• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan değerlerinde düşme yaşanırsa kimyasal gebelik oluyo canım kanamayla gidiyo

Şöyleki döllenme oluyo rahme yerleşiyo ama sağlıklı olmadığı için vucüt onu atıyımuş
Adet gibi kanama oleyse yoksa kahverengi leke mi acaba simdi bende bekliyorum varmi yokmu gebelik diye korkuyorum tabikide

Adet gibi kanama oleyse yoksa kahverengi leke mi acaba simdi bende bekliyorum varmi yokmu gebelik diye korkuyorum tabikide
Adet gibi kanama canım değişebiliyomşda kimin kısa kimin uzun ama çok pıhtılı olmşyu 10 gün falan sürdü bnm ki

Kizlar benim bat yarin. Adet belirtilerim bugun basladi. Karnim cok agriyor her an adet olcakmisim gibi. Fotograftaki de bugunku ovulasyon testim. Ne dusunuyorsunuz adet mi gelir gebelik mi sizce ? : /

Eklentiler

• 20180305_182634.jpg
    20180305_182634.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar benim bat yarin. Adet belirtilerim bugun basladi. Karnim cok agriyor her an adet olcakmisim gibi. Fotograftaki de bugunku ovulasyon testim. Ne dusunuyorsunuz adet mi gelir gebelik mi sizce ? : /
Yani bu teste gore hamilelik yokgibi gozukuyor bende yaptim aynisi oldu fakat her hamilelikte adetin 10 gun bile gecsse cikmiyomus hamilelikten hamilelige degisiyor diyolar en guzeli adet gecikmesinden sonra kan testi

Slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız ben bu gün doktora gittim :) sağdan gelişiyormuş yumurta bir ay daha deneyelim dedik :) bakalım haftaya salı kontrolüm var :) dua edin olurmu

Kan değerlerinde düşme yaşanırsa kimyasal gebelik oluyo canım kanamayla gidiyo

Şöyleki döllenme oluyo rahme yerleşiyo ama sağlıklı olmadığı için vucüt onu atıyımuş

En son değeriniz kaçtı bende de öyle sorun var .suan ikibin in üstünde ama çok korkuyorum.beta hcg düzenli artmadigi için düşebilir dedi yada alacağını söyledi. bir hafta süre verdi bakalım hayirlisi.

Slm kızlar napıyorsunuz nasılsınız ben bu gün doktora gittim :) sağdan gelişiyormuş yumurta bir ay daha deneyelim dedik :) bakalım haftaya salı kontrolüm var :) dua edin olurmu
Bende diyorum.sag kasigima neler batiyo aciyor ayaklarima kadar vuruyo insallah sebebi hamişimdir :)

Bilmiyorum ya stres yaptm iice bat yaklastikca :KK43:
Stres zaten bu durumda tetigi cok oluyomus inan cok arastirdim bu meseleleri ben sonra denedim tabikide stresten uzak dur desekte ister istemez strese giriyo insan ha olacak ha olmayacak gibi rahatla bence kafaya takma oluruna birak haberini bekliyorum ben yinede :)

Stres zaten bu durumda tetigi cok oluyomus inan cok arastirdim bu meseleleri ben sonra denedim tabikide stresten uzak dur desekte ister istemez strese giriyo insan ha olacak ha olmayacak gibi rahatla bence kafaya takma oluruna birak haberini bekliyorum ben yinede :)
Aynen oyle. Zaten yapim geregi stresten uzak kalamiyorum. Isim de stresli. Bir de bu isler de stresli bencd beklemek cok zor. Haber veririm canm yazarm buralara..

Öğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisik
Canım seninde kafanı karıştırdı bayağı doktorlar biraz daha bekle inşallah sağlıklıdır bebeğinnya

Selam kizlar yeniyim bende burda devamli buralardaki hamis kalmak istyenlerin belirtilerini okuyorum bi cogunuz ile ayni belirtiler var sanki psikolojikmi bilemedim tabikide .. Benim adet döngüm 28 hic şasmadim gunuden gunu gunune adet olurum her ayin 12 sinde olurum gecen ay oldum doktora gittim dogurganlik gunumu hesapladi o tarihte iliskiye girdik eşimle ve iki uc gun sonra sag kasıgimda agri batma ve sag bacagim komple agrimaya basladi surekli gaz oluşuyor bi ara da sarimtirak akinti geldi vajinal bölgem islak gibi hissediyorum genelde resmen dakika basi idrar a cikiyorum cogaldi idrar ve sapsari geliyor arada karin icerisinde kramplar olusuyor ates basiyor vucudumu gece yani bu belirtiler hamislik belirtisimi
Canım üzül diye demiyorum ama İnan ki hepsini yaşadım adetim 6 günde geciktiği için tamamen hamileyimdir standım kan verdim sonuç çıkmadan bi gün önce adet oldum zaten sonrada negatif olduğunu öğrendim yani hadi hissettiklerimiz psikolojik olsun gördüklerimiz nasıl psikolojik olur onu anlayamıyorum akıntı gbi göğüslerdeki değişiklikler gbi Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah sen hamilesindir

Canım ovülasyon beni hep yanılttı inşallah seni yanıltmaz hamilesindir inşallah :dua: bari sen mutlu haber ver

Canım benim hep böyle mutlu ol inşallah güzel haberler alırız bu ay

Canım ovülasyon beni hep yanılttı inşallah seni yanıltmaz hamilesindir inşallah :dua: bari sen mutlu haber ver
Canm ben ovulasyon testine gore pek hamile gibi de durmuyorum ki :) bakalim insallah hamileyimdir. Ruyamda gebelik testi yapiyodm cift cizgi cikiyodu . Inanmayip 2 3 kere daha yapmstm. Nasil etkilendiysem ruyalarima girmis :)

Canm ben ovulasyon testine gore pek hamile gibi de durmuyorum ki :) bakalim insallah hamileyimdir. Ruyamda gebelik testi yapiyodm cift cizgi cikiyodu . Inanmayip 2 3 kere daha yapmstm. Nasil etkilendiysem ruyalarima girmis :)
Bilinç altımızın bize bi oyunu bu :KK70: İnşallah hamilesindir canım

Back