Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok zor Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar iyi akşamlar .benim akıntım var hem sulu hem yapışkan.hamilelikde nasıl oluypr akıntı bilgisi olan varmı yardım ede bilirmi?

Ben test yaptım adetim iki gün gecikti. Negatif cikti. Kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir şey varsa çıkar herhalde onda

Ben test yaptım adetim iki gün gecikti. Negatif cikti. Kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir şey varsa çıkar herhalde onda
Kan testi kesin sonuç verir.bazen idrar testleri bozuktu olabiliyor yada geç döllenme falan olduysa negatif çıkabilir. Hakkınızda hayırlısı insallah

CANIM senn baya yüksekmiş genede bnm 300 leeden düşmeye başladı 3.gittiğmde 11 e düşmüştü ertesi gününde kanamam oldu sen kaçıncı haftadasın 2000 e kadar çıkmş düşmeye mi başladı

Kizlar sizce ?

Eklentiler

• 20180306_085331.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın güzel anne adaylarım yeni bir gün yeni umutları beraberinde getirir inşallah Rabbim hepimizin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kipkirmizi kan geliyo benden adetim 3 gun gecikti hastaneye gidicz herdey orda net belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…