Ovulasyon testinde de mi silik çıkmıştıvar bence canım benimde ilki siliktti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testinde de mi silik çıkmıştıvar bence canım benimde ilki siliktti
Gebelik testi de yapsana Cnm ben ovulasyon testi olduğunu bilmiyordum gözümden kaçmış hakkında hayırlısıCanım çıkmıyormuş diyorlar erken olunca o yüzden üzülmek istemiyorum 2 gün daha geçsin inşallah doktora giderim bide düzensiz ya benim normalde belki gelir hastalığım o yüzden bekliyorum
Çatlatma iğnesinden. Sonra 20 Günüm bitti yarın 21 genelde nette 15 gün iğneden sonra adet olunduğunu duymuştum ben neden adet olmadım normal mi rica etsem bilgi verirmişin ayrıca kan tahlili yaptırdım iğnenin 12 ci ve 15 gününde negatif
Ama bu gebelik testi değil canım ovülasyon lh testivar bence canım benimde ilki siliktti
Biraz daha geçsin canım yaparım inşallahGebelik testi de yapsana Cnm ben ovulasyon testi olduğunu bilmiyordum gözümden kaçmış hakkında hayırlısı
Ilk gebeliğimde benimde böyle Cikmisti Inşallah hayırlı olsun dyelimKızlar bi bakarmısınız adetim 1 2 gün gecikti bence sizce bişey varmı ovulasyon testi bu lh yani
Enfeksiyon geçtikten sonra hamile kalırsın hemen oda etkiliyor diye biliyorum. Bende yarın gideceğim dış gebelikten korkuyorum okumaktan beynim yandı artık uyuyamiyorum da korkuyorumBende bu ayda umut yok :/ yoğun kasık ve bel ağrısından gittim altta ve idrar yollarında yoğun bi enfeksiyon çıktı kutu kutu ilaçlar
he yok normal testte canımOvulasyon testinde de mi silik çıkmıştı
Bi yumurtlama veya gebelik durumu yoksa ovülasyon testi negatif çıkar yıllardır kullanıyorum test yoksa negatiftir varsa ya koyu çizgi ya da silik çizgi çıkarOvülasyon testiyle yaptım canım silik çıktı ama o herkeste silik çıkarmış zaten
Ovülasyon testiyle mi yapmıştın canımIlk gebeliğimde benimde böyle Cikmisti Inşallah hayırlı olsun dyelim
Ayyy inşallah öyledir canım bazıları yazdı onlar hep silik çıkar diye umutlarım gitmişti belirtilerinin dışındaBi yumurtlama veya gebelik durumu yoksa ovülasyon testi negatif çıkar yıllardır kullanıyorum test yoksa negatiftir varsa ya koyu çizgi ya da silik çizgi çıkar
kuzum Özür dilerim ben normal gebelik testi sanmıştım. Sonradan okuyunca anladım. Benimki normal testi ama arkadaşım senin gibi ovulasyon yapıyordu sıkıntı hamile çıktı hayırlısı inşallahOvülasyon testiyle mi yapmıştın canım
Doktorun dediği adet olunca üçüncü günü gel sorun adet olamıyor olmamBazen bu tedavilerden sonra bu şekilde gecikmeler olur. Her ihtimale karşı kanda bhcg baktırıp adet söktürücü kullanabilirsiniz. Yine de doktorunuza danışın derim. Üzülmeyin normaldir.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canımkuzum Özür dilerim ben normal gebelik testi sanmıştım. Sonradan okuyunca anladım. Benimki normal testi ama arkadaşım senin gibi ovulasyon yapıyordu sıkıntı hamile çıktı hayırlısı inşallah
sabaha kadar uyuyacağım korkudan hastaneye gideceğim bugün bana dua edin
Hepimizin inşallah. Geldimi üst üste geliyor ev sahibi evi satıyor bide ev den taşınacak karda kısta.allahım hepimizin yardımcısı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım
Hayırlı olsun insallahMerhabalar benimde ilk bu ay adete yakin ovu testim koyu cikti ve gebelik yaptigimdada silik cizgi cikti.yani yumurtlama donemi disinda ovu testleri hep hafif cizgi olarak cikiyor.bide gebelik var ise koyu cikiyormus onu yasamis oldum gerci henuz kan verip kesinlesmedi ama ins dogrudur testler