• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 19 20 subatta yumurtlama oldu. 5 6 mart bat olmasi lazim. Ovulasyon testim bu sekilde bugun. Dun daha silikti bundan? Gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Gecen ayki ovulasyon testlerimde adete yakin T cizgisi hic cikmazdi
Ben hiç yapmadım canım inşallah vardır ama duydum bu şekilde olanlarda olabiliyor

Hepimizin inşallah. Geldimi üst üste geliyor ev sahibi evi satıyor bide ev den taşınacak karda kısta.allahım hepimizin yardımcısı olsun
Aynen öyle canım geldi mi üst üste gelir sabırlı ol inşallah sonu güzel olur ne oldu belli oldumu canım

Merhabalar benimde ilk bu ay adete yakin ovu testim koyu cikti ve gebelik yaptigimdada silik cizgi cikti.yani yumurtlama donemi disinda ovu testleri hep hafif cizgi olarak cikiyor.bide gebelik var ise koyu cikiyormus onu yasamis oldum gerci henuz kan verip kesinlesmedi ama ins dogrudur testler
İnşallah canım

Aynen öyle canım geldi mi üst üste gelir sabırlı ol inşallah sonu güzel olur ne oldu belli oldumu canım
Birazdan çıkacagim Dr yine olumsuz derse kurtaj yapın dice çünkü dış gebelik ise çok korkuyorum .yaa yine kan verip geleceğim bilmiyorum kafam çok karışık bana dua edin gelince yazarim

Kizlar 19 20 subatta yumurtlama oldu. 5 6 mart bat olmasi lazim. Ovulasyon testim bu sekilde bugun. Dun daha silikti bundan? Gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Gecen ayki ovulasyon testlerimde adete yakin T cizgisi hic cikmazdi
Canım aynı durumu bende yaşadım silik çıktı ovülasyon testi ama gebelik testinde negatif çıktı hala adette olamadım bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir

Birazdan çıkacagim Dr yine olumsuz derse kurtaj yapın dice çünkü dış gebelik ise çok korkuyorum .yaa yine kan verip geleceğim bilmiyorum kafam çok karışık bana dua edin gelince yazarim
Tamam canım rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah

26 yada 27 canım gebelik testinde çıkmayınca açıkçası yapmaya korkuyorum canım biraz daha geçsin
Aaa senin gecmis canm. Insallah hamilesindir ya insallah ben de hamileyimdir. Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henuz. Biraz daha beklim diyorum. Bata da var daha.. ama gecen ay ovulasyon testi yaparken bata dogru tamamen silindi T cizgisi

Aaa senin gecmis canm. Insallah hamilesindir ya insallah ben de hamileyimdir. Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim henuz. Biraz daha beklim diyorum. Bata da var daha.. ama gecen ay ovulasyon testi yaparken bata dogru tamamen silindi T cizgisi
Bende korkuyorum işte canım inşallah hamileyizdir inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah senin bat ne zamandı

Kan verdin mi canım dün girmedim siteye? Çizgi çok belli maşaAllah inşaAllah vardır bebiş.
Canım ama bu ovülasyon testi herkeste silik çıkarmış diye umutlarım gitti şimdilik adette olmadım henüz eğer yarına kadar olmazsam yarın sabah gidip kan verecem inşallah

Back