- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Ben hiç yapmadım canım inşallah vardır ama duydum bu şekilde olanlarda olabiliyorKizlar 19 20 subatta yumurtlama oldu. 5 6 mart bat olmasi lazim. Ovulasyon testim bu sekilde bugun. Dun daha silikti bundan? Gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Gecen ayki ovulasyon testlerimde adete yakin T cizgisi hic cikmazdi
Aynen öyle canım geldi mi üst üste gelir sabırlı ol inşallah sonu güzel olur ne oldu belli oldumu canımHepimizin inşallah. Geldimi üst üste geliyor ev sahibi evi satıyor bide ev den taşınacak karda kısta.allahım hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canımMerhabalar benimde ilk bu ay adete yakin ovu testim koyu cikti ve gebelik yaptigimdada silik cizgi cikti.yani yumurtlama donemi disinda ovu testleri hep hafif cizgi olarak cikiyor.bide gebelik var ise koyu cikiyormus onu yasamis oldum gerci henuz kan verip kesinlesmedi ama ins dogrudur testler
Birazdan çıkacagim Dr yine olumsuz derse kurtaj yapın dice çünkü dış gebelik ise çok korkuyorum .yaa yine kan verip geleceğim bilmiyorum kafam çok karışık bana dua edin gelince yazarimAynen öyle canım geldi mi üst üste gelir sabırlı ol inşallah sonu güzel olur ne oldu belli oldumu canım
Canım aynı durumu bende yaşadım silik çıktı ovülasyon testi ama gebelik testinde negatif çıktı hala adette olamadım bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdirKizlar 19 20 subatta yumurtlama oldu. 5 6 mart bat olmasi lazim. Ovulasyon testim bu sekilde bugun. Dun daha silikti bundan? Gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Gecen ayki ovulasyon testlerimde adete yakin T cizgisi hic cikmazdi
İnşallah canım profilinde ki bebeğe bayıldım ayyy inşallah Rabbim bizede nasip eder öyle güzel bi bebekBata 2 gun sari akintim var adet olacakmisjm gibi agri insallah olmam
Tamam canım rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallahBirazdan çıkacagim Dr yine olumsuz derse kurtaj yapın dice çünkü dış gebelik ise çok korkuyorum .yaa yine kan verip geleceğim bilmiyorum kafam çok karışık bana dua edin gelince yazarim
Bat ne zamandi canm ? Kan tahlili yaptirmayi dusunuyor musun?Canım aynı durumu bende yaşadım silik çıktı ovülasyon testi ama gebelik testinde negatif çıktı hala adette olamadım bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir
26 yada 27 canım gebelik testinde çıkmayınca açıkçası yapmaya korkuyorum canım biraz daha geçsinBat ne zamandi canm ? Kan tahlili yaptirmayi dusunuyor musun?
Aaa senin gecmis canm. Insallah hamilesindir ya insallah ben de hamileyimdir. Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henuz. Biraz daha beklim diyorum. Bata da var daha.. ama gecen ay ovulasyon testi yaparken bata dogru tamamen silindi T cizgisi26 yada 27 canım gebelik testinde çıkmayınca açıkçası yapmaya korkuyorum canım biraz daha geçsin
Amin canım hepimizin insallahTamam canım rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Bende korkuyorum işte canım inşallah hamileyizdir inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin bat ne zamandıAaa senin gecmis canm. Insallah hamilesindir ya insallah ben de hamileyimdir. Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henuz. Biraz daha beklim diyorum. Bata da var daha.. ama gecen ay ovulasyon testi yaparken bata dogru tamamen silindi T cizgisi
5 6 mart diye tahmin ediyorum canm..Bende korkuyorum işte canım inşallah hamileyizdir inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin bat ne zamandı
Doktorun dediği adet olunca üçüncü günü gel sorun adet olamıyor olmam
İnşallah canım profilinde ki bebeğe bayıldım ayyy inşallah Rabbim bizede nasip eder öyle güzel bi bebek
Belirtilerin ne peki canım varmı yada5 6 mart diye tahmin ediyorum canm..
Amin canım inşallahhInsallah bitanem cok istiyorum rabbim herkeze nasip etsin insallah
Kan verdin mi canım dün girmedim siteye? Çizgi çok belli maşaAllah inşaAllah vardır bebiş.Kızlar eklediğim resme bakın bi gidip kan versem mi acabaJudy_K Ay-n ilk Hali @kerem34gul @cennetyarim @Bikucukbalik
Pitircik81
Belirtim yok canim. Goguslerim sis ve hassas ama bu adet oncesi hep olur. Onun haricinde akinti, gogus ucu renginin koyulasmasi vs bunlarin hicbiri yok maalesef.Belirtilerin ne peki canım varmı yada
Canım ama bu ovülasyon testi herkeste silik çıkarmış diye umutlarım gitti şimdilik adette olmadım henüz eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah gidip kan verecem inşallahKan verdin mi canım dün girmedim siteye? Çizgi çok belli maşaAllah inşaAllah vardır bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?