- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 23
- 28
@babyonthego @AyAl80limelemon @tinyrose @Efsununcivcivi @eymecik @Vayneymis @Umudum- @Gloke @hng-ky @pembehayaller06 @Sugra @erdilara Mervetolgali melegim_06 @Alonj @Comebaby20 @Gokdenizim @mayissinegi @elzem00
Kızlar canlar. Uzun zamandır yoksunuz nerelerdesiniz? İlk sayfayı düzenliyorum. Aramızda olmak bizimle devam etmek isteğen şekerler yorumlara batlarını yazsınlar düzeltmeler yapayım. Hamile olanlar güzel haberlerini bizimle paylaşsınlar. 1hafta kadar bekledikten sonra cevap çıkmayacak olan arkadaşları ilk sayfadan silmek zorunda kalcam malesef. Heyecanla bekliyoruz sizi
Resim yok kiKizlar lutfen testime bakarmisiniz bu nedir
Kızlar kan sonucu da negatif çıktı hayırlısı artık yeni bat 4 Nisan yaz bari gerçi düzensiz ama bakalım
İyi haber vermek isterdim ama olmadı tam günümde adet oldum. Bu ay aşılama yapılacaktı. Yumurtam aşılamadan önce çatladı. Doktor aşılamayı iptal etti bu ayı kendiniz değerlendirin, doğal yolla olma ihtimalide var dedi. Bu ay ki batım 17 Mart
Kizlar adetim gecti adet olmadim test yaptim bu sekilde oldu sabah ilk idrarla yaptim hic bisey cikmadi
Geçen ay ben 2 gün geçince idrar testi yaptım negatifti, ertesi gün de adet oldum. Çok üzüldüm ama bu defa 4 gün geçmeden yapmicam. Senin için de hayırlısını diliyorum canım. Bu işler belli olmaz, günü gelmeden test yapıp pozitifi görenler de var.İyi günler arkadaşlar 2 gün geçti adet tarihin üzerinden günüm gelmeden 2 gün önce test yapmıştım negatifti ama şimdi de adet olmadım hala. 2 gün önce yapılan testin negatif olması normal midir?
merhaba bende yeni evliyim 3 aycık oldu :) ama evlendiğimiz günden beri istiyoruz. bu ay benıimde sarı sarı fazla akın normalde hiç olmazdı bu kadar göbeğine ara ara kramp giriyo 17 martı heyecanla bekliyorum
Ben burayi hic unutmusum okadr umutsuzluga kapildimki ama rabbimin bana versigi guc ile tekrar ayaktayım yine adet oldum bitti adetim doktora tedaviye basladik kan verdim sonuclarima bakcak nedir nedegildir bat ise 19 mart
Ben de 17 Mart ı heyecanla bekliyorum canım 6 aylık evliyim, 3 aydır istiyoruz. Sevinelim bu ay ne olur Allahım yardım etsin.merhaba bende yeni evliyim 3 aycık oldu :) ama evlendiğimiz günden beri istiyoruz. bu ay benıimde sarı sarı fazla akın normalde hiç olmazdı bu kadar göbeğine ara ara kramp giriyo 17 martı heyecanla bekliyorum
Canim ben buradayim bi ara cok yogunum.kullandigim bi ilac var onu birakamadim bi sure beklemede kalcam galiba :) arkadaslarr istediginiz mujdeyi tez zamanda alin insallah :)
Canimm aynen bekliyrm daha 2 3 gun velkiycem daha adet olmadim bakaljm hayirlisiBen de gördüm silik çizgiyi canım ama bekleyen testlerde olabiliyor böyle şeyler. Benim bi kaç kez başıma geldi ama adet oldum sonrasında. Sen yine test yap ama ilk 10-20dakkada çıkmasına dikkat et. Ya da en iyisi kan testi cnm
Her ay düzenli olduğum için heyecanlandım biraz bakalım bugün test yapacağım yine gelmezse yarın da kan testi yaptiricamGeçen ay ben 2 gün geçince idrar testi yaptım negatifti, ertesi gün de adet oldum. Çok üzüldüm ama bu defa 4 gün geçmeden yapmicam. Senin için de hayırlısını diliyorum canım. Bu işler belli olmaz, günü gelmeden test yapıp pozitifi görenler de var.
Senin kac gun gecikti canimHer ay düzenli olduğum için heyecanlandım biraz bakalım bugün test yapacağım yine gelmezse yarın da kan testi yaptiricam
2 gün geciktiSenin kac gun gecikti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?