• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün falan daha geçsin kendi doktoruma gideyim canım o zaman sizede yazarım inşallah benimledir bebeğim inşallah sizede nasip eder rabbim kerem34gul kerem34gul

Ovülasyon testi hep silik çıkarmış kızlar öyle dedi umudum gitti maalesef bekleyecem 2 gün daha geçsin

Ovülasyon testi hep silik çıkarmış kızlar öyle dedi umudum gitti maalesef bekleyecem 2 gün daha geçsin
Ben de ovulasyon testi yapiyorum silik diye umutlandm ama silik cikiomus zaten ya. Bata 5 6 gun var daha gerci ama gogus hassasiyeti haric hic belirtim yok ve hamile gibi hissetmiyorum kendimi :( cok uzgunum :(

Ben de ovulasyon testi yapiyorum silik diye umutlandm ama silik cikiomus zaten ya. Bata 5 6 gun var daha gerci ama gogus hassasiyeti haric hic belirtim yok ve hamile gibi hissetmiyorum kendimi :KK43: cok uzgunum :KK43:
Benim 2 gün geçti bat canım belirtide var ama yinede çok umutlanmak istemiyorum artık 2 gün daha geçsin direk doktora giderim inşallah

Ben de yapmadım ya cok meraklanmaya başladım. Direk doktora gidicem demişsin ya önce yapıp emin olsaydın keşke .
Canım doktora gideyim maksat hamile değilsem adetim için ilaç versin di diye düzenli gittiğim doktordur adetimi düzene sokmak için ilaç vermişti onu kullanıyordum o yüzden

2 Mart’ta BAT’ım. Fakat dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Kadın Doğumda çalışırken bir sağlıkçı olarak hastalara “stres yapmayın,sakin olun’ demek kolaymış. Gebe kalmaya çalışırken anladım :KK43:

2 Mart’ta BAT’ım. Fakat dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Kadın Doğumda çalışırken bir sağlıkçı olarak hastalara “stres yapmayın,sakin olun’ demek kolaymış. Gebe kalmaya çalışırken anladım :KK43:
Aynen öyle canım insanın elinde değil yaşamadan bilinmez diyorlarmış ya doğru diyorlarmış bende erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugünde ovülasyon testiyle öylesine bi yapim dedim silik çıktı onlarda hep silik çıkarmış zaten o yüzden bekliyorum kırmızılıda gelene kadar umut var demektir

Aynen öyle canım insanın elinde değil yaşamadan bilinmez diyorlarmış ya doğru diyorlarmış bende erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugünde ovülasyon testiyle öylesine bi yapim dedim silik çıktı onlarda hep silik çıkarmış zaten o yüzden bekliyorum kırmızılıda gelene kadar umut var demektir

Ben tüp bebek aşılama bütün ilaç protokolleri herşeyi biliyorum. Bu işin hasta eğitmenliğini de yaptım. İşi bilince; en büyük korkum bu idi. Bende gebe kalamadım. Tabi benim daha yeni denemeler. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar

Ben tüp bebek aşılama bütün ilaç protokolleri herşeyi biliyorum. Bu işin hasta eğitmenliğini de yaptım. İşi bilince; en büyük korkum bu idi. Bende gebe kalamadım. Tabi benim daha yeni denemeler. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar
Amin canım benim inşallah hepimiz hamileyizdir sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah

Çatlatma iğnesinden. Sonra 20 Günüm bitti yarın 21 genelde nette 15 gün iğneden sonra adet olunduğunu duymuştum ben neden adet olmadım normal mi rica etsem bilgi verirmişin ayrıca kan tahlili yaptırdım iğnenin 12 ci ve 15 gününde negatif :(

Back