- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 53
- 32
inşalah canım bende çok istiyorum bu ay anne olmak hatta rüyamda kendimi hamile görmüştüm ruyada bile o kadar mutluydum kiAy dedim 41 gun nasil bekleyim :)) allah senj napmasin :)) saol canim insallah vardir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşalah canım bende çok istiyorum bu ay anne olmak hatta rüyamda kendimi hamile görmüştüm ruyada bile o kadar mutluydum kiAy dedim 41 gun nasil bekleyim :)) allah senj napmasin :)) saol canim insallah vardir ya
inşalah canım bende çok istiyorum bu ay anne olmak hatta rüyamda kendimi hamile görmüştüm ruyada bile o kadar mutluydum ki
Aynısını yaşadım geçen ay, adet sancılarımı da hamileliğe yordum. Sonra dedim Mart'a kısmettir inşallah. Mart'ta doğum günüm var, ne güzel bir hediye olur İnşallah sen görürsün canım bu ay 2. çizgiyi.Her ay düzenli olduğum için heyecanlandım biraz bakalım bugün test yapacağım yine gelmezse yarın da kan testi yaptiricam
İnsallah akşama test yapicam.Aynısını yaşadım geçen ay, adet sancılarımı da hamileliğe yordum. Sonra dedim Mart'a kısmettir inşallah. Mart'ta doğum günüm var, ne güzel bir hediye olur İnşallah sen görürsün canım bu ay 2. çizgiyi.
inşallah isteyen herkes görür :)Aynısını yaşadım geçen ay, adet sancılarımı da hamileliğe yordum. Sonra dedim Mart'a kısmettir inşallah. Mart'ta doğum günüm var, ne güzel bir hediye olur İnşallah sen görürsün canım bu ay 2. çizgiyi.
Öğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisikİnşaALLAH canım. Tadını çıkar hamileliğinin. Bizi unutma ama uğra
Beklenen bat 28 subat kizlar bugun test yaptim sabah idrari yada beklemis idrar degil hadi fikir verin moralim yerine gelsin
silik çizgi gibi duruyor sanki resimdeBeklenen bat 28 subat kizlar bugun test yaptim sabah idrari yada beklemis idrar degil hadi fikir verin moralim yerine gelsin
Silik çizgi canım öyle görünüyor inşallah hamilesindirBeklenen bat 28 subat kizlar bugun test yaptim sabah idrari yada beklemis idrar degil hadi fikir verin moralim yerine gelsin
Nasıl sana bıraktı ,bu çok saçma değil mi .Allah korusun alınması gerekiyorsa alınır ,devam ediyorsa eder bunda seçim hakkı nasıl olurÖğlen Dr gittim yine alttan baktı keseyi gordu.kan değerlerin güzel yükselmesi düzenli artmadi sağlıksız olabileceğini düşünüyorum dedi.özel hastanedeki eski Dr uma da görüştüm kendisi Prof bana kızdı en az on gün beklemem i söyledi kalp atışı olmazsa kurtaj dedi.burdaki bana birakti istiyosan alalım dedi kafam karisik
inşallah canım :)Bende öyle gördüm sabah ilk idrarla tekrar yapip sonrada doktora gitmeyi düsüyorum insallah hayirli haber alirim
@babyonthego @AyAl80 limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke H hng-ky @pembehayaller06 @Sugra @erdilara @Mervetolgali @melegim_06 @Alonj @Comebaby20 @Gokdenizim @mayissinegi @elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
Sağlıklı bir gebelik değil istiyosan alalım istiyosan bi şans verip bir hafta bekleyelim dedi valla benimde kafam karışık moralim bozuk.düzelme şansı yokmu acaba bi sorun olursa kendiliğinden de düşerse zatenNasıl sana bıraktı ,bu çok saçma değil mi .Allah korusun alınması gerekiyorsa alınır ,devam ediyorsa eder bunda seçim hakkı nasıl olur
Kimyasal gebelik nasil oluyormuşMrb arkadşlar
Bnde 8 aylık evliyim 5 aydır istiyorz olmadı geçen ay tam oldu dedim kimyasal gebelik oldu
Batım 15 mart inşallah kırmızılar gelmez bebişimiz olur ben adetin 13.günü gittim yumurtamın boyutunu öğrenmek için doktorum çatlamış olduğunu sıvı gördüğünü söledi böle durumla karsılaşan var mı
Kan değerlerinde düşme yaşanırsa kimyasal gebelik oluyo canım kanamayla gidiyoKimyasal gebelik nasil oluyormuş