Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan 6haftaya girdi 5+5 te ikibin i geçmiş dedi dr bilmiyorum yarın kan verecem yine düşecek mi artacak mi bilmiyorum.

Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.
Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.

Bacaklarda ağrı belirti mi canım? Bende de var bu ay, belki yorgunluktandır, hayırlısı bakalım.

Canım başka dr a da görün mutlaka, güvenme tek doktora. İnşallah sağlıklıdır bebişin.
Sağlıklı değil diyen devlet hastanesi deki dr.profesöre de gittim ozel e eski dr uma oda bana kızdı kurtajin acelesi ne dedi en az10 gün beklememi kalp atisi dyyulmazsa kürtaj dedi.artık beta hcg takibi yapmıyorum ben dedi tip bebek hastalarına dahi dedi çünkü kişiden kişiye değiştiğini ve bunun çok önemli olmadığını söyledi.önemli olan kese dedi ve bundan sonraki on günlük süreç..Bende bekleyeceğim haftaya pazartesiye kadar insallah hayirlisi

Bekle canim son ana kadar kürtaj psikolojikte fizikselde zor bir sürec yasamis biri olarak söylüyorum gerekurse 3 bir doktora dah görun derim ben

Kizlar bat 28 subatti beta hgc 420 cikti hamileyim cuma gunu tekrar kan vercem yukselmismi bakacagim allah a cok şükür.
hayırlı olsun canım inşşalh yukselir düzenli bir şekilde. senin silik mi çıkmıştı ne zaman silik çıkmıştı ve ne kadar silikti:))))

Dun yaptim silik cikmisti burayada gondermistim resmi .323. Sayfada istersen bir bak bugunde kan verdim degerim 420 canim
hayırlı olsun canım inşşalh yukselir düzenli bir şekilde. senin silik mi çıkmıştı ne zaman silik çıkmıştı ve ne kadar silikti:))))

Merhaba hanimlar internette gezinirken gördüm muhakkak sizlerde görmussunuzdur ... Camasir suyu ile gebelik testini ben yaptigimda pozitif cikti dis macunu ile denedim pozitif seker ile denedim pozitif. Hamile olmayan idrar ise kopurmuyor hamile isen camasir ve dis macunu kopuruyo sekerde erimiyor garip degilmi sizcede yillar yili once ezcanelerde testler yokken eski insanlar gebe olup olmadiklarini bu yontemlerle bilirlermis ne kadar dogru yanlis bilmiyorum tek turkler yapmamis yabanci devletlerden bi cogu bu yontemi uygulamis yorumlarinizi bekliyorum

Valla benim normalde bu sorun yoktu iliskiden sonra oldu ve surekli degil zten genelde gece yattigimda oluyo sık olmamak sartiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…