Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb resgliden 2 3hafta once göğüslerde agri olur mu.benm yumurtlamam 20si 19una kadr iliski oldu.reglim martn 8i kac hafta önceden basladi gogus agrim

Mrb resgliden 2 3hafta once göğüslerde agri olur mu.benm yumurtlamam 20si 19una kadr iliski oldu.reglim martn 8i kac hafta önceden basladi gogus agrim
Canım benimde geçen ay öyle olmuştu ama sonunda hasta oldum inşallah sen olmazsın da hamile kalırsın istiyorsan

Kızlar evlat sahibi olmak için 4444 Salat-ı Tefriciye duası okumak için topik açtım katılmak isteyenleri bekliyorum sırayla birbirimize okuruz inşallah

Ailemize hoşgeldin. İlk sayfaya adını yazıyorum. İnşaALLAH güzel haberler verirsin bize
tesekkur ederim :) insallah ama malesef adet kkdum bitti bile hayirlisi insallah hepimiz icin hosbuldum bende :) yalniz her zmn aktif olamiyorum kpss hazirlaniyorum ve de surekli belirti aramamak icin girmiyorum kk ya :)

Kızlar henüz test yapmaya fırsatım olmadı ama adet de görmüyorum şuan sadece günlük pedler hep kahve rengi leke oluyo adet döneminde yerleşme kanaması oluyo mu ki:)

Merhabalar, benim de BAT 26 Subat

Ben hasta oldum kızlar umutlar diğer aya artık inşallah

Kızlar zeytinyağli kuru incir kürü doğurganlığı arttırıyormus üstelik erkek için de geçerli dün yaptım bunu yarın yemeye başlıcam inşallah şifasını görürüm bugün de adetim bitti zaten :)

İnşallah yarar canım bende yaparım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…