Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım hepinizi burda tekrar görmek çok güzel. Ekliyorum seni de şekerim birlikte bekleyelim.

İnşallah kuzum hayırlı haberler alalım bir an önce dün ovulasyon testinin ilkini yaptım çizgi göremedim bugün tekrarlayacağım bakalım..

12 sınde ayın canım bazen az az sarı akıntım gelıyor sag yumurtalıgım genelde agrıyo vucudumu ates alıyo gecelerı gunduzlerı ara ara felan
Benim başım dönüyo ve halsizlik var benmi abartıyorum yoksa varmı bi şeyler bilmiyorum.yarın adetim

Benim başım dönüyo ve halsizlik var benmi abartıyorum yoksa varmı bi şeyler bilmiyorum.yarın adetim
sen bı test al yap bakalım sılıkte olsa cızgıyı gorebılıcekmısn sabah yap dırek halsızlık bendede var sag gogsum ıcten agrıyo sankı ınsallah hamıssındır cnm

KIZLAR KURAN DA BULDUM DILEKLERIN KABUL OLMASINA VESILE OLAN 5 KELİME ANLAMI İSE BU 5 KELİMEYI SOYLEYIP DUA EDEN HERKESIN DUASI KABUL OLURMUS ÖYLE BUYURULMUS SIZINLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ..

. Allahtan başka ilah yoktur onun ortağı yoktur
. Mülk ve hamd onadır
. Onun her şeye gücü yeter
. Allahtan başka rabb yoktur
. Güç ,kudret ve kuvvet ona aittir , o dilemedikçe hiçbir şey olmaz

BUNU SÖYLEDİKTEN SONRA BU İKİ DUA YI OKUYUN ( KURANDA GEÇİYOR )

ALİ İMRAN 3/38

. Ya Rabbi ! Bana kendi katından temiz bir soy bahşet !

EL ENBİYA 21/89

. Rabbim ! Beni tek başıma bırakma ! Sen varislerin en hayırlısısın

kızlar sonrada kendi duanızı eksik etmeyin AMİN ..

İnşAllah istiyen her kese Allah nasip eder

Hoşgeldin minik balık :) özledik seni. Evet işler az da olsa yoluna düştü çok şükür. Eklerim tabi şekerim ben de seni bekledim işte yeni batını yazmak için

Kizlar kan testini verenler bu resimden anlayabilir

Eklentiler

• IMG_20180307_174239.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 48
Hiç belli olmaz canım inşallah tutunmuştur

İnşaALLAH canım

Suyla karıştırıp içiyorsun zaten canım kokusu var sadece tadı kötü değil ben burnumu tutup bi kereden dikiyodum kafaya

Ben bi araştırayım googleda. Sabahları mı içtin? Kaşıkla mı bardakla mı?

Güzel de canım benim yeni bat tarihi 3 Nisa’n yaz sen

Eklerim canım bilmediğim içinn seni bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…