Hamilesin bence canım yani inşallah umarım
İnsallah Cnm birlikte güzel haber alırızCanım benim hep böyle mutlu ol inşallah güzel haberler alırız bu ay
Canım çok zor Allah yardımcın olsunSağlıklı bir gebelik değil istiyosan alalım istiyosan bi şans verip bir hafta bekleyelim dedi valla benimde kafam karışık moralim bozuk.düzelme şansı yokmu acaba bi sorun olursa kendiliğinden de düşerse zaten
Nasıl beyaz ve koyu mu benim ki öyleydiArkadaşlar iyi akşamlar .benim akıntım var hem sulu hem yapışkan.hamilelikde nasıl oluypr akıntı bilgisi olan varmı yardım ede bilirmi?
Inşallah canım hayırlısı artık bekleyecegizCanım seninde kafanı karıştırdı bayağı doktorlar biraz daha bekle inşallah sağlıklıdır bebeğinnya
Kan testi kesin sonuç verir.bazen idrar testleri bozuktu olabiliyor yada geç döllenme falan olduysa negatif çıkabilir. Hakkınızda hayırlısı insallahBen test yaptım adetim iki gün gecikti. Negatif cikti. Kan testi yaptırmayı düşünüyorum bir şey varsa çıkar herhalde onda
CANIM senn baya yüksekmiş genede bnm 300 leeden düşmeye başladı 3.gittiğmde 11 e düşmüştü ertesi gününde kanamam oldu sen kaçıncı haftadasın 2000 e kadar çıkmş düşmeye mi başladıEn son değeriniz kaçtı bende de öyle sorun var .suan ikibin in üstünde ama çok korkuyorum.beta hcg düzenli artmadigi için düşebilir dedi yada alacağını söyledi. bir hafta süre verdi bakalım hayirlisi.
Hem suluydu hemde beyazdıNasıl beyaz ve koyu mu benim ki öyleydi
Adetin gecikmiş miydiKizlar sizce ?
Canım ben göremedim ama belki diğer arkadaşlar görür inşallah hamilesindirKizlar sizce ?
Canım koyulaşması gerekirdiKizlar sizce ?
Bizede haber ver canımKipkirmizi kan geliyo benden adetim 3 gun gecikti hastaneye gidicz herdey orda net belli olcak
Hayırlı haberlerle gelKipkirmizi kan geliyo benden adetim 3 gun gecikti hastaneye gidicz herdey orda net belli olcak
Galiba kimyasal di hakkında hayırlısı CnmKipkirmizi kan geliyo benden adetim 3 gun gecikti hastaneye gidicz herdey orda net belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?