeste farklıdır belki ama bat yaklaştıkça göğüs ağrısı veya hassasiyeti yaşadın mı hiç? Benim bat'a 9 gün kaldı ve dünden beri göğüslerim şiş ve ağrılı. Adet olacağımdandır diyorum ama işte umut dünyasıElbette dua ederim rabbim tüm isteyen herkeze evlat nasip etsin insallah
Valla cabim ben gögüs agrisindan bildim diger belurtilerim adet belirtisiyle ayniydi sadce göğüsüme el değmiyor ve aciyordu insallah sendede vardirAmin, inşallah. Canım bir şey sormak istiyorum, belirtiler herkeste farklıdır belki ama bat yaklaştıkça göğüs ağrısı veya hassasiyeti yaşadın mı hiç? Benim bat'a 9 gün kaldı ve dünden beri göğüslerim şiş ve ağrılı. Adet olacağımdandır diyorum ama işte umut dünyası
Sağol canım benimki biraz sıkıntılı bekliyoruz bakalım. Darısı sana olsun insallahKızlar merhabaaa
Uzun zamandır yoktum,ev ile alakalı işlerimiz vardı ama sizi takip edebildim.
Öncelikle hamile olan S sky19Pitircik81 d_d_m M Megatron20 ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Bu ay ki yoğunluğumdan dolayı yumurtlama dönemimin sadece 1 gününü değerlendirebildim. Pek umudum olmasa da bat 19 Mart.Judy_K Bu arada sen de geri dönmüşsün işleri kolayladınız sanırım. Benim batı da ilk sayfaya ekleyebilir misin?
Sağol canım benimki biraz sıkıntılı bekliyoruz bakalım. Darısı sana olsun insallah
Hiç belli olmaz canım inşallah tutunmuşturEvet tatlım geldi de geçti bile. Ama taşınma işlerinden dolayı biraz üşüttüm sanırım. Tutunmaz diye düşünüyorum. Gelecek aya kaldı umutlar inşaALLAH
Suyla karıştırıp içiyorsun zaten canım kokusu var sadece tadı kötü değil ben burnumu tutup bi kereden dikiyodum kafayaBu taraflarda yok sanırım öyle bişey
Tadı nasıl?
Güzel de canım benim yeni bat tarihi 3 Nisa’n yaz senKızlaar bakarmısınız? Nasıl olmuş ilk sayfamız?
Ayyy inşallah canım yaaaValla cabim ben gögüs agrisindan bildim diger belurtilerim adet belirtisiyle ayniydi sadce göğüsüme el değmiyor ve aciyordu insallah sendede vardir
Canım ben yaptım altdan üste köpükler çıkmaya başladı üzerinde toplandıKizlar camasir suyu testi yapsaniza bakalim herkeste aynimi cikiyo merak ettim yalniz yaparsaniz burnunuzu tikayin o kokuyu solmayin acik bi odada yapin genis olsun
İnsallah belirtidir canim benimde ole oldu kopurmeyen varmidir bilemem ama bi de esininkiyle dene bak bakim oda kopuruyomuCanım ben yaptım altdan üste köpükler çıkmaya başladı üzerinde toplandı
İyce kafayı yedikİnsallah belirtidir canim benimde ole oldu kopurmeyen varmidir bilemem ama bi de esininkiyle dene bak bakim oda kopuruyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?