Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.
Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.
Kizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.
Insallah canim saglicakla aliriz kucagimiza cuma da saglik ocaginda kan verecegim sorunsuz artarak ilerler umarimAyyy çok şükürr bir hamilemiz daha oldu çok sevindim. Gitgide artıyor hamişlerimiz. Canım senin de değerin gitgide artar ikiye katlanır canım. Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın
Kızlar ben bu hastalığımdan hiç bişey anlamadım iki gün oldum şuan kesilmiş sonra gelir mi bilmiyorum kan testi negatif çıktı ilk defaböyle oldum
Kızlar bu arada ben 1 ay falan hayıt suyu içmiştim geçen ay oldum olası hep sancılı ağrılı geçirirdim adetimi bu ay hiç ağrım olmadı ben hayıt suyuna bağlıyorum yani bende bu yönde çok işe yaradı benim gibi olanlar içebilir
Ama kan sonucu negatifti canımNormal adet oluyorsun ama hamile oluyorsun hiç duymadım mi normal adet gibi uzun sürmuyormus iki üç gün falan öyle duymuştum
Bitkisel bi ot canım aktarlarda satılıyor onu içerek hamile kalan ve adetlerini düzene sokan adet sancıları kesilen bir sürü kişi varmış meğer bende içtim gerçekten ağrı hiç çekmedim adetim bitsin yine alıcam inşallah 3 ay düzenli kullanılıyormuşHayıt suyu nedir canım?
İyice hormonlarım bozuldu benim kafayı yediler sanırımBenim 2 ay önce öyle oldu canım. Üstüne görme sandım ama test negatif çıktı. Nedenini bende bilmiyorum
İyice hormonlarım bozuldu benim kafayı yediler sanırımsenin yumurtlama günün geldi mi ki canım değerlendirdim demişsin
Canım benim bat 25 Mart bekliyorum inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirim tabi sizde umarım
Bitkisel bi ot canım aktarlarda satılıyor onu içerek hamile kalan ve adetlerini düzene sokan adet sancıları kesilen bir sürü kişi varmış meğer bende içtim gerçekten ağrı hiç çekmedim adetim bitsin yine alıcam inşallah 3 ay düzenli kullanılıyormuş
Yok canım şans Yok bende o anlarda birliktelik olmadı kesinlikle bu ay yüzde 0Tatlım yumurtlama takibi de yapmadan olabiliyor bence. İnşaALLAH olur
Arkadaşlar adetime 10 gün var, dün göğüs ağrım başladı, bazen adete 2 hafta kala başlardı göğüs ağrım, bir kaç gün kala başladığı ya da hiç ağrımadan adet gördüğüm de oldu. Ama moralim bozuldu yine hamile kalamadım sanırım dedim
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@d_d_m
@lati lokum
M Megatron20
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Bikucukbalik 18 şubat
ftmclk 27 şubat
@gzdy 3 mart
@vals_dancer 6 mart
@aysh3n 8 mart
Judy_K 12 mart
@Vayneymis 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
@MirAy92 17 mart
limelemon 17 mart
@ddenizyildizii 17 mart
@erdilara 17 mart
melegim_06 18 mart
@pembehayaller06 19 mart
@hng-ky 24 mart
A Albatross35 25 mart
@kerem34gul 2 nisan
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Harika olmuş canım ellerine sağlık, hamişlerimiz çoğalmışKızlaar bakarmısınız? Nasıl olmuş ilk sayfamız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?