Adet ne zaman senin canım?İnsallah belirtidir canim benimde ole oldu kopurmeyen varmidir bilemem ama bi de esininkiyle dene bak bakim oda kopuruyomu
12 sınde ayın canım bazen az az sarı akıntım gelıyor sag yumurtalıgım genelde agrıyo vucudumu ates alıyo gecelerı gunduzlerı ara ara felanAdet ne zaman senin canım?
Hoşgeldin canım hepinizi burda tekrar görmek çok güzel. Ekliyorum seni de şekerim birlikte bekleyelim.
Benim başım dönüyo ve halsizlik var benmi abartıyorum yoksa varmı bi şeyler bilmiyorum.yarın adetim12 sınde ayın canım bazen az az sarı akıntım gelıyor sag yumurtalıgım genelde agrıyo vucudumu ates alıyo gecelerı gunduzlerı ara ara felan
sen bı test al yap bakalım sılıkte olsa cızgıyı gorebılıcekmısn sabah yap dırek halsızlık bendede var sag gogsum ıcten agrıyo sankı ınsallah hamıssındır cnmBenim başım dönüyo ve halsizlik var benmi abartıyorum yoksa varmı bi şeyler bilmiyorum.yarın adetim
Çok güzel olmus tüm bekleyenler annis olsun insallah pek duygulandim ben
İnşAllah istiyen her kese Allah nasip ederKIZLAR KURAN DA BULDUM DILEKLERIN KABUL OLMASINA VESILE OLAN 5 KELİME ANLAMI İSE BU 5 KELİMEYI SOYLEYIP DUA EDEN HERKESIN DUASI KABUL OLURMUS ÖYLE BUYURULMUS SIZINLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ..
. Allahtan başka ilah yoktur onun ortağı yoktur
. Mülk ve hamd onadır
. Onun her şeye gücü yeter
. Allahtan başka rabb yoktur
. Güç ,kudret ve kuvvet ona aittir , o dilemedikçe hiçbir şey olmaz
BUNU SÖYLEDİKTEN SONRA BU İKİ DUA YI OKUYUN ( KURANDA GEÇİYOR )
ALİ İMRAN 3/38
. Ya Rabbi ! Bana kendi katından temiz bir soy bahşet !
EL ENBİYA 21/89
. Rabbim ! Beni tek başıma bırakma ! Sen varislerin en hayırlısısın
kızlar sonrada kendi duanızı eksik etmeyin AMİN ..
Deyesen burda bir hemyerlim varDuygulan tabi senin duygulu zamanların şimdi
Kızlar merhabaaa
Uzun zamandır yoktum,ev ile alakalı işlerimiz vardı ama sizi takip edebildim.
Öncelikle hamile olan @sky19 @lati lokum @d_d_m @Megatron20 ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.
Bu ay ki yoğunluğumdan dolayı yumurtlama dönemimin sadece 1 gününü değerlendirebildim. Pek umudum olmasa da bat 19 Mart.Judy_K Bu arada sen de geri dönmüşsün işleri kolayladınız sanırım. Benim batı da ilk sayfaya ekleyebilir misin?
Sende ele yazışmalarda gördüm evvelkiaaaa. Heç de belli etmedin
Hiç belli olmaz canım inşallah tutunmuştur
Suyla karıştırıp içiyorsun zaten canım kokusu var sadece tadı kötü değil ben burnumu tutup bi kereden dikiyodum kafaya
Güzel de canım benim yeni bat tarihi 3 Nisa’n yaz sen
Seninmi canım bu?Kizlar kan testini verenler bu resimden anlayabilir
Sende ele yazışmalarda gördüm evvelki
Kizlar camasir suyu testi yapsaniza bakalim herkeste aynimi cikiyo merak ettim yalniz yaparsaniz burnunuzu tikayin o kokuyu solmayin acik bi odada yapin genis olsun
Seninmi canım bu?[/QUOTe benim degil canim arkadastan aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?